- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Bende Erosu gay yapayim mi o zamanBeni gay yapmayı planlıyordu hatta.![]()
Poseidonu da getiririm
Bende Erosu gay yapayim mi o zamanBeni gay yapmayı planlıyordu hatta.![]()
Poseidon kim la?Bende Erosu gay yapayim mi o zaman
Poseidonu da getiririm![]()
Yunanlarin en buyuk tanrisi her kitap ve filmde vardirPoseidon kim la?![]()
her halde hala çaylakların bildirimi gitmiyor yoksa o sihirli annem felaketimi yaptı 4 yıl önce @cookies @*YıldırıM*
ben bir yerden gamze özerin 241.bölüm yazdığı senaryoyu buldum ama o zaman için sıkıntı olurdu işte Sihirli annemin pakizenin kiminle evlendiği belli değildi çerçevede sansürlenen fotoğraf vardı@mrt-06 senaryosu kadar uçuk olmasa da yine uçuk bir dizi daha var.
Çiğdem- zengin koca dediği sahnede neden acaba oklavasını çıkarmadı demiştim ama okumaya devam ettikten sonra çıkardı ama hayalleri suya cumburlop olduğu için.
Bölüm güzeldi 9 puan.
Bu arada Semih ve Zeynep forumdan mı?
Semih kimdi lo@mrt-06 senaryosu kadar uçuk olmasa da yine uçuk bir dizi daha var.
Çiğdem- zengin koca dediği sahnede neden acaba oklavasını çıkarmadı demiştim ama okumaya devam ettikten sonra çıkardı ama hayalleri suya cumburlop olduğu için.
Bölüm güzeldi 9 puan.
Bu arada Semih ve Zeynep forumdan mı?
Ben çaylak değilim kiher halde hala çaylakların bildirimi gitmiyor yoksa o sihirli annem felaketimi yaptı 4 yıl önce @cookies @*YıldırıM*
ben bir yerden gamze özerin 241.bölüm yazdığı senaryoyu buldum ama o zaman için sıkıntı olurdu işte Sihirli annemin pakizenin kiminle evlendiği belli değildi çerçevede sansürlenen fotoğraf vardı
Evet hazır mısın her bölüm çilek dökülmesineBaşladı mı Çilek Dökümü![]()
Çilek reçeli pek sevmem ama bakalımEvet hazır mısın her bölüm çilek dökülmesine![]()
Selim selim.Semih kimdi lo
Zeynep forumdan bizim @Dosi o
2. bölümde uçukluğu toparlıyoruz gibi biraz ama arada fantastiğimsi ögeler var mesela şu @Dosi nin telefonu attigi sahnenin devaminda telefon birden @xemrexxx in kafasina düşcek
Tenks canımHer genç kiz gibi o da zengin koca yani @denizz19 u istiyor hakli bence git tvye bak herkes şirket sahibi zengin
Ben çaylak değilim ki![]()
Sen de çilekli fondü yersinÇilek reçeli pek sevmem ama bakalım![]()
O bizim @destere karakterinden de mi anlamadinSelim selim.![]()
Yok isimleri tanımıyorum üyelerin mesela seni de.Sen de çilekli fondü yersin
Her yaz oldugu gibi bu yaz da çilek popi olcak gibi
O bizim @destere karakterinden de mi anlamadin![]()
Onu babam bile biler.
Tebriks bize gereken cevap ta buydu zatenOnu babam bile biler.![]()
Zengin hayatı göze sokulmak için vardır
Senin gay ilişkiye saygın ve sempatin yok mu?Zengin hayatı göze sokulmak için vardır
Aşk onlarda mı olur bilememGecen @DarkLeqenD Emreyle Selimi sevgili yap demisti belki oyle olur
![]()
Saygım var ama pek sempatim yok gibiSenin gay ilişkiye saygın ve sempatin yok mu?![]()