- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Avmnin ışıkları sönsün o zamanBonkör bile davrandım daha ne yapayım?![]()
Gelecek bölüme 18 ver bariBonkör bile davrandım daha ne yapayım?![]()
Avmnin ışıkları sönsün o zamanBonkör bile davrandım daha ne yapayım?![]()
Gelecek bölüme 18 ver bariBonkör bile davrandım daha ne yapayım?![]()
Bilmiyormusun ben o yüzden senden polisiye dizi istedim Güzel çirkin vardıAvmnin ışıkları sönsün o zaman![]()
Bölümün güzelliğne bağlı.Avmnin ışıkları sönsün o zaman
Gelecek bölüme 18 ver bari![]()
Gelecek bolumde vadikızı devreye giriyor pompy var eros varBölümün güzelliğne bağlı.![]()
Ooooo Emre ve Selim'e ok atacağım değil mi ben? Lütfen öyle olsun.Gelecek bolumde vadikızı devreye giriyor pompy var eros var(Eros kim acaba
)
SBölümün güzelliğne bağlı.![]()
Serhan 4 yıl önce senaryoda dayak yemiştiGelecek bolumde vadikızı devreye giriyor pompy var eros var(Eros kim acaba
)
Sürpriz sürpriz sürprizOoooo Emre ve Selim'e ok atacağım değil mi ben? Lütfen öyle olsun.![]()
![]()
Dizinde gay ilişkisi mevcut olursa daha çok seyirci çekebilirsin.Sürpriz sürpriz sürpriz![]()
ama birilerine atcaksin![]()
Bu zaten ilk bölüm.@cookies dizin hayırlı olsun ilk bölüme oranla iyi bir bölüm olmuş,diyaloglarda oldukça iyiydi,emeğine sağlık![]()
@cookies dizin hayırlı olsun ilk bölüme oranla iyi bir bölüm olmuş,diyaloglarda oldukça iyiydi,emeğine sağlık![]()
Acaba neyle karistirdiBu zaten ilk bölüm.![]()
Cümleyi yanlış yazmışım aslında ilk bölüm olarak iyi olmuşBu zaten ilk bölüm.![]()
Bilmiyorum. Bu arada çok ilgi görmez demiştin ama yayınlanalı 2 saat olmamışken 3 sayfa mesaj yazılmış bile. İftardan sonra bir kez daha etiketlersen daha iyi olabilir.Acaba neyle karistirdi![]()
Yok karıştırmadım ama yanlış yazmışım,ilk bölüm için dizi iyi bir başlangıç yapmış bunu anlatmaya çalıştımAcaba neyle karistirdi![]()
Tenks canımCümleyi yanlış yazmışım aslında ilk bölüm olarak iyi olmuş![]()
YaparımBilmiyorum. Bu arada çok ilgi görmez demiştin ama yayınlanalı 2 saat olmamışken 3 sayfa mesaj yazılmış bile. İftardan sonra bir kez daha etiketlersen daha iyi olabilir.![]()
Bakalim 2. bolumde neler olcakYok karıştırmadım ama yanlış yazmışım,ilk bölüm için dizi iyi bir başlangıç yapmış bunu anlatmaya çalıştım![]()
![]()
Dizinin tekrarları iyi giderse korkmaya gerek yok.Tenks canım
YaparımO degilde MayısKrali haftaya bugun yarismasini koymus resmen boykot 😱
Bakalim 2. bolumde neler olcak![]()
Amin diyelim o zamanDizinin tekrarları iyi giderse korkmaya gerek yok.![]()
@mrt-06 nin kendi hikayesinde olcakmis aslinda escinsellikMert Bey'in gay ilişkiye hoşgörüsü yoksa ben ne yapabilirim.![]()
Beni gay yapmayı planlıyordu hatta.