- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Bende Erosu gay yapayim mi o zamanBeni gay yapmayı planlıyordu hatta.
Poseidonu da getiririm
Bende Erosu gay yapayim mi o zamanBeni gay yapmayı planlıyordu hatta.
Poseidon kim la?Bende Erosu gay yapayim mi o zaman
Poseidonu da getiririm
Yunanlarin en buyuk tanrisi her kitap ve filmde vardirPoseidon kim la?
her halde hala çaylakların bildirimi gitmiyor yoksa o sihirli annem felaketimi yaptı 4 yıl önce @cookies @*YıldırıM*
ben bir yerden gamze özerin 241.bölüm yazdığı senaryoyu buldum ama o zaman için sıkıntı olurdu işte Sihirli annemin pakizenin kiminle evlendiği belli değildi çerçevede sansürlenen fotoğraf vardı@mrt-06 senaryosu kadar uçuk olmasa da yine uçuk bir dizi daha var.
Çiğdem- zengin koca dediği sahnede neden acaba oklavasını çıkarmadı demiştim ama okumaya devam ettikten sonra çıkardı ama hayalleri suya cumburlop olduğu için.
Bölüm güzeldi 9 puan.
Bu arada Semih ve Zeynep forumdan mı?
Semih kimdi lo@mrt-06 senaryosu kadar uçuk olmasa da yine uçuk bir dizi daha var.
Çiğdem- zengin koca dediği sahnede neden acaba oklavasını çıkarmadı demiştim ama okumaya devam ettikten sonra çıkardı ama hayalleri suya cumburlop olduğu için.
Bölüm güzeldi 9 puan.
Bu arada Semih ve Zeynep forumdan mı?
Ben çaylak değilim kiher halde hala çaylakların bildirimi gitmiyor yoksa o sihirli annem felaketimi yaptı 4 yıl önce @cookies @*YıldırıM*
ben bir yerden gamze özerin 241.bölüm yazdığı senaryoyu buldum ama o zaman için sıkıntı olurdu işte Sihirli annemin pakizenin kiminle evlendiği belli değildi çerçevede sansürlenen fotoğraf vardı
Evet hazır mısın her bölüm çilek dökülmesineBaşladı mı Çilek Dökümü
Çilek reçeli pek sevmem ama bakalımEvet hazır mısın her bölüm çilek dökülmesine
Selim selim.Semih kimdi lo
Zeynep forumdan bizim @Dosi o
2. bölümde uçukluğu toparlıyoruz gibi biraz ama arada fantastiğimsi ögeler var mesela şu @Dosi nin telefonu attigi sahnenin devaminda telefon birden @xemrexxx in kafasina düşcek
Tenks canım Her genç kiz gibi o da zengin koca yani @denizz19 u istiyor hakli bence git tvye bak herkes şirket sahibi zengin
Ben çaylak değilim ki
Sen de çilekli fondü yersinÇilek reçeli pek sevmem ama bakalım
O bizim @destere karakterinden de mi anlamadinSelim selim.
Yok isimleri tanımıyorum üyelerin mesela seni de.Sen de çilekli fondü yersin
Her yaz oldugu gibi bu yaz da çilek popi olcak gibi
O bizim @destere karakterinden de mi anlamadin
Tebriks bize gereken cevap ta buydu zaten Peki @vadikızı nın kini biliyormusun (Soru zorlasti )Onu babam bile biler.
Zengin hayatı göze sokulmak için vardır
Senin gay ilişkiye saygın ve sempatin yok mu?Zengin hayatı göze sokulmak için vardır
Aşk onlarda mı olur bilemem Gecen @DarkLeqenD Emreyle Selimi sevgili yap demisti belki oyle olur
Saygım var ama pek sempatim yok gibiSenin gay ilişkiye saygın ve sempatin yok mu?