MusicSurvivor 6.Sezon Yarı Final Sonuçları

La ne tesellisi ben size rağmen bu şartlarda finale kadar gelmişim finalde kaybetmek umurumda mı sanıyorsunuz :A İsterse 50 puan fark atsın hiç önemli değil yani ben amacımı gerçekleştirdim :A
Utanmadan gurur duyuyorlar birde senle @Doğu 1 puanı yapıştırmış @destere desen oy verebilse düelloya kalmana sebep oluyordu :A :A .A

dün gece 05 civarı oylarımı hazırladım not almışım hatta sonra film araya girdi ben hogathaya gönderdim sanıyorum oyları :)
oylarımda şu şekildeydi

emre altuğ = 3 puan
erkin koray = 2 puan
feridün düzağaç = 1 puan

şimdi elenene bakınca iyiki yollamayı unutmuşum diyorum :)

@xemrexxx @sokak sanati @Bully @masacre @Tolstoyevski @mrt-06 @Harunnn60

@MasacRE-
İyi ki yollamamışsın destere :A Bak @Doğu bir sıvacı yeri gelince böyle destek de olmalı, sen de 1 puan vereceğine hiç oy vermeseydin keşke :A Oklavayı da senin yerine ben yerdim önemli değil suçu bana atardın :A @Çiğdem-

Oklava demişken kaşıntım tuttu galiba bu da sana teşekkür öpücüğü destere . Adriana ablamızdan gelsin :A

giphy.gif

S
Utanmadan gurur duyuyorlar birde senle @Doğu 1 puanı yapıştırmış @destere desen oy verebilse düelloya kalmana sebep oluyordu :A :A .A
Son mesajıma bakma :A

İyi ki yollamamışsın destere :A Bak @Doğu bir sıvacı yeri gelince böyle destek de olmalı, sen de 1 puan vereceğine hiç oy vermeseydin keşke :A Oklavayı da senin yerine ben yerdim önemli değil suçu bana atardın :A @Çiğdem-

Oklava demişken kaşıntım tuttu galiba bu da sana teşekkür öpücüğü destere . Adriana ablamızdan gelsin :A

giphy.gif

S

final konusunu hazırlıyorum ipini çekecez orada :A :A .A

giphy.gif

S

Bize yok mu? :A

giphy.gif

S

la bu mesajı nasıl görmemişim :) bu öpücükten sonra bir yarım saat kendime gelemem :))

sana olmaz olurmu hiç :)
1101.gif