Hangi bakımları yaptırıyor acabaEvet ya hiçte göstermiyor he
Hangi bakımları yaptırıyor acaba
50 yasına gelmiş ama benden 1 yas büyük kızla aşk yaşamaya utanmıyor ayoll dahada sinir oldum şimdi bu adama @Bully @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @EFE UYSAL
Adam yakışıklı sonuçta hiç de göstermiyor50 yasına gelmiş ama benden 1 yas büyük kızla aşk yaşamaya utanmıyor ayoll dahada sinir oldum şimdi bu adama @Bully @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @EFE UYSAL
Napsin adam para insanı bozuyor işte50 yasına gelmiş ama benden 1 yas büyük kızla aşk yaşamaya utanmıyor ayoll dahada sinir oldum şimdi bu adama @Bully @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @EFE UYSAL
Çok beklersin 60a kadar gider Hala da yakışıklı ve dinç10 sene sonra emekli olur artık.
Yakında evlendiriyoruz ikisini, çatla50 yasına gelmiş ama benden 1 yas büyük kızla aşk yaşamaya utanmıyor ayoll dahada sinir oldum şimdi bu adama @Bully @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @EFE UYSAL
Yakında evlendiriyoruz ikisini, çatla
Acun da genç duruyor zaten, yakışıyorlar bence
Yakında evlendiriyoruz ikisini, çatla
Acun da genç duruyor zaten, yakışıyorlar bence
10 sene sonra 60 oluyor zaten @mrt-06
Çok beklersin 60a kadar gider Hala da yakışıklı ve dinç
hhaha aa gerçekten 10 yıl sonra 60 geliyor zaten efe10 sene sonra emekli olur artık.
Millette sıkılmadan izliyor hep aynı şeyler varhhaha aa gerçekten 10 yıl sonra 60 geliyor zaten efe
biz yaşlanmadan şu adam kaybolup gitse ayoll zaten 15 yaslarımdan beridir var hemde aynı yarışmalarla
48 diyelim ona bugün 48 oldu ne kaldı surda 50sine47 şuan