Tv8'in ve ekranların rekortmen yarışması Survivor 2017 108. Bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.
Yarışmada bu akşam ödül oyunu oynanacak.
Survivor 2017 heyecanlı, bol kaoslu ve eğlenceli bölümüyle bu akşam 20:00'de Tv8'de.
Anlat bakalım varmış sadece özette de görürsün zaten@EFE UYSAL dün oyun yokmuş sanırım öylemi![]()
Ben senden alıntı yapıp Anlat Bakalım vardı demiştim fragman konusunda, ama yine görmedin bildirimimi@EFE UYSAL dün oyun yokmuş sanırım öylemi![]()
Puzzle'ı çözerse kimseye oyun vermez swordsman
Puzzle'ı çözerse kimseye oyun vermez swordsman
Ben senden alıntı yapıp Anlat Bakalım vardı demiştim fragman konusunda, ama yine görmedin bildirimimi
Puzzle'ı çözerse kimseye oyun vermez swordsmanYani inşallah, bugün güvenimiz tam kendisine
Puzzle'ı çözerse kimseye oyun vermez swordsmanYani inşallah, bugün güvenimiz tam kendisine
![]()
Puzzleı çözerse oyunları rahat alır çünkü önceden o atışı yapıyorduAyy puzzle de zorlanır yaa
Puzzleı çözerse oyunları rahat alır çünkü önceden o atışı yapıyordu![]()
Çünkü adam hiç haayatında puzzle yapmamışEvet atışlarda Adem iyi puzzle zorluyor onu yapamıyor ya
Öyle valla, bir Survivor sezonu daha su gibi akıp geçti
Çünkü adam hiç haayatında puzzle yapmamış![]()
Bireysele dönmesini bekliyorum benÖyle valla, bir Survivor sezonu daha su gibi akıp geçti
Dolu dolu bir 20 gün bekliyor bizi, tadını çıkarmak lazım![]()
Bir de adam köyde büyümüş o imkan nerde olacakAynen işi gücü boks yapmak adamın puzzle ne işi olur
Bireysele dönmesini bekliyorum ben
Bir de adam köyde büyümüş o imkan nerde olacak![]()
Kafkasya göçmeni kendisi belki bilmiyosundurKöydemi büyümüş ya bak bunu bilmiyordum gerçi ailesindne belliydi köy çocuğu olduğu@Bully aha sende benim bildirimime bakmıyon ama
![]()
Kafkasya göçmeni kendisi belki bilmiyosundur![]()
Ogeday ve Elif gönüllülerin son 2'lisi olur gibime geliyor, Berna zorlu bir potada şutlanacak gör bakBireysele dönmesini bekliyorum ben
Bir de adam köyde büyümüş o imkan nerde olacak![]()
Orda doğmuş Ağrıda büyümüş reisYaa bilmiyordum gözleri çekik ya nereli diye merak ediyordum bende
Berna Elifi geçmiştir SMSteOgeday ve Elif gönüllülerin son 2'lisi olur gibime geliyor, Berna zorlu bir potada şutlanacak gör bak![]()
Geçmiştir ama Berna şimdi diyelim Ogeday, İlhan ve Adem'le potaya girdi, o zaman elenir giderOrda doğmuş Ağrıda büyümüş reis
Berna Elifi geçmiştir SMSte![]()