MusicSurvivor 6.Sezon / Büyük Final / Sonuçları/ 22:30'da

Doğudan bile gol yemişsek maç bitmiştir, başkan tayfası 5er puanlık oylarla arayı açacaktır buraya kadarmış sağlık olsun ikincik de iyidir. :)

@MasacRE şimdiden tebrik ediyorum efsane bir şampiyonluk kazandın özellikle 20 puan farkı kapatıp fark açman yıllar geçse de unutulmayacsk bir destan oldu. :A

Daha batıdaki sandıklar açılmadı dur hele. :F :F

Doğudan bile gol yemişsek maç bitmiştir, başkan tayfası 5er puanlık oylarla arayı açacaktır buraya kadarmış sağlık olsun ikincik de iyidir. :)

@MasacRE şimdiden tebrik ediyorum efsane bir şampiyonluk kazandın özellikle 20 puan farkı kapatıp fark açman yıllar geçse de unutulmayacsk bir destan oldu. :A
Çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bu rezillikten sonra All-Star'a katılmaya kalkmazsın :A

son anlık puan durumumuz oylar seri şekilde açıklanmaya devam edecek :Z

3.Puan Durumu
Erkin Koray 35
Feridun Düzağaç 35

@OzaN @Tolstoyevski @MasacRE- @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @sokak sanati @denizz19 @MayısKralı @DarkLeqenD @EFE UYSAL @sokak sanati
@Tolstoyevski ay geceye çökmüşken kafama sıkar giderim diyor!!!

image_226426.alien%20grey.jpg

Daha batıdaki sandıklar açılmadı dur hele. :F :F

Benim pek umudum kalmadı, yavaştan kabullenmeye başladım ama 10 20 puan farkla kaybedersem final puansız neredeyse 40 puan farkla yenilmiş olurum, bu kadar büyük bir fark beklemiyordum açıkası Çöpçüler ile. :)

Kör olası Çöpçüler puanlarımı süpürmüşler :A