Söz'ü kimse ezemez İcerde bittikten sonra zirve rahat bir sekilde bizim olur siz yine 2.likle idare edersinizSözü de ezeceğiz yakında
Söz'ü kimse ezemez İcerde bittikten sonra zirve rahat bir sekilde bizim olur siz yine 2.likle idare edersinizSözü de ezeceğiz yakında
AB de geçeceğiz göreceksinSöz'ü kimse ezemez İcerde bittikten sonra zirve rahat bir sekilde bizim olur siz yine 2.likle idare edersiniz
Hayirdir AB dizisi mi oldunuz yoksaAB de geçeceğiz göreceksin
Aynen geçen hafta 5,57 aldık bu hafta da en az 5,75 alırızHayirdir AB dizisi mi oldunuz yoksa
Sanstir o kankaAynen geçen hafta 5,57 aldık bu hafta da en az 5,75 alırız
Yok ondan önceki haftada 5,50 aldık Adını Feriha Koydum'dan Sanem de dizimize dahil olduSanstir o kanka
Sanem kim Deniz Ugur muYok ondan önceki haftada 5,50 aldık Adını Feriha Koydum'dan Sanem de dizimize dahil oldu
Aynen kanka Dizide Macide rolünde hizmetçilikten hanımlığa terfi etmiş yaşlı adamın ölmesini bekleyen sinsirellaSanem kim Deniz Ugur mu
Cok klasik bir rol olmus ama kanka siz nasil AB olacaksinizAynen kanka Dizide Macide rolünde hizmetçilikten hanımlığa terfi etmiş yaşlı adamın ölmesini bekleyen sinsirella
Valla AB de zirveyi alınca göreceksinCok klasik bir rol olmus ama kanka siz nasil AB olacaksiniz
Kanka biraz hayal kuruyorsun gibiValla AB de zirveyi alınca göreceksin
Hayaller gerçek olacak bizle beraberKanka biraz hayal kuruyorsun gibi
Avatar gitmis nasil gercek olacakHayaller gerçek olacak bizle beraber
Sen avatarı ne yapacaksın ben sürekli değişiyorumAvatar gitmis nasil gercek olacak
Ben giderken Kirgin Cicekler'di geldim yine ayni ama simdi degismissinSen avatarı ne yapacaksın ben sürekli değişiyorum
İşte sen geldin kem gözün değmesin diye değiştimBen giderken Kirgin Cicekler'di geldim yine ayni ama simdi degismissin
Ben tehlikeliyim kanka bundan birkac hafta önce Kirgin Cicekler totalde birimci olmustu aaa dedim nasil olmus helal olsun sonra bir baktim ücüncülüge düsmüs diger haftaİşte sen geldin kem gözün değmesin diye değiştim
İşte ona istinaden iyi ki kaldırmışım Çoban Yıldızı izleyelim istersen o da güzelBen tehlikeliyim kanka bundan birkac hafta önce Kirgin Cicekler totalde birimci olmustu aaa dedim nasil olmus helal olsun sonra bir baktim ücüncülüge düsmüs diger hafta
Hic izlemedim ama o da agir total bir diziye benziyorİşte ona istinaden iyi ki kaldırmışım Çoban Yıldızı izleyelim istersen o da güzel
Aynen Total ama işleyiş süper. Müzikler duygudan duyguya sürüklüyorHic izlemedim ama o da agir total bir diziye benziyor