Furkan Survivor`dan Çocuklar Duymasın İçin Mi Elendi?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,058
Puanı
1,061
Survivor Adasından beklenmedik şekilde elenen Furkan Kızılay 1 ay sonra Kanal D`de başlayacak "Çocuklar Duymasın Güç Uyanıyor" dizisinde rol alacak.
1 hafta sonra çekimleri çekimleri başlayacak diziye Furkan`ın katılması büyük bir tesadüf olarak görüldü.Zira genç oyuncu Adadan gelecek hafta elenseydi dizinin çekimlerine yetişemeyecekti.
Bunun üzerine sosyal medya üzerinden bir çok yorumlar yapılmaya başladı.Son olarak Milliyet Köşe yazarı Sinan Kaloğlu kendi yazısında bilerek elenmiş olabilir iddiasında bulundu.İddiayı net bir şekilde dile getiren yazar bunun bir tesadüf olmasının çok düşük bir ihtimal olduğuna değindi.

BBBY8nO.jpg

Bence alakası yok 4 aydan fazla süre kaldığı yarışmadan sırf çekimlere geçe kalmasın diye mi elenmeyi kabul etsin, okadar zorluk çekti kim olsa onun yerinde çekimlere geç kalmayı tercih ederdi elenmektense

Tesadüf olduğunu düşünen var mı?
Ben şahsen öyle düşünüyorum.Adam ağlayarak gitti.Çok istiyordu o kadar emek vermişti.Teklif etseler bile kabul edeceğini düşünmüyorum.Zaten öyle bir büyük farketmezdi en fazla 2-3 bölüm kaçırırdı..

Saçma sapan konuşmayın la Survivordan kazanacağı para+şöhret kıytırık bir diziden kazancağı toplam ücretin kaç katıdır kim bilir. :A Gerizekalı değil ya bu çocuk :A

Bunu yazan yazar anlaşılan Furkan hayranı ki böyle bir şey ortaya atmış. :A
Kendi isteği ile elendi havası yaratılıyor ama yemezler. :A Sabişin kurbanı oldu kendisi. :A :A