- Reaksiyon puanı
- 59,032
- Puanı
- 1,060
Neyse ben bir hastaneden çıkayım da gösterecem ikinize gününüzü Zaten yaşadığımı öğrendikten sonra ona tekmeyi vuracaksın
Neyse ben bir hastaneden çıkayım da gösterecem ikinize gününüzü Zaten yaşadığımı öğrendikten sonra ona tekmeyi vuracaksın
Yuhhhhhh. Neyse o zamana kadar ölmez sağ kalırsam etiketlersin beni.Aga sen 5. bölümde giriyon maalesef 5'e kadar bekliycen. 13'e kadar yazdım.
Sağol canım. Gani Müjde dizileriyle büyüdüm olsun o kadar.
Mümkün olduğunca olayın Fav10'da geçtiğine inandırmaya çalıştım. OzaN Nehri de var mesela.
sen twd ne zaman izledin ayoll yabancı dizi baktığını bilmiyordumNeyse ben bir hastaneden çıkayım da gösterecem ikinize gününüzü Zaten yaşadığımı öğrendikten sonra ona tekmeyi vuracaksın
Düzenli takipçim ol layn, hepsini oku ve yorumla. Belki de bir striptizcisindir.Yuhhhhhh. Neyse o zaman kadar ölmez sağ kalırsam etiketlersin beni.
Kavgalar gerçekci olsun diye aklıma ikiniz geldiniz evet. 2. bölüm harika oldu Hürrem sultana dönüyorsun resmen.@mrt-06 yine nerden yürüyeceğini bildiğini ispatlamış. Tüm orijinalliģim ile boy göstermişim. Bizsiz olmaz zaten.
O zaman dizide ki adım Turabi olsun.Düzenli takipçim ol layn, hepsini oku ve yorumla. Belki de bir striptizcisindir.
Kavgalar gerçekci olsun diye aklıma ikiniz geldiniz evet. 2. bölüm harika oldu Hürrem sultana dönüyorsun resmen.
Düzenli takipçim ol layn, hepsini oku ve yorumla. Belki de bir striptizcisindir.
Kavgalar gerçekci olsun diye aklıma ikiniz geldiniz evet. 2. bölüm harika oldu Hürrem sultana dönüyorsun resmen.
Uvvvv bu kime gönderme.O zaman dizide ki adım Turabi olsun.
Uff ne alaka sen demiyor musun kötü karakter seviyorum diye, al sana kötü karakter işte.Demek yeni algı operasyonu yolun bu.
Uvvvv bu kime gönderme.
Uff ne alaka sen demiyor musun kötü karakter seviyorum diye, al sana kötü karakter işte.
İstersen sonradan içinde iyi bir insan olduğu mesajını da veririm ama o kadar yaşanacak olaydan sonra seyirci inanır mı bilmem.
Amacım gönderme yapmak değildi, uyumlu olsun diye dedim.Uvvvv bu kime gönderme.
Uff ne alaka sen demiyor musun kötü karakter seviyorum diye, al sana kötü karakter işte.
İstersen sonradan içinde iyi bir insan olduğu mesajını da veririm ama o kadar yaşanacak olaydan sonra seyirci inanır mı bilmem.
Benden TOTAL kötü karakter çıkar daha çok Kendal gibi ama ayrı bir hava katmaya çalışırım.Kaliteli bi kötü karakter olsun ama. Planlar içinde planlar olsun. Korksun benden çekinsin halk.
TWD, Game of Thrones ve birkaç yabancı diziye baktığım olmuştu ama henüz bitirebildiğim bir tane olmadısen twd ne zaman izledin ayoll yabancı dizi baktığını bilmiyordum
Dizide LYS çalışmamana da gönderme yapacam bak Tolsto derse gömüldü.Amacım gönderme yapmak değildi, uyumlu olsun diye dedim.
Benden TOTAL kötü karakter çıkar daha çok Kendal gibi ama ayrı bir hava katmaya çalışırım.
Cidden ders çalışmaya mı gitti. Vay be beni hiç çağırmadı.Dizide LYS çalışmamana da gönderme yapacam bak Tolsto derse gömüldü.
aa tüh kötü olmuş ozaman kolay boynuzlayaıcam seni nasılsa birşey bilmiyor diyordum @mrt-06 bu kötü oldu ayollTWD, Game of Thrones ve birkaç yabancı diziye baktığım olmuştu ama henüz bitirebildiğim bir tane olmadı
Fox'un Kendal'ına diss attın resmen. 😱 Ben Tayfun Güneyer gibi tek çalışmayı seviyorum.Senaryo ekibine @yatutarsa gibi bi kaliteyi kat o zaman yoksa 2.bölümden oyuncu değişikliğine gitmez zorunda kalırsın.
Rakibisin adamın tabii ki haber vermez.Cidden ders çalışmaya mı gitti. Vay be beni hiç çağırmadı.
Abla bu gidişle sezon finalinde ölecen valla.aa tüh kötü olmuş ozaman kolay boynuzlayaıcam seni nasılsa birşey bilmiyor diyordum @mrt-06 bu kötü oldu ayoll
Fox'un Kendal'ına diss attın resmen. 😱 Ben Tayfun Güneyer gibi tek çalışmayı seviyorum.
@yatutarsa canum sendende yorum bekliyorum.
Rakibisin adamın tabii ki haber vermez.
Abla bu gidişle sezon finalinde ölecen valla.
@Bully ile @destere zaten birbirlerini sevmiyorlar dahada hasım olucaklarFox'un Kendal'ına diss attın resmen. 😱 Ben Tayfun Güneyer gibi tek çalışmayı seviyorum.
@yatutarsa canum sendende yorum bekliyorum.
Rakibisin adamın tabii ki haber vermez.
Abla bu gidişle sezon finalinde ölecen valla.