Keith Long
Favori Üye
@pompy e haksızlık yapıyorsun onca zamandır oy kullanıyor yarışmanda hala halk jürisi diyorsun tam jüri olamadı bir türlü haksızlıklara tahammülümüz yok pompy nin isyan etmesi lazım
sen @destere yi çokmu seviyorsun ne çıkarın olcuak bu işten@destere 'min oyları kaç puan sayılacak. Emekli başkan olarak bi yetki ver çocuğa.
sana hogatha jüri yetkisi vermiyor şuna iki üç laf söyleseneben senin boykot vakasından sonra @Çiğdem- in yarışmasında olmuştu yine
yani ben almam bu yetkiyi sebep busana hogatha jüri yetkisi vermiyor şuna iki üç laf söylesene
obdusman başkanın oyu 20 puan sayılıyor başka türlü @MasacRE- yi zirveye taşıyamayacağız o yüzden obdusman yetkilerimi kullanmaya karar verdim
Yok o kadar da düşmedik her şeyi finali çıkmaya göre ayarladım Bir de karşımda Erkin Koray'ın olması çok güzel oldu,en azından en sevdiğim isime kaybedicemsana çeyrek finalde şampiyonluk ile eşit başarıydı aslında final bonus oldu ayoll
Belli belli hiç boşa heyecan yapmaya gerek yok Ben de @Tolstoyevski gibi çayımı yudumlayarak ikinciliğimin keyfini çıkaracağım
sen @destere yi çokmu seviyorsun ne çıkarın olcuak bu işten
Bi süpergen eksik maşallah.s.s Ne çıkarım olacak.s.s
Hhaha ayoll @destere diyor pompy e halk ın üstünde yetki ver sende diyorsun destere ye jurinin üstünde yetki versana hogatha jüri yetkisi vermiyor şuna iki üç laf söylesene
hah işte böyle geçen haftaki taktiği kullan ne kadar zayıf görünürsen o kadar oy toplarsın birde her mesajda @Tolstoyevski ye ve yarışmacısına övgüler diz o zaman gelsin puanlar yağmur gibi bu taktiği @Bully kullanıyordu ama bu yarıfinalde çuvalladı nedense demekki yaşlandı artık sen devam etttir bence )Yok o kadar da düşmedik her şeyi finali çıkmaya göre ayarladım Bir de karşımda Erkin Koray'ın olması çok güzel oldu,en azından en sevdiğim isime kaybedicem
sendede durumlar aynı yani @MasacRE- den aşağı kalmıyorsun taktikte her hafta elendim eleneceğim gittim gideceğim) 20 puan öndesin ezer geçerim desen biliyorsun hapı yutacaksın tabiÇiğdem şarkılara bakmadan sırf ortam kızışsın, reyting artsın ve puan farkı insin diye Feridun'a atacaktır 6'lığı Böyle üç beş kişi daha atarsa önüme bile geçersin, o yüzden erken konuşmamak gerek her ihtimale karşı, tabi benim "kesin elenirim" totemimi uyguluyorsan orası ayrı.
Şaka bir yana, FD kazansa bile içime oturmaz, ne de olsa Zeki'den sonra genel olarak en desteklediğim şarkıcıydı, üstelik bu noktalara bunca zorluğa ve hatta son 4 haftaya kadar 11 hafta boyunca final puanı bile alamadan finale kadar gelmesi büyük başarıdır, finalde devirirse bizi şaşırmam.
Yok totem değil ya, ciddiyim ben Çiğdem bence de Feridun'a atacak ve ilk başlarda Feridun'a gelen oyları açıklayacaktır ama bil ki bunlar hep oyun Sonunda kazanan sen olursun yaniÇiğdem şarkılara bakmadan sırf ortam kızışsın, reyting artsın ve puan farkı insin diye Feridun'a atacaktır 6'lığı Böyle üç beş kişi daha atarsa önüme bile geçersin, o yüzden erken konuşmamak gerek her ihtimale karşı, tabi benim "kesin elenirim" totemimi uyguluyorsan orası ayrı.
Şaka bir yana, FD kazansa bile içime oturmaz, ne de olsa Zeki'den sonra genel olarak en desteklediğim şarkıcıydı, üstelik bu noktalara bunca zorluğa ve hatta son 4 haftaya kadar 11 hafta boyunca final puanı bile alamadan finale kadar gelmesi büyük başarıdır, finalde devirirse bizi şaşırmam.
Hhaha ayoll @destere diyor pompy e halk ın üstünde yetki ver sende diyorsun destere ye jurinin üstünde yetki ver
harbiden bayram değil seyran değil sen beni niye öpmeye çalışıyon sokak şeysi bende kıllanmaya başladım hogathaya hak veriyorumBi süpergen eksik maşallah.s.s Ne çıkarım olacak.s.s
harbiden bayram değil seyran değil sen beni niye öpmeye çalışıyon sokak şeysi bende kıllanmaya başladım hogathaya hak veriyorum
hhahah aa kıllan bencede cnm düne kadar kahrol diyorduKız ne fenasın. Adam diğer yarışmalarda hep özel yetkili assolist olması gereken eskiden yöneticisi olduğu yarışmada sıradan kaldı.s.s @destere yaz bunları kız.
Gençlerin önünü açalım dedik bu sefer, aynen bizden geçmeye başlıyor yavaş yavaş. Saçlarıma aklar düştü bu yarışmalar yüzünden, dökülmeye başlamadan kendimi emekliye ayırsam iyi olacakhah işte böyle geçen haftaki taktiği kullan ne kadar zayıf görünürsen o kadar oy toplarsın birde her mesajda @Tolstoyevski ye ve yarışmacısına övgüler diz o zaman gelsin puanlar yağmur gibi bu taktiği @Bully kullanıyordu ama bu yarıfinalde çuvalladı nedense demekki yaşlandı artık sen devam etttir bence )
harbiden bayram değil seyran değil sen beni niye öpmeye çalışıyon sokak şeysi bende kıllanmaya başladım hogathaya hak veriyorum
haa tamam yani harbi harbi beni destekliyorsan niye olmasın tabiki bu bana yapılan sıvalar bir gün gelir seni sıvalar sanmaki sıvan çöpe gitti bizde hiçbişey karşılıksız değildirÇok dışlıyorlar seni az destek olayım dedim hata ettik tamam
haa tamam yani harbi harbi beni destekliyorsan niye olmasın tabiki bu bana yapılan sıvalar bir gün gelir seni sıvalar sanmaki sıvan çöpe gitti bizde hiçbişey karşılıksız değildir