Artık ölü olduğunu kabul etmelisin, olmadı sana bir flashback sahnesi yazarım merak etme.Ay bir öpüşme sahnem falan olsaydı ben bunu o bahane ile isirsaydim falan ya. Güzel olurdu hakkaten.
Artık ölü olduğunu kabul etmelisin, olmadı sana bir flashback sahnesi yazarım merak etme.Ay bir öpüşme sahnem falan olsaydı ben bunu o bahane ile isirsaydim falan ya. Güzel olurdu hakkaten.
Aferin senaryo iyice shite sarsın. Morgan yap beni artık.Artık ölü olduğunu kabul etmelisin, olmadı sana bir flashback sahnesi yazarım merak etme.
Shite sarmak ne bilmiyorum ama iyi bir şey olmalı.Aferin senaryo iyice shite sarsın. Morgan yap beni artık.
Justin ile olursa okey. Justin Bieber beni kaciracagina yanlışlıkla çirkin @Çiğdem- ı kaçırsın sonra bir baksın ki çirkin Çiğdem var karşısında hemen kendisini öldürsün. Sonra zombie olsun . Beni kıskanan Justin @DarkLeqenD ı de öldürsün.Artık ölü olduğunu kabul etmelisin, olmadı sana bir flashback sahnesi yazarım merak etme.
şu forumu tamir etmeyide öğrenin cnm sonra başkana tekmeyi atarsınızFikrim yok.
Ne kadar kindarmışsın gıı.
Cahil, daha shit'in ne olduğunu bilmiyorsun, gelmiş burada dizi yazmaya çalışıyorsun.Shite sarmak ne bilmiyorum ama iyi bir şey olmalı.
Kara cahil işte daha shit ne onu bilmiyor.Cahil, daha shit'in ne olduğunu bilmiyorsun, gelmiş burada dizi yazmaya çalışıyorsun.
Iyyyy sende de fantezi bitmiyor gııı ne Justin'i.Justin ile olursa okey. Justin Bieber beni kaciracagina yanlışlıkla çirkin @Çiğdem- ı kaçırsın sonra bir baksın ki çirkin Çiğdem var karşısında hemen kendisini öldürsün. Sonra zombie olsun . Beni kıskanan Justin @DarkLeqenD ı de öldürsün.
Malum kişi öğretmiyor ki.şu forumu tamir etmeyide öğrenin cnm sonra başkana tekmeyi atarsınız
Ne fantezisi be Bu benim normal ramazan ayı halim. Ramazan bitsin o zaman başlıyor bende kıpırtılarIyyyy sende de fantezi bitmiyor gııı ne Justin'i.
Malum kişi öğretmiyor ki.
Malum kişi? Madigudin mi?Iyyyy sende de fantezi bitmiyor gııı ne Justin'i.
Malum kişi öğretmiyor ki.
Elleri demişken seni de tamir etsinler paslanmissin kullanılmaya kullanılmayaşu forumu tamir etmeyide öğrenin cnm sonra başkana tekmeyi atarsınız
Oha bu durgun halin yani. Ramazan'dan sonra düşünemiyorum ama aktif olman güzel.Ne fantezisi be Bu benim normal ramazan ayı halim. Ramazan bitsin o zaman başlıyor bende kıpırtılar
Malum kişi? Madigudin mi?
Elleri demişken seni de tamir etsinler paslanmissin kullanılmaya kullanılmaya
Yok ben pasifim aktif değil.Oha bu durgun halin yani. Ramazan'dan sonra düşünemiyorum ama aktif olman güzel.
He madigudim.
Anladım bunu sormamıştım aslında ama neyse. Forumdaki aktifliğinden bahsetmiştim.Yok ben pasifim aktif değil.
Hı mahcup oldum.😳Anladım bunu sormamıştım aslında ama neyse. Forumdaki aktifliğinden bahsetmiştim.
@Mr.At canım ilk bölümünden okumaya başla bence.
Ben de Ekim itibariyle pek yokum.Hı mahcup oldum.😳
Daha da aktif olucam Justinim izin verirse. agustostan itibaren.
Teşekkürler. Ne @Bully sevgisiymiş hep girmesini istiyorsun.
Sadece hikayesini merak ediyorum.
5. bölüm itibariyle merakını gidereceğim.Sadece hikayesini merak ediyorum.
Şu boykotçuların hepsine insan etinden şushi yapan birisi gelsin özellikle sokak sanati ve Harunnn60 ı @mrt-06
Desene ağustostan ekime kadar basbasayiz
Atacanın işi zor @*YıldırıM* @mrt-06 düşmanın 1 sezon sürecek demi ama sıkıntısı şu ben fantastiki geçen yaz iki gün yaptım sürekli aynı konuydu ve çöktü sokal sanatinin arkasında birisi olsun pompy i keşke polis yapsaydın @mrt-06Desene ağustostan ekime kadar basbasayiz