- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Avmnin ışıkları sönsün o zamanBonkör bile davrandım daha ne yapayım?
Gelecek bölüme 18 ver bariBonkör bile davrandım daha ne yapayım?
Avmnin ışıkları sönsün o zamanBonkör bile davrandım daha ne yapayım?
Gelecek bölüme 18 ver bariBonkör bile davrandım daha ne yapayım?
Bilmiyormusun ben o yüzden senden polisiye dizi istedim Güzel çirkin vardıAvmnin ışıkları sönsün o zaman
Bölümün güzelliğne bağlı.Avmnin ışıkları sönsün o zaman
Gelecek bölüme 18 ver bari
Gelecek bolumde vadikızı devreye giriyor pompy var eros var (Eros kim acaba )Bölümün güzelliğne bağlı.
Ooooo Emre ve Selim'e ok atacağım değil mi ben? Lütfen öyle olsun.Gelecek bolumde vadikızı devreye giriyor pompy var eros var (Eros kim acaba )
SBölümün güzelliğne bağlı.
Serhan 4 yıl önce senaryoda dayak yemiştiGelecek bolumde vadikızı devreye giriyor pompy var eros var (Eros kim acaba )
Sürpriz sürpriz sürprizOoooo Emre ve Selim'e ok atacağım değil mi ben? Lütfen öyle olsun.
Dizinde gay ilişkisi mevcut olursa daha çok seyirci çekebilirsin.Sürpriz sürpriz sürpriz
ama birilerine atcaksin
Bu zaten ilk bölüm.@cookies dizin hayırlı olsun ilk bölüme oranla iyi bir bölüm olmuş,diyaloglarda oldukça iyiydi,emeğine sağlık
@cookies dizin hayırlı olsun ilk bölüme oranla iyi bir bölüm olmuş,diyaloglarda oldukça iyiydi,emeğine sağlık
Acaba neyle karistirdiBu zaten ilk bölüm.
Cümleyi yanlış yazmışım aslında ilk bölüm olarak iyi olmuşBu zaten ilk bölüm.
Bilmiyorum. Bu arada çok ilgi görmez demiştin ama yayınlanalı 2 saat olmamışken 3 sayfa mesaj yazılmış bile. İftardan sonra bir kez daha etiketlersen daha iyi olabilir.Acaba neyle karistirdi
Yok karıştırmadım ama yanlış yazmışım,ilk bölüm için dizi iyi bir başlangıç yapmış bunu anlatmaya çalıştımAcaba neyle karistirdi
Tenks canımCümleyi yanlış yazmışım aslında ilk bölüm olarak iyi olmuş
Yaparım O degilde MayısKrali haftaya bugun yarismasini koymus resmen boykot 😱Bilmiyorum. Bu arada çok ilgi görmez demiştin ama yayınlanalı 2 saat olmamışken 3 sayfa mesaj yazılmış bile. İftardan sonra bir kez daha etiketlersen daha iyi olabilir.
Bakalim 2. bolumde neler olcakYok karıştırmadım ama yanlış yazmışım,ilk bölüm için dizi iyi bir başlangıç yapmış bunu anlatmaya çalıştım
Dizinin tekrarları iyi giderse korkmaya gerek yok.Tenks canım
Yaparım O degilde MayısKrali haftaya bugun yarismasini koymus resmen boykot 😱
Bakalim 2. bolumde neler olcak
Amin diyelim o zamanDizinin tekrarları iyi giderse korkmaya gerek yok.
@mrt-06 nin kendi hikayesinde olcakmis aslinda escinsellikMert Bey'in gay ilişkiye hoşgörüsü yoksa ben ne yapabilirim.
Beni gay yapmayı planlıyordu hatta.