2016 En Favori Yabancı Şarkı - 2016 | G Grubu

En fazla 4 Aday Seçebilirsiniz!

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la şunlara oy ver oy bak senin yüzünden uykumu böldümde geldim :)
twenty one pilots: Heathens (from Suicide Squad: The Album) [OFFICIAL VIDEO

Demi Lovato - Stone Cold

Katy Perry - Rise

Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling
Oruç tutmazsın sen nasılsa uyumasan da olur :A

Ben yoksam sen varsın olm. :A

Hem bütünlemelerden beliminizi mi doğrultabildik, yeni bitirdim bütleri. :A

Ben demici değilim. @turkuazz var:A Ben Rihanna'ya bile oy toplamıyorum sadece sevdiğim şarkılara oy topluyorum.:A
İyi bittiyse bundan sonra oy topla Demi'ye. Geçen tür çeyrek final görmüş kız. Gideri var sanırım.:A

Ben demici değilim. @turkuazz var:A Ben Rihanna'ya bile oy toplamıyorum sadece sevdiğim şarkılara oy topluyorum.:A
İyi bittiyse bundan sonra oy topla Demi'ye. Geçen tür çeyrek final görmüş kız. Gideri var sanırım.:A

Bir 5 gün burdayım, sonra iş başlıyor. :(

Oy toplardım toplamasınada, yaşlandık artık pek kimseyi tanımıyorum burda. :( :D

Arkadaşlar Shawn Mendese lütfen. Yine Demi'ye de atın. Aradan Justini çıkaralım. :A
Hadi iyi geceler :bhr::bhr:
@xemrexxx @Yiğitt @Bully @denizz19 @batuhankaralar @Billy Kane
la şunlara oy ver oy bak senin yüzünden uykumu böldümde geldim :)
twenty one pilots: Heathens (from Suicide Squad: The Album) [OFFICIAL VIDEO

Demi Lovato - Stone Cold

Katy Perry - Rise

Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling
aa justinin şarkısı çok güzel bee @destere bile erkek olduğu halde hakkını vermiş :A

size bir rakip daha geldi ayoll😱😱😱 @mrt-06 @xemrexxx
Yerli ile yarış yeter bize bırak yabancıları biraz.:T::F

Onlar zaten çakmaydı. Safiye Sultan'ı yenen kim? Beren'li Kösem. Yani Biz otomatik olarak bize geçiyorum. Gerçek Biz kendimizi ilan ettim.:A

Yerlide yarışacağım biri yok ki.:( Göksel olurdu oda yarıştı. Yabancı daha iyi.:A Hem sizler ben kadar iyi yönetemiyorsunuz.:A

Onlar zaten çakmaydı. Safiye Sultan'ı yenen kim? Beren'li Kösem. Yani Biz otomatik olarak bize geçiyorum. Gerçek Biz kendimizi ilan ettim.:A

Yerlide yarışacağım biri yok ki.:( Göksel olurdu oda yarıştı. Yabancı daha iyi.:A Hem sizler ben kadar iyi yönetemiyorsunuz.:A
Ben böyle tam final yolunun kapısına girerken bir şey oluyor abi. :(

Ben böyle tam final yolunun kapısına girerken bir şey oluyor abi. :(

son normals ezonumuz yabancılar ile renk katın ayoll sia jennifer selena daha güçlü isimler duruyor :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...