TVen Yürüyen Ölüler 2. Bölüm

Neyse ben şu yağlı kazık fikrini düşüneyim. Sende de gizli gizli ne fanteziler var. :A

Artık öbür tarafta buluşursunuz. :A
Fantezi benim işim biliyorsun çok şey gördük bu güne dek :A Hatta farklı kazık şekilleri de var mesela dost kazığı :D Ama bunun konuyla alakası yok içimden geldi :F

:F:Fayy gerçekten bize kıyacaksın yaaa
Üff sence hiç bizi öldürür mü Atacan :F ben ölürsem sokak şılllığının bir anlamı kalmaz:A

Çiğdem ile destere arasındaki diyaloglar komikti,dizi korku tarzı dizi olsada mizahi yaklaşımla oldukça iyi olmuş,ayrıca vadikızı ile Yiğit arasındaki diyalogda komikti emeğine sağlık @mrt-06:)

Fantezi benim işim biliyorsun çok şey gördük bu güne dek :A Hatta farklı kazık şekilleri de var mesela dost kazığı :D Ama bunun konuyla alakası yok içimden geldi :F

Üff sence hiç bizi öldürür mü Atacan :F ben ölürsem sokak şılllığının bir anlamı kalmaz:A

:FDimiii yaa ikinizin yani @sokak sanati ile iyi ikili oldunuz valla düşmanlık süper:F:F

Bak @vadikızı sen de saf saf ölecez diyon Deniz büyük resmi görmüş. :F

hhahah ahh @sokak sanati sahnesinde gül gül öldüm ayoll :F yan yana olsalar ne olurdu onu görüyoruz resmen :A :A :A @mrt-06

@destere yine peşimde :F fok balığı suratlısınız ben kim siz kim derken biraz hayal kırıklığı yaşıyor ama yalanda dememişim suratı fok balığı gibi avatarda fotosu var :F ama bırakmaz peşimi ayoll zombiden kurtulurum ondan kurtulamam :F

@Bully de hastaneden çıkmak istiyor ama çıkınca tekrar dönmek isteyecek :F dıaşrıda kıyamet kopuyor ne güzel yatıyorsun rahatmı batıyor be adam yat işte :A

son olarak yakında süpergil güçlerime kavusunca hepinizi koruyacam çocuklar merak etmeyin @Harunnn60 @Yiğitt :Z:Z:Z
5124612-151130-news-supergirl.jpg

Forumu mümkün olduğumca yansıtmaya çalışıyorum. :A

@destere ile kavuşmanız zaman alacak gibi. :F @Bully gelecek çünkü. :A

Bakalım Deniz ölecek mi. :A
2 bölümde hastaneden çıkabildik, şükürler olsun :A Artık hazırım zombilerle savaşmaya :Z

@destere avcunu yalamış iyi olmuş :A Dizide de sonuç değişmemiş :F Ben varken işi zor onun Atacan'ım :A

sokak sanati sahnesinde ben de iyi güldüm :D

Emeklerine sağlık Atacan'ım, bekliyoruz 3.bölümü merakla :Z

2 bölümde hastaneden çıkabildik, şükürler olsun :A Artık hazırım zombilerle savaşmaya :Z

@destere avcunu yalamış iyi olmuş :A Dizide de sonuç değişmemiş :F Ben varken işi zor onun Atacan'ım :A

Evet canım orda mesajı verdim zaten "Şu gruptaki erkeklerin tipine baktın mı? Ben ki koskoca Süper Girl'üm ben ki Fav10'un kraliçesiyim, birde gruptakilere bak? Fok suratlı herifler... Benim erkeğim çok uzaklarda ve bir gün karşıma çıkacak biliyorum!" @Çiğdem- seni bekliyor. :A

Yalnız daha sadece odadan çıktın hastaneden ölmeden çıkabilecek misin bakalım. :A

@mrt-06 bizi kafa kafaya getirip reytingleri götürücek aklınca ayoll :A :A :A

ama keyifli yani son dönemlerde en ekyifli okuduğum dizi sanırım kadın eli değinceden sonra fantastik anlamda forumun en değişik işi bizede dün dediğim gibi sohbet edecek bir yer olustu ms den sonra :F :F :F

ama keyifli yani son dönemlerde en ekyifli okuduğum dizi sanırım kadın eli değinceden sonra fantastik anlamda forumun en değişik işi bizede dün dediğim gibi sohbet edecek bir yer olustu ms den sonra :F :F :F
Bully - Çiğdem - destere aşk üçgeni belki dörtgende yaparız duruma göre. :F

Sağol. :Z

Evet canım orda mesajı verdim zaten "Şu gruptaki erkeklerin tipine baktın mı? Ben ki koskoca Süper Girl'üm ben ki Fav10'un kraliçesiyim, birde gruptakilere bak? Fok suratlı herifler... Benim erkeğim çok uzaklarda ve bir gün karşıma çıkacak biliyorum!" @Çiğdem- seni bekliyor. :A

Yalnız daha sadece odadan çıktın hastaneden ölmeden çıkabilecek misin bakalım. :A

Harikasın Atacan'ım :A Esas oğlan kızı kapar tabii, o da ben oluyorum :Z

Atacan'ım sen totalliğinle nam salmış biri olarak erkenden başrol öldürmezsin. ss :A

Aynen süper oldu burası, bir güzel sohbet ortamımız daha oldu :Z