Beğendiğini bilmiyordum.
@RüzgarGülü ne yorum yapacak gerçekten merak ediyorum.
Ablam sen de 3. bölümde ön plana çıkıcam ve evet hep teyzem diyorsun.
destere'nin TWD'deki karşılığını buldun mu peki? Sen Carol'sun şuan.![]()
Beğendiğini bilmiyordum.
Yalnışlıkla @vadikızı'nı vurma da.Olsun la sonunda o gereksiz kızı öldüreceksem yürüyen ölü de olurum![]()
Biriyle aşk yaşarsan başrole yükselirsin, kabul ediyor musun?1 dakika izle be.Gözlerim yaşardı valla.
Eşcinselliğe saygım var.Başrol müyüm yoksa arada bir konuşan bir kişi miyim?
![]()
Hayır Shane @Harunnn60, Kaan gruba dönene kadar yönetim onda işte.
Kim olduğuna bağlı.
O zaman ne mutlu bana.3.Bölümdemi ön plana çıkacamm ay hangi delilği yapacam acaba aman beni zombi yapmada tamam teyzem diyeyim herkese
ay bu senaryo beni çok eğlendircek ya
![]()
hahha amann karıştı ortalık süpergirl güçlerimin hemen ortaya çıkması lazım alıp basıma uçayımHayır Shane @Harunnn60, Kaan gruba dönene kadar yönetim bunda işte.
destere Carol'un piskopat kocası.![]()
Eşcinsel olduğuna göre fazla seçenek yok.Kim olduğuna bağlı.![]()
O zaman ne mutlu bana.![]()
Ablam sende maalesef güçlerini nasıl kullandığını unuttun, o elim olaydan sonra. Spoi vermiyim şimdi.hahha amann karıştı ortalık süpergirl güçlerimin hemen ortaya çıkması lazım alıp basıma uçayım![]()
![]()
![]()
Rol kıtlığı mı var da seçeneğim az.Eşcinsel olduğuna göre fazla seçenek yok.![]()
Seç beğen al işte, gelecek bölümlerde göreceksin ne hale sokuyorum seni.Rol kıtlığı mı var da seçeneğim az.![]()
Uzun olunca okunmuyor diye kısa tuttum ama diğer bölümler bir tık daha uzun olur.Emeğine sağlık @mrt-06
Biraz kısa olmuş sanki tam doyamadan bitti bölüm.Deniz ve sokak sanati'nin tartışması güzeldi, yeni bölümde arada kan bekliyorum.
Ben niye doğru dürüst bir rolde değilim? 😱
aaa biraz uğraşıcaz ozaman ben güçlerimi bulana kadar zombi falan çıkmaz inş karşımızaAblam sende maalesef güçlerini nasıl kullandığını unuttun, o elim olaydan sonra. Spoi vermiyim şimdi.![]()
Diziyi nasıl buldun doktor bey.Nehir kenarinda dikkatli ol @Çiğdem- bir fatmagül- hulya avsar sahnesi olmasın sonra 😱
HHAHA tövbe estafurullahNehir kenarinda dikkatli ol @Çiğdem- bir fatmagül- hulya avsar sahnesi olmasın sonra 😱
Meraklandım bak şimdi.Seç beğen al işte, gelecek bölümlerde göreceksin ne hale sokuyorum seni.
Uzun olunca okunmuyor diye kısa tuttum ama diğer bölümler bir tık daha uzun olur.
Canım herkesi bir anda hikayeye dahil edemedim sen de varsın tabii ki.
Doğru bir beklenti iki maskotu buldum daha kör topal sakat dilsiz bırakana kadar yazarım ahaha keyflendim.@denizz19 @sokak sanati
Beğenmez olur muyum hiç, esprilerin çok akıllıcaBeğendiğini bilmiyordum.
Aga sen 5. bölümde giriyon maalesef 5'e kadar bekliycen.Meraklandım bak şimdi.Hadi 2. bölümüde yayınla.
![]()
Sağol canım. Gani Müjde dizileriyle büyüdüm olsun o kadar.Beğenmez olur muyum hiç, esprilerin çok akıllıca
Güzel olmuş viski ve reyting bölümü göndermelerin, beğenecektir eminimÖzel Darksaal hastanesi de iyiymiş
![]()