Mustafa Ceceli Yeni Aşkını Buldu!

Macunun yarismadinda jüri oldu diye adama nasil bielr kem gözle baktiysan adam bu hale geldi bir de üste çikmaya çalisiyon yilan:A
Ramazandayız diye ablamla büyü yapmaya ara verdik ama demekki öncekiler etkisini şimdi gösteriyor. :F @Çiğdem-

@Çiğdem- senin bi lafın vardı.

Her geçen gün bu sözü doğruluğu artıyor. :A :A
Allah kimseyi bizim forumun diline düşürmesin ne sapıklığı kaldı ne karakteri. :F @Çiğdem- @xemrexxx

Çok lafçı insanlarız kesinlikle. :A

Macunun yarismadinda jüri oldu diye adama nasil bielr kem gözle baktiysan adam bu hale geldi bir de üste çikmaya çalisiyon yilan:A
hhahah aa genelde film dizilerde öyle olurya hacılar hocalardan çıkar gizli katiller falan
:A :A :A @Harunnn60

@efe UYSAL yakıştıramadım gerçekten önce eşini aldatıyor ondan sonrada farklı birini hemen bulup aşk yaşamaya baslıyor :F

@mrt-06 @xemrexxx cecelinin işi asıl bundan sonra zor ayoll benim eleştiri listemde yoktu malum benim uğraştıklarım belini doğrultamıyor :A :A :A

hhahah aa genelde film dizilerde öyle olurya hacılar hocalardan çıkar gizli katiller falan
:A :A :A @Harunnn60

@efe UYSAL yakıştıramadım gerçekten önce eşini aldatıyor ondan sonrada farklı birini hemen bulup aşk yaşamaya baslıyor :F

@mrt-06 @xemrexxx cecelinin işi asıl bundan sonra zor ayoll benim eleştiri listemde yoktu malum benim uğraştıklarım belini doğrultamıyor :A :A :A
Harbiden sen eleştirme. :(

hhaha ayy tamam gagana birşey demeyecem daha bir süreliğine :A :A :A
Yeni fotoğrafları da çıkmış. :A Daha başka şeyleri çıkmaz umarım bu gidişle. :A @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @EFE UYSAL @xemrexxx @Billy Kane :A
--9222642.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking