TVen Yürüyen Ölüler 1. Bölüm (Yeni Dizi)

hhahah aa ben carol @Bully rick durumundaysa @destere de shane oluyor dizinin sapığı
:A :A :A
latest
Neyse ben bir hastaneden çıkayım da gösterecem ikinize gününüzü :A Zaten yaşadığımı öğrendikten sonra ona tekmeyi vuracaksın :A

Aga sen 5. bölümde giriyon maalesef 5'e kadar bekliycen. :A 13'e kadar yazdım. :F

Sağol canım. Gani Müjde dizileriyle büyüdüm olsun o kadar. :bhr:

Mümkün olduğunca olayın Fav10'da geçtiğine inandırmaya çalıştım. :F OzaN Nehri de var mesela. :A
Yuhhhhhh. Neyse o zamana kadar ölmez sağ kalırsam etiketlersin beni. :A

@mrt-06 yine nerden yürüyeceğini bildiğini ispatlamış.:A Tüm orijinalliģim ile boy göstermişim. Bizsiz olmaz zaten.:bhr:

Yuhhhhhh. Neyse o zaman kadar ölmez sağ kalırsam etiketlersin beni. :A
Düzenli takipçim ol layn, hepsini oku ve yorumla. :A Belki de bir striptizcisindir. :F

@mrt-06 yine nerden yürüyeceğini bildiğini ispatlamış.:A Tüm orijinalliģim ile boy göstermişim. Bizsiz olmaz zaten.:bhr:
Kavgalar gerçekci olsun diye aklıma ikiniz geldiniz evet. :bhr: 2. bölüm harika oldu Hürrem sultana dönüyorsun resmen. :F

Uvvvv bu kime gönderme. :A

Uff ne alaka sen demiyor musun kötü karakter seviyorum diye, al sana kötü karakter işte. :F

İstersen sonradan içinde iyi bir insan olduğu mesajını da veririm ama o kadar yaşanacak olaydan sonra seyirci inanır mı bilmem. :A

Kaliteli bi kötü karakter olsun ama. Planlar içinde planlar olsun. Korksun benden çekinsin halk.:A

Uvvvv bu kime gönderme. :A

Uff ne alaka sen demiyor musun kötü karakter seviyorum diye, al sana kötü karakter işte. :F

İstersen sonradan içinde iyi bir insan olduğu mesajını da veririm ama o kadar yaşanacak olaydan sonra seyirci inanır mı bilmem. :A
Amacım gönderme yapmak değildi, uyumlu olsun diye dedim. :A :A

Senaryo ekibine @yatutarsa gibi bi kaliteyi kat o zaman yoksa 2.bölümden oyuncu değişikliğine gitmez zorunda kalırsın.:A
Fox'un Kendal'ına diss attın resmen. 😱 Ben Tayfun Güneyer gibi tek çalışmayı seviyorum. :A

@yatutarsa canum sendende yorum bekliyorum. :Z

Cidden ders çalışmaya mı gitti. :A Vay be beni hiç çağırmadı. :A
Rakibisin adamın tabii ki haber vermez. :A

aa tüh kötü olmuş ozaman kolay boynuzlayaıcam seni nasılsa birşey bilmiyor diyordum @mrt-06 bu kötü oldu ayoll :A :A :A
Abla bu gidişle sezon finalinde ölecen valla. :F

Fox'un Kendal'ına diss attın resmen. 😱 Ben Tayfun Güneyer gibi tek çalışmayı seviyorum. :A

Ben sana attım dissi. Oba değil.:A Neyse kalsın. GoP'ta yaşıyor o Emoşta. Çevre kötü. Etkilenmiştir totaliteden:A

@Bully ile @destere zaten birbirlerini sevmiyorlar dahada hasım olucaklar :F

burada darly @Harunnn60 mı oluyor ozaman cnm ona sığınırım :F