'Dizi Savaşları' 4. Sezonuyla Geri Dönüyor! | Başvurular Başladı

aa @Yiğitt in çekildiğini şuan fark ettim ana sayfaya bakınca juriye geçmiş
:A :A :A

İyide yapmış düşük versek al başına bela ayoll :F

İstersen Arkadaşlar İyidir ile yarış, 8 bölümlük Gültepe'yi finale çıkarmıştın bunu da çıkarabilirsin bence. Ama artık net kararını vermen lazım. :A @denizz19

Sen de Ulan İstanbul, Vatanım Sensin vs. ile gelebilirsin dediğim gibi izlediğin ama yarışmayan birçok dizi var. Kırma beni. :A @xemrexxx

İstersen Arkadaşlar İyidir ile yarış, 8 bölümlük Gültepe'yi finale çıkarmıştın bunu da çıkarabilirsin bence. Ama artık net kararını vermen lazım. :A @denizz19

Sen de Ulan İstanbul, Vatanım Sensin vs. ile gelebilirsin dediğim gibi izlediğin ama yarışmayan birçok dizi var. Kırma beni. :A @xemrexxx
Çocuklar Duymasın son kararım :D

@Aserat aslında Kayıp Şehiri düşünüyorum ama YouTube da sahne yok :(

Az önce baktım var birkaç tane. İlla Youtube'dan olmasına gerek yok oradan bulamazsan diğer video sitelerine de bakabilirsin. Bence Kayıp Şehir ÇD'den daha iyi olur. :A
Tamam Kayıp Şehir olsun olmazsa bölüm videolarından sahne bulurum :D

Ya Çocuklar Duymasın daha mı ilgi çekerdi :A

Sende ne kararsız çıktın anam.
Aserat o diziye laf atmıstı yarısmasının havasını bozarmış.
Aşk ve Mavi her daim tam puanımı alır ama diziyi çekemeyen çok baştada @xemrexxx :A
ben yarışsaydim Suskunları alırdım :A
sana kolay gelsin seçimimde :)
Hasibe sahneleriyle yürürüm diyorum :A hem tanıtmış olurum :D

Sende ne kararsız çıktın anam.
Aserat o diziye laf atmıstı yarısmasının havasını bozarmış.
Aşk ve Mavi her daim tam puanımı alır ama diziyi çekemeyen çok baştada @xemrexxx :A
ben yarışsaydim Suskunları alırdım :A
sana kolay gelsin seçimimde :)
Havasını bozar dediğimi hatırlamıyorum ama daha iddialı bir dizi bulabilirsin demiş olabilirim. :A

Hasibe sahneleriyle yürürüm diyorum :A hem tanıtmış olurum :D
Amaç tanıtmaksa ilk haftalarda gitsem sorun değil diyorsan dene :A

Havasını bozar dediğimi hatırlamıyorum ama daha iddialı bir dizi bulabilirsin demiş olabilirim. :A
ayni kapıya çıkıyor. sen hele Özeldeki soruya cevap ver :A

Kendi adıma yarışmada daha klas diziler görmek istiyorum. Bir de son 2 sezondur finale çıkıyorsun ona göre dizi düşün. :A
What is this?? :A

Amaç tanıtmaksa ilk haftalarda gitsem sorun değil diyorsan dene :A

ayni kapıya çıkıyor. sen hele Özeldeki soruya cevap ver :A
Niye eleneyim ki diğer diziler daha mı güzel sanki :F Bir tanesi sırf ismi yüzünden iyi oranlar alır zaten ki her zaman riske girmekten korkmuştur zaten :)