MusicSurvivor 6.Sezon / Büyük Final / Oylama Başladı

@pompy e haksızlık yapıyorsun onca zamandır oy kullanıyor yarışmanda hala halk jürisi diyorsun:) tam jüri olamadı bir türlü haksızlıklara tahammülümüz yok pompy nin isyan etmesi lazım :)
ben senin boykot vakasından sonra @Çiğdem- in yarışmasında olmuştu yine

sana çeyrek finalde şampiyonluk ile eşit başarıydı aslında final bonus oldu ayoll :A
Yok o kadar da düşmedik her şeyi finali çıkmaya göre ayarladım :A Bir de karşımda Erkin Koray'ın olması çok güzel oldu,en azından en sevdiğim isime kaybedicem :A

Belli belli hiç boşa heyecan yapmaya gerek yok :A Ben de @Tolstoyevski gibi çayımı yudumlayarak ikinciliğimin keyfini çıkaracağım :A

Çiğdem şarkılara bakmadan sırf ortam kızışsın, reyting artsın ve puan farkı insin diye Feridun'a atacaktır 6'lığı :A Böyle üç beş kişi daha atarsa önüme bile geçersin, o yüzden erken konuşmamak gerek her ihtimale karşı, tabi benim "kesin elenirim" totemimi uyguluyorsan orası ayrı. :A

Şaka bir yana, FD kazansa bile içime oturmaz, ne de olsa Zeki'den sonra genel olarak en desteklediğim şarkıcıydı, üstelik bu noktalara bunca zorluğa ve hatta son 4 haftaya kadar 11 hafta boyunca final puanı bile alamadan finale kadar gelmesi büyük başarıdır, finalde devirirse bizi şaşırmam. :A

Yok o kadar da düşmedik her şeyi finali çıkmaya göre ayarladım :A Bir de karşımda Erkin Koray'ın olması çok güzel oldu,en azından en sevdiğim isime kaybedicem :A
hah işte böyle geçen haftaki taktiği kullan :) ne kadar zayıf görünürsen o kadar oy toplarsın :) birde her mesajda @Tolstoyevski ye ve yarışmacısına övgüler diz o zaman gelsin puanlar yağmur gibi :) bu taktiği @Bully kullanıyordu ama bu yarıfinalde çuvalladı nedense:) demekki yaşlandı artık sen devam etttir bence :))

Çiğdem şarkılara bakmadan sırf ortam kızışsın, reyting artsın ve puan farkı insin diye Feridun'a atacaktır 6'lığı :A Böyle üç beş kişi daha atarsa önüme bile geçersin, o yüzden erken konuşmamak gerek her ihtimale karşı, tabi benim "kesin elenirim" totemimi uyguluyorsan orası ayrı. :A

Şaka bir yana, FD kazansa bile içime oturmaz, ne de olsa Zeki'den sonra genel olarak en desteklediğim şarkıcıydı, üstelik bu noktalara bunca zorluğa ve hatta son 4 haftaya kadar 11 hafta boyunca final puanı bile alamadan finale kadar gelmesi büyük başarıdır, finalde devirirse bizi şaşırmam. :A
sendede durumlar aynı :) yani @MasacRE- den aşağı kalmıyorsun taktikte :) her hafta elendim eleneceğim gittim gideceğim:)) 20 puan öndesin ezer geçerim desen biliyorsun hapı yutacaksın tabi :)

Yok totem değil ya, ciddiyim ben :A Çiğdem bence de Feridun'a atacak ve ilk başlarda Feridun'a gelen oyları açıklayacaktır ama bil ki bunlar hep oyun :A Sonunda kazanan sen olursun yani :D

Benim de aynı şekilde kendi yarışmacım dışında en sevdiğim isim Erkin Koray'dır. En baştan ben ayarlasaydım bu işi bu finali yapardım yani :D

hah işte böyle geçen haftaki taktiği kullan :) ne kadar zayıf görünürsen o kadar oy toplarsın :) birde her mesajda @Tolstoyevski ye ve yarışmacısına övgüler diz o zaman gelsin puanlar yağmur gibi :) bu taktiği @Bully kullanıyordu ama bu yarıfinalde çuvalladı nedense:) demekki yaşlandı artık sen devam etttir bence :))
Gençlerin önünü açalım dedik bu sefer, aynen bizden geçmeye başlıyor yavaş yavaş. Saçlarıma aklar düştü bu yarışmalar yüzünden, dökülmeye başlamadan kendimi emekliye ayırsam iyi olacak :A