TVen Yürüyen Ölüler 4. Bölüm

Artık ölü olduğunu kabul etmelisin, olmadı sana bir flashback sahnesi yazarım merak etme. :A
Justin ile olursa okey. :love1:Justin Bieber beni kaciracagina yanlışlıkla çirkin @Çiğdem- ı kaçırsın sonra bir baksın ki çirkin Çiğdem var karşısında hemen kendisini öldürsün. :A Sonra zombie olsun . Beni kıskanan Justin @DarkLeqenD ı de öldürsün. :A

Justin ile olursa okey. :love1:Justin Bieber beni kaciracagina yanlışlıkla çirkin @Çiğdem- ı kaçırsın sonra bir baksın ki çirkin Çiğdem var karşısında hemen kendisini öldürsün. :A Sonra zombie olsun . Beni kıskanan Justin @DarkLeqenD ı de öldürsün. :A
Iyyyy sende de fantezi bitmiyor gııı ne Justin'i. :F

şu forumu tamir etmeyide öğrenin cnm sonra başkana tekmeyi atarsınız :A :A :A
Malum kişi öğretmiyor ki. :A

Ne fantezisi be :A Bu benim normal ramazan ayı halim. :A Ramazan bitsin o zaman başlıyor bende kıpırtılar :A

Malum kişi? Madigudin mi? :A

şu forumu tamir etmeyide öğrenin cnm sonra başkana tekmeyi atarsınız :A :A :A
Elleri demişken seni de tamir etsinler paslanmissin kullanılmaya kullanılmaya :A

Ne fantezisi be :A Bu benim normal ramazan ayı halim. :A Ramazan bitsin o zaman başlıyor bende kıpırtılar :A

Malum kişi? Madigudin mi? :A

Elleri demişken seni de tamir etsinler paslanmissin kullanılmaya kullanılmaya :A
Oha bu durgun halin yani. :F Ramazan'dan sonra düşünemiyorum ama aktif olman güzel. :A

He madigudim. :F