2016 En Favori Yabancı Şarkı - 2016 | E Grubu

En fazla 4 Aday Seçebilirsiniz!

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabii ki de atmazdım :A Hatta rakibine oy atardım :A Senin yerin bende ayrıdır her zaman :A :A
kalp kalbe karşıymış demekki :) biz sıvacılardaki bu muhteşem bağı her gördüğümde sevinçten gözüm yaşarıyor :)

Helenaya siz yardım etmesiniz çöküyordu kadın :F :F
bizim en ufak yardımımız dokunmadı kadın kendisi kalite zaten sıyrılmasını biliyor bir şekilde :)

HHAH birgün herkes giresunca konuşacak :Z:Z:Z @sokak sanati @Harunnn60
hanı kız oyların nerde şirret şey sabahtan beri seni çağırmaktan dilimizde tüy bitti :)

kalp kalbe karşıymış demekki :) biz sıvacılardaki bu muhteşem bağı her gördüğümde sevinçten gözüm yaşarıyor :)

bizim en ufak yardımımız dokunmadı kadın kendisi kalite zaten sıyrılmasını biliyor bir şekilde :)

hanı kız oyların nerde şirret şey sabahtan beri seni çağırmaktan dilimizde tüy bitti :)
daha oylamaya baslamadım ama bastan söyliyeyim o ecünnüye benden oy çıkmaz ayoll
:A :A :A @Harunnn60

ilk dörde gözü kapalı oy at dedim işte ilk dörtte helena varsa beni kırmazsın sanmam :) zaten kalanlarda dikkate değer bişey yok :)
beyonce var ayoll :A

öncekı turlarda 1 er ecünnü ile yer doldurmustum seninkilerden şimdide bir aşrkıları dinleyeyim ilk 4 lüden 1 tane bile seçsem yeter sana :A

grupları oylarken bakarım seninde seçeneklerine sevdiklerimden çıktıkça eklerim birşeyler ayarlamaya çalısırım ayoll 1-2 ecünnü ayoll :A

Son düzenleme:
Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie [Official Video]

Helena Paparizou - Fiesta

Ariana Grande - Into You

David Guetta ft. Zara Larsson - This One's For You

@destere @Dosi :)

siftah yapıyorum diğer turlarıda gece oylayacam şimdi burayı oylayıp çıkıyorum :Z@Harunnn60

@destere şarkılara baktım ilk dörtlünden 3 tane seçtim çünkü beyonce eklemem lazım şarkılarını seviyorum :A

ama senin 1.favorin ve @EFE UYSAL da seviyor sanırım Anne'nizin şarkısını bende beğendim :A :A :A

ariana dedik yine @sokak sanati :Z

birde zara larson ecünnüsü ile yer doldurup kapatalım bu grubu @destere :F

@Harunnn60

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...