Güzel arkadaşlıklar kattı bana. Reelde de görüştüğüm çok samimi bir arkadaş ki @gözlemci bunların başında gelir.
Doğru bildiğim inandığım değer ve tutumların yanlış olabileceğini de öğretti bu benim açımdan olumlu bir durum aslında. Çünkü iyiyi de kötüyü de, samimiyi de samimiyetsizi de görmemi sağladı. Bu sebeple teşekkürü bir borç bilirim Fav10'a.
Sevdiğim ve değer verdiğim isimleri tek tek yazmama gerek yok onlar zaten kendilerini fazlasıyla biliyorlar.
Fav10 beni olduğum gibi yansıtan bir ayna olarak da hayatımı şekillendiren 5 yıldır da bu doğrultuda işlerliğini sürdüren bir süreç departmanı oldu. Sanaldan da aile olunabileceğini gösterdi. Yeri geldi kızdım, yeri geldi üzüldüm, yeri geldi üzdüm ama yeri gelen en merkezi nokta samimiyet ve onun da getirdiği güçlü bağlar oldu.
İnandığım değerlerin birçoğunun kaybolduğu, keşke hiç tanımasaydım dediğim kişileri de yüzüme yüzüme çarptı bu Fav10.
Her şeye rağmen ikimizde mikser tadında 5 yıldır karıştık birbirimize.
Bazen ben de hissediyorum bunu gereğinden çok vakit harcıyorum diye. Maalesef kişinin kendisinde biten bir şey, kendi iradenle azaltabilirsin evlat.
bilakis BEN etiketlenmek istiyorum.. kaç defa yazdım ve bu kaçıncı artık yeter yani bana karşı bir garezin mi var senin ben anlamadım ki nedir ??@XanTier @RüzgarGülü @sokak sanati @OzaN @BesaleT @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @Doğu @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @EFE UYSAL @Harunnn60 @Dosi @MasacRE- @Yakamoz-Asi @destere @EFE UYSAL @tolgab @Polat Şaşmaz @cookies @MEnes .... (Anketlere etiketlenmek istemiyorum diyorsanız belirtiniz)
Off unutuyorum ne yapayım.. Tamam şimdi ekledim artık listedesin unutmam bir sonrakine. 😉bilakis BEN etiketlenmek istiyorum.. kaç defa yazdım ve bu kaçıncı artık yeter yani bana karşı bir garezin mi var senin ben anlamadım ki nedir ??
Kanal kurmak iyiydi yavaş yavaş tecrübe medya planlaması dersini aldığım zaman olsaydı iyiydi bu kanal sistemi biraz geç oldu o dersi almam @mrt-06 @Yiğitt @xemrexxx bozmuştu o senaryoyu senin kanalına vericektim @Çiğdem- @gözlemci gelene kadar @dizimedya ama geldiğinde sürekli banlandıOff unutuyorum ne yapayım.. Tamam şimdi ekledim artık listedesin unutmam bir sonrakine. 😉
yaa şapşik <3 DuyqulandırdıN .ssBurası benim 2.ailem oldu iyiki evlenmemişim ve burayı sizleri tanımısım mecburi ara dısında zaten hiç keyfi ara vermedim sizlere çok alıştım
ayy aslında ben burayla tanısmasaydım çoktan evlenmiştim belkide evlenmeme inadımda biraz daha süre uzatma inadımda buranında etkisi var okadar önem veriyorum buraya
isim falan saymıcam çünkü çoğu kişiyle aram iyi zaten benim gözümdkei değerini bilenler çok iyi biliyor iyiki varsınız ayoll
Resmen bütün üyelere küfür etmişsin.Ortam güzelde, kayıt olmadan önce gördüğüm ortam daha tatlıydı :/
Resmen bütün üyelere küfür etmişsin.