ben 22.55e kadar dururum. 23.07 de iftar vaktmiz
sen hep benden 1 ve 2 puan aldigin icin ne aciklama yapacamson 3 ludesn ama bukez belki 3 puan almissindir
![]()
ben 22.55e kadar dururum. 23.07 de iftar vaktmiz
sen hep benden 1 ve 2 puan aldigin icin ne aciklama yapacamson 3 ludesn ama bukez belki 3 puan almissindir
![]()
@Bully gör örnek al. Hic düsük puanma itiraz etmiyoroda doğru bee neyse 3 puana bereket versin derim bende
İnşallah 1 saat içinde bitiririm de bir şey kaçırmazsın.ben 22.55e kadar dururum. 23.07 de iftar vaktmiz
![]()
@Bully gör örnek al. Hic düsük puanma itiraz etmiyorsenin puaninda orta sekerli bu arada
izlemedigim bir diziye yinede bonkör davrandim bence
![]()
bari 21.45 falan yapİnşallah 1 saat içinde bitiririm de bir şey kaçırmazsın.![]()
o lafim @Bully e be İcerde yeSen sözü izlemiyormuydun ya
![]()
@Bully gör örnek al. Hic düsük puanma itiraz etmiyorsenin puaninda orta sekerli bu arada
![]()
Bu iştahınızı sonuçlar açıklanırken de görmek istiyorum.oda doğru bee neyse 3 puana bereket versin derim bende
Olabilir ama önce oyların tamamlanması lazım.bari 21.45 falan yapbak ben reytingli bir seyirci ve jüriyim
frenlemisim kendimi ama senin icin eskiye dönerim
o lafim @Bully e be İcerde ye
bari 21.45 falan yapbak ben reytingli bir seyirci ve jüriyim
frenlemisim kendimi ama senin icin eskiye dönerim
o lafim @Bully e be İcerde ye
sen erken yayinla işte ben hep böyleyim ama bugün sevdiklerimi üzmüş olabilirim puandaBu iştahınızı sonuçlar açıklanırken de görmek istiyorum.![]()
Bu iştahınızı sonuçlar açıklanırken de görmek istiyorum.
Olabilir ama önce oyların tamamlanması lazım.![]()
her izledigime yüksek verememya. Sahneyi beğenmezsem basarim 1i 😉Biliyorum sen içerdeyi izlemiyosun kızz banada düşük vermişsin ya sen Sözü izliyosun diye biliyorum ben onu soruyorum
Sen bir oylarını gönder de.22 30 dan sonra evde olacam ben o zamanda olur inşallah bu iştahımız![]()
Bakacağız artık.sen erken yayinla işte ben hep böyleyim ama bugün sevdiklerimi üzmüş olabilirim puanda![]()
Önemli değilharikasın
@Aserat oylarımı kullandım normal jüri olarak ve öylede devam etsin
herkese başarılar
@vadikızı @Bully
@denizz19 (puanimdan memnun kalmazsin kesin)
@mrt-06
@sokak sanati (ben baska sahne bekliyordum)
@mesmeso61 @MayısKralı @eskici @S.G.A.T. (beğendim)
@batuhankaralar (Efe güldürdü)
Bencede@Dosi benden çok vermiş![]()
hafif hayal kirikligina ugradim ama fakat birinci hafta icin iyi seçim yinede 😉O sahneyi sen övünç ileriye saklamak istedim.![]()
bana bildirimi gelmedi @vadikızı şuan oyla mesgulSen bir oylarını gönder de.
Bakacağız artık.![]()
İtiraz etmezse sürekli düşük alır, bunu turkuazz'a sen de söylüyordun, @vadikızı sana etmeyince işine mi geldi@Bully gör örnek al. Hic düsük puanma itiraz etmiyorsenin puaninda orta sekerli bu arada
![]()
sokak tümseği neyle gelmişti? sahneleri izleyip oy verdimde kimin neyle geldiğini unutmuşumBencedeSenin puanları merak ediyorum. Acaba aksiyon kısmımı yoksa komedi kısmımı seni daha çok etkiledi bu hafta
hafif hayal kirikligina ugradim ama fakat birinci hafta icin iyi seçim yinede 😉
BencedeSenin puanları merak ediyorum. Acaba aksiyon kısmımı yoksa komedi kısmımı seni daha çok etkiledi bu hafta
hafif hayal kirikligina ugradim ama fakat birinci hafta icin iyi seçim yinede 😉
bana bildirimi gelmedi @vadikızı şuan oyla mesgulkesin
yani işime geliyor açıkcası.İtiraz etmezse sürekli düşük alır, bunu turkuazz'a sen de söylüyordun, @vadikızı sana etmeyince işine mi geldi
Bakalım beğenecek miyim puanımıBir şeyi kolay kolay beğenmeyeceksin ki istediğini alasın
![]()
yaprak dökümüyle geliyor o.sokak tümseği neyle gelmişti? sahneleri izleyip oy verdimde kimin neyle geldiğini unutmuşum
ben aksiyona bayılırım zaten br vadinin polatın hasretiyle yanıp tutuşuyordumneyseki @vadikızı ona benzer muhteşem bir diziyle yarışıyorda özlemimiz bir nebze olsun dindi
![]()
bende izliyorum hiç kaçırmamyani işime geliyor açıkcası.
düşük puanı kime verecem diye düşünüyorum @vadikızı zaten alinmaz deyip düşük puan veriyorum
sende artık 2 ve 3 lere alıştın. sana 1 puan vermek hiç nasip olmadi ama bu hafta son 3 lüde değilsin
akşam puanıma göre açiklama isterim
iddialı bir dizi ile gelmişsin. Son zamanlardaki fragmanlar hoşuma gidiyor. baslarda düşük puan alirsin belki yada bu hafta gibi orta şekerli ama sonraları yükselir. o ışığı göruyorum
yaprak dökümüyle geliyor o.
vadikizinin dizisini izlerimde bu hafta beğenemedim![]()
her izledigime yüksek verememya. Sahneyi beğenmezsem basarim 1i 😉