Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,817 Reaksiyon puanı 126,466 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 6 Haziran 2017 #61 EFE UYSAL' Alıntı: Ronaldo yine ödüllleri topluyor başlıcak turnuvayıda kazanır inş Genişletmek için tıkla ... aaa zaten anlamam futboldan bari ronaldoyu destekleyip öyl oyalanmaya çalısayım yoksa bu yaz bitmez ayoll
EFE UYSAL' Alıntı: Ronaldo yine ödüllleri topluyor başlıcak turnuvayıda kazanır inş Genişletmek için tıkla ... aaa zaten anlamam futboldan bari ronaldoyu destekleyip öyl oyalanmaya çalısayım yoksa bu yaz bitmez ayoll
EFE UYSAL Emekli Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 35,511 Reaksiyon puanı 26,859 Puanı 1,051 Yaş 29 Konum İstanbul 6 Haziran 2017 #62 Çiğdem-' Alıntı: aaa zaten anlamam futboldan bari ronaldoyu destekleyip öyl oyalanmaya çalısayım yoksa bu yaz bitmez ayoll Genişletmek için tıkla ... Yine kazandırcaz kupayı inş
Çiğdem-' Alıntı: aaa zaten anlamam futboldan bari ronaldoyu destekleyip öyl oyalanmaya çalısayım yoksa bu yaz bitmez ayoll Genişletmek için tıkla ... Yine kazandırcaz kupayı inş
Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,817 Reaksiyon puanı 126,466 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 6 Haziran 2017 #63 mrt-06' Alıntı: Sondaki recal da çok orijinal. Ben arada açıp dinliyorum bu tarz roman havaları, insana mutluluk veriyor bence. Genişletmek için tıkla ... tarıkın şakşuka kadar sevdiğim bir parçasıda buydu müziği olsun sözleri olsun dinleyeblrsin bende şuan dinliyorum
mrt-06' Alıntı: Sondaki recal da çok orijinal. Ben arada açıp dinliyorum bu tarz roman havaları, insana mutluluk veriyor bence. Genişletmek için tıkla ... tarıkın şakşuka kadar sevdiğim bir parçasıda buydu müziği olsun sözleri olsun dinleyeblrsin bende şuan dinliyorum