Ramazandayız diye ablamla büyü yapmaya ara verdik ama demekki öncekiler etkisini şimdi gösteriyor.Macunun yarismadinda jüri oldu diye adama nasil bielr kem gözle baktiysan adam bu hale geldi bir de üste çikmaya çalisiyon yilan![]()
Ramazandayız diye ablamla büyü yapmaya ara verdik ama demekki öncekiler etkisini şimdi gösteriyor.Macunun yarismadinda jüri oldu diye adama nasil bielr kem gözle baktiysan adam bu hale geldi bir de üste çikmaya çalisiyon yilan![]()
hhahah aa genelde film dizilerde öyle olurya hacılar hocalardan çıkar gizli katiller falanMacunun yarismadinda jüri oldu diye adama nasil bielr kem gözle baktiysan adam bu hale geldi bir de üste çikmaya çalisiyon yilan![]()
Harbiden sen eleştirme.hhahah aa genelde film dizilerde öyle olurya hacılar hocalardan çıkar gizli katiller falan
![]()
![]()
@Harunnn60
@efe UYSAL yakıştıramadım gerçekten önce eşini aldatıyor ondan sonrada farklı birini hemen bulup aşk yaşamaya baslıyor
@mrt-06 @xemrexxx cecelinin işi asıl bundan sonra zor ayoll benim eleştiri listemde yoktu malum benim uğraştıklarım belini doğrultamıyor![]()
![]()
![]()
hhaha ayy tamam gagana birşey demeyecem daha bir süreliğineHarbiden sen eleştirme.![]()
Yeni fotoğrafları da çıkmış.hhaha ayy tamam gagana birşey demeyecem daha bir süreliğine![]()
![]()
![]()
Ramazanda şeytan falanmı kaçtı bu adamın içine tövbe tövbe 😱😱😱Yeni fotoğrafları da çıkmış.Daha başka şeyleri çıkmaz umarım bu gidişle.
@denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @EFE UYSAL @xemrexxx @Billy Kane
Ekli dosyayı görüntüle 55574