Neyse ben şu yağlı kazık fikrini düşüneyim. Sende de gizli gizli ne fanteziler var.
Artık öbür tarafta buluşursunuz.![]()
Neyse ben şu yağlı kazık fikrini düşüneyim. Sende de gizli gizli ne fanteziler var.
Bakarız ablam ya. Ölmezsin merak etme.ayy gerçekten bize kıyacaksın yaaa
Fantezi benim işim biliyorsun çok şey gördük bu güne dekNeyse ben şu yağlı kazık fikrini düşüneyim. Sende de gizli gizli ne fanteziler var.
Üff sence hiç bizi öldürür mü Atacanayy gerçekten bize kıyacaksın yaaa
Bakarız ablam ya. Ölmezsin merak etme.![]()
Fantezi benim işim biliyorsun çok şey gördük bu güne dekHatta farklı kazık şekilleri de var mesela dost kazığı
Ama bunun konuyla alakası yok içimden geldi
Üff sence hiç bizi öldürür mü Atacanben ölürsem sokak şılllığının bir anlamı kalmaz
![]()
Bak @vadikızı sen de saf saf ölecez diyon Deniz büyük resmi görmüş.Fantezi benim işim biliyorsun çok şey gördük bu güne dekHatta farklı kazık şekilleri de var mesela dost kazığı
Ama bunun konuyla alakası yok içimden geldi
Üff sence hiç bizi öldürür mü Atacanben ölürsem sokak şılllığının bir anlamı kalmaz
![]()
Bak @vadikızı sen de saf saf ölecez diyon Deniz büyük resmi görmüş.![]()
Peki ablam.Hiçte bilee bende ölmeyeceğimizi biliyordumm
hhahah ahh @sokak sanati sahnesinde gül gül öldüm ayollyan yana olsalar ne olurdu onu görüyoruz resmen
![]()
![]()
@mrt-06
@destere yine peşimdefok balığı suratlısınız ben kim siz kim derken biraz hayal kırıklığı yaşıyor ama yalanda dememişim suratı fok balığı gibi avatarda fotosu var
ama bırakmaz peşimi ayoll zombiden kurtulurum ondan kurtulamam
@Bully de hastaneden çıkmak istiyor ama çıkınca tekrar dönmek isteyecekdıaşrıda kıyamet kopuyor ne güzel yatıyorsun rahatmı batıyor be adam yat işte
son olarak yakında süpergil güçlerime kavusunca hepinizi koruyacam çocuklar merak etmeyin @Harunnn60 @Yiğitt
![]()
2 bölümde hastaneden çıkabildik, şükürler olsun
Yılın gafı
Evet canım orda mesajı verdim zaten "Şu gruptaki erkeklerin tipine baktın mı? Ben ki koskoca Süper Girl'üm ben ki Fav10'un kraliçesiyim, birde gruptakilere bak? Fok suratlı herifler... Benim erkeğim çok uzaklarda ve bir gün karşıma çıkacak biliyorum!" @Çiğdem- seni bekliyor.2 bölümde hastaneden çıkabildik, şükürler olsunArtık hazırım zombilerle savaşmaya
@destere avcunu yalamış iyi olmuşDizide de sonuç değişmemiş
Ben varken işi zor onun Atacan'ım
sokak sanati sahnesinde ben de iyi güldüm
Emeklerine sağlık Atacan'ım, bekliyoruz 3.bölümü merakla![]()
@mrt-06 bizi kafa kafaya getirip reytingleri götürücek aklınca ayoll2 bölümde hastaneden çıkabildik, şükürler olsunArtık hazırım zombilerle savaşmaya
@destere avcunu yalamış iyi olmuşDizide de sonuç değişmemiş
Ben varken işi zor onun Atacan'ım
sokak sanati sahnesinde ben de iyi güldüm
Emeklerine sağlık Atacan'ım, bekliyoruz 3.bölümü merakla![]()
Bully - Çiğdem - destere aşk üçgeni belki dörtgende yaparız duruma göre.@mrt-06 bizi kafa kafaya getirip reytingleri götürücek aklınca ayoll![]()
![]()
ama keyifli yani son dönemlerde en ekyifli okuduğum dizi sanırım kadın eli değinceden sonra fantastik anlamda forumun en değişik işi bizede dün dediğim gibi sohbet edecek bir yer olustu ms den sonra![]()
![]()
![]()
Carol bayram etti bu dizide valla iki parlağı burda kaptı, gerçi @destere parlak mı bilmiyoruz ama muhtemelen öyledir çünkü aynaları çatlatıyorum diyordu.
Evet canım orda mesajı verdim zaten "Şu gruptaki erkeklerin tipine baktın mı? Ben ki koskoca Süper Girl'üm ben ki Fav10'un kraliçesiyim, birde gruptakilere bak? Fok suratlı herifler... Benim erkeğim çok uzaklarda ve bir gün karşıma çıkacak biliyorum!" @Çiğdem- seni bekliyor.
Yalnız daha sadece odadan çıktın hastaneden ölmeden çıkabilecek misin bakalım.![]()
Harikasın Atacan'ım@mrt-06 bizi kafa kafaya getirip reytingleri götürücek aklınca ayoll![]()
![]()
![]()
ama keyifli yani son dönemlerde en ekyifli okuduğum dizi sanırım kadın eli değinceden sonra fantastik anlamda forumun en değişik işi bizede dün dediğim gibi sohbet edecek bir yer olustu ms den sonra![]()
![]()
![]()