27 Mayıs 2017 Cumartesi Reyting Sonuçları

Yeni gelin hep geçsin Acun'u ama şu var bu hafta dokunulmazlik oyunu yok diye bu "fazladan" düşüş oldu. Haftaya yine eski oranina döner.
Perşembe Survivor cok sönük bir bölumdü ama Vatanim sensini geçmisti. Yeni Gelin gibi Aşk ve Mavide Survivoru tahttan indirdi :Z
Simdi ben bu yorumla Survivorumu savundum dizilerimi anlamadim
Amaç neydi unuttum :A @Bully @vadikızı @MasacRE-
Survivor sözcüsü @EFE UYSAL sonra yarismayi savunucu sözleriyle sahneye gelir :A
Survivor genel olarak bu sezon düşük kabul edin artık. :A

Survivor genel olarak bu sezon düşük kabul edin artık. :A
Kesinlikle katiliyorum. Hatta cokkez burda yazdikca @MasacRE- bana yerin neresi diye sormustu. Survivoru izleyen biriyim ama zirveyi bazi belirli günler kaybedincede keyif aliyorum :A
Yeni Gelinin tekrarlarina bakiyorum güzel dizi. Yazin izlemeyi düşünüyorum. eminim Showda bol tekrar verir :Z

Kesinlikle katiliyorum. Hatta cokkez burda yazdikca @MasacRE- bana yerin neresi diye sormustu. Survivoru izleyen biriyim ama zirveyi bazi belirli günler kaybedincede keyif aliyorum :A
Yeni Gelinin tekrarlarina bakiyorum güzel dizi. Yazin izlemeyi düşünüyorum. eminim Showda bol tekrar verir :Z
İşte objektif bir yorum ibret al @EFE UYSAL. :A

Yeni gelin hep geçsin Acun'u ama şu var bu hafta dokunulmazlik oyunu yok diye bu "fazladan" düşüş oldu. Haftaya yine eski oranina döner.
Perşembe Survivor cok sönük bir bölumdü ama Vatanim sensini geçmisti. Yeni Gelin gibi Aşk ve Mavide Survivoru tahttan indirdi :Z
Survivor sözcüsü @EFE UYSAL sonra yarismayi savunucu sözleriyle sahneye gelir :A

:FGayet güzel programıda dizide yorumlamışsın canım

maksat herkesin gönlü olsun:D

Sanırım millet iftardan sonra evinde oturup dizi izlemiş, tüm dizilerin reytinginin artmasının başka bir açıklaması olamaz. :A

Nihat hocam iyi oranlar almış. Ramazanın ileri ki günlerinde zirveye yerleşecek İnşallah

Kuran Okuma Yarışması biraz daha yükselmeli. TRT1'in gelmiş geçmiş en güzel yapımlarından