NOW O Hayat Benim - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sonunda efsun parlak sevdicegi ölüyordu bakalım yabancilar napcak finalden sonra @xemrexxx :A
seninde oyun bekleniyor finale cnm sahura gidicem yakalamısken söyliyeyim :A :A :A
@xemrexxx :F
blog_cute-little-cat.jpg

Yusuf İyidir ama dizi bu sezon düştü iyice yine iyi direniyor gerçi ama bitmeli :D

:FÇiğdemle böyle olacakmışız hiç haberimizde yok dimi kız @Çiğdem- :F

Ahaha Fragmana gel. Ramiz dayı esintileri.:F @Çiğdem- sen kesin izlersin.:A @cookies @MasacRE- @MEnes @Tolstoyevski @destere

128. BÖLÜM FRAGMANI

biz kurtulduk bitti sonunda birazda latinler sürünsün :)

hahah ayy kurtuldukta bu katır suratlıdan gevur ülkelerde napıyorsa yapsın :A :A :A
@cookies

Sonunda efsun parlak sevdicegi ölüyordu bakalım yabancilar napcak finalden sonra @xemrexxx :A
latin amerikalı kullarımız da efsuna veda ediyormuş, 2 saatlik büyük final :T :T :T @ozmoturk @xBUGRAx @yatutarsa

128. BÖLÜM FRAGMANI
hahah ayy kurtuldukta bu katır suratlıdan gevur ülkelerde napıyorsa yapsın ?A:A
@cookies
FOX tekrarını verir dedim yaz için ama İnadına Aşk'tan sıra gelmedi. Adios Efsun :(
brezilyada kanal iyi bir tanıtım yolu bulmuş son dakika haberi olarak bölümün özetini veriyor :F :F @Forumdash @serhatt @Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @MasacRE @DarkLegenD @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @ozgur2113 @xBUGRAx @Billy Kane

Forum İstatistikleri

Konular
173,402
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU