ama hogatham haremin demirbaşlarından olacaksen dişi sinekle bile sevişebilecek bir tipsin
ama hogatham haremin demirbaşlarından olacaksen dişi sinekle bile sevişebilecek bir tipsin
Kutlu olsunGülşen'in doğum günü de kutlu olsun bari arada, ayıp olmasın.
Evde kalmisliğin gelmiştir aklina ona sinir olmuşsundur @cookies @vadikızı @destere @Dosi @mrt-06 @Bully @EFE UYSAL @Harunnn60
hhahah aa evet kimseler yoksa bile b planı olarak @destere duruyor ayollkalması imkansız ben ne güne duruyorum
ben hiçbir zaman hiçkimsenin B planı olmam hogatha A planında ben varsam devreye gireyim hemen ama B planı bizi bozarhhahah aa evet kimseler yoksa bile b planı olarak @destere duruyor ayoll
hhahah aaa kendinde öyle davranacan ozaman gözünü bağlayacanben hiçbir zaman hiçkimsenin B planı olmam hogatha A planında ben varsam devreye gireyim hemen ama B planı bizi bozar
gözümü bağlarsam karşımdakinin kız olduğunu nasıl anlıycam gidip bir sapamı dalalımhhahah aaa kendinde öyle davranacan ozaman gözünü bağlayacan
Beni bilsen yeter ayollgözümü bağlarsam karşımdakinin kız olduğunu nasıl anlıycam gidip bir sapamı dalalım
işte göz kapanınca el yordamıyla gidip kime yapışırız kimbilir onun için gözümdeki bağı çözeyim benceBeni bilsen yeter ayoll