İçerde Hayranlarından Mutlu Son Kampanyası

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,342
Puanı
1,060
xemrexxx yeni bir haber konusu açtı

İçerde Hayranlarından Mutlu Son Kampanyası

DA4JkeSXYAA3y6z.jpg

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor'un bulunduğu İçerde dizisi 3 bölüm sonra final yapacak. Dizide son haftalarda ana karakterlerin bir bir ölmesi üzerine dizinin fanları harekete geçti.

Sosyal medyada sıkı bir takipçi kitlesi olan dizi için dünyanın farklı ülkelerinden izleyiciler #IçerdeIçinMutluBirSon etiketiyle seslerini duyurdu. Dizinin hayranları Sarp, Mert ve Eylem karakterlerinin finalde ölmemesi için çalışmalara devam ediyor. Diziden son olarak Kudret karakterine hayat veren Uğur Yücel ayrılmıştı.
Orijinal formatta oku

Bence mutsuz bitsin, öyle daha efsane kalır. Aslında bu dizi efsane hatırlanacak zaten, ondan şüphem yok ama ben birileri ölünce daha efso kalıyor aklımda. :X

Tabi ki Mert yada Sarp ölecek:A

Mert:"abi senden ilkkez bişey isticem"
Sarp:"söyle"
Mert:"beni anneme götür"
Sarp: Ama :T :T :T

Yok yav sizin isteklerinize göre mi dizi final yapacak? :A Ben kan gövdeyi götürsün istiyorum, vahşet istiyorum, Füsun elinde orakla Celal'in şakak kemiğine gelişine dalsın istiyorum :A

Dizi finali sakin olursa olmaz bu olanaksız bir durum finalde çok karışık durumlar olur:)

Yok yav sizin isteklerinize göre mi dizi final yapacak? :A Ben kan gövdeyi götürsün istiyorum, vahşet istiyorum, Füsun elinde orakla Celal'in şakak kemiğine gelişine dalsın istiyorum :A
Füsun elindeki orakla Celal'e dalarsa bu mutlu bir son olur zaten :A Yılmaz bradırlardan biri ölünce mutsuz bitecek dizi :D Büyük ihtimalle de öyle yaparlar, en sonda milleti salya sümük ağlatıp öyle kapatırlar diziyi :A

Füsun elindeki orakla Celal'e dalarsa bu mutlu bir son olur zaten :A Yılmaz bradırlardan biri ölünce mutsuz bitecek dizi :D Büyük ihtimalle de öyle yaparlar zaten en sonda milleti salya sümük ağlatıp öyle kapatırlar diziyi :A
Teknik olarak doğru, mutlu biter ama ben kimin elin kimin şeyinde yani cebinde falan bitsin istiyorum. :A Mahallede toplanıp kıran kırana girsinler birbirlerine :A

Bazen ben insanımızı gerçekten anlamıyorum. Abi niye her şeyi olduğu gibi kabul etmiyorsunuz? Adamların belirli bir finali var. Size mi kaldı finali belirlemek? Ben finalde Mert hariç herkes ölsün istiyorum. Hadi napcanız?

Bir Ethem Özışık atasözü derki: "Tarih yalnızca mutsuzları yazar..."

Bu efsane sahneyide mutlu son isteyenlere ithafen buraya bırakıyorum;

Böyle saçma bir şeyi hayatımda ilk kez görüyorum.

Diziyi izlemedim ama Mert kötü karakter ise mutlu sona onun ulaşmasını isterim. Kötülerin kazandığı diziler daha iyidir. Hem iyi hem kötü kazanırsa o çok daha iyidir.

İçerde gibi bir diziyi 1 sezonda şık bir şekilde bitiren yapımcılar zaten böyle şeyleri takmaz)