Biraz daha böyle atışmalı aşk olsun çok tatlı oluyorlarRüVal mi, ne güzel isim bulmuşsınn öylee çokta yakıştılar yaamüzikk harikaaa
Biraz daha böyle atışmalı aşk olsun çok tatlı oluyorlarRüVal mi, ne güzel isim bulmuşsınn öylee çokta yakıştılar yaamüzikk harikaaa
Bak bak ders çalışıyor çağırma dedim geldi yinee@xemrexxx bizi bulmuş asıl sen onu izle, Emre bir burda da paylaşsana Deniz de izlesin onu çok güldüm.![]()
Kim bilir yine ne buldu@xemrexxx bizi bulmuş asıl sen onu izle, Emre bir burda da paylaşsana Deniz de izlesin onu çok güldüm.![]()
Biraz daha böyle atışmalı aşk olsun çok tatlı oluyorlarYakışacaklar ama bayağı umarım reytinglere de yansır
![]()
@denizz19'cum her ne kadar beni eskisi gibi sevmese de o çağırdı mı gerekirse fizdan uçar gelirim.Bak bak ders çalışıyor çağırma dedim geldi yineeneymiş sizi bulmuş emree
Sırma ile Erdal arasında neler olacak bakalımHemen başlamaz zaten aşkları atışmalı olur biraz diye düşüyorum![]()
Sevgi apayrı bir şey samimiyet apayrı bir şey@denizz19'cum her ne kadar beni eskisi gibi sevmese de o çağırdı mı gerekirse fizdan uçar gelirim.![]()
Sırma ile Erdal arasında neler olacak bakalım![]()
Balımsın.Sırma ile Erdal arasında neler olacak bakalım
Sevgi apayrı bir şey samimiyet apayrı bir şeyseni çok sevdiğim gerçeği değişmez 😉
Oha Sırmanın kızı varmış Zühre olmasınBence bu çiftten birşey olmaz ya![]()
Sen deBalımsın.![]()
Oha Sırmanın kızı varmış Zühre olmasın
Sen de![]()
Balımsın.![]()
Valla fena ters köşe olabiliriz bu konudaZühre değil bence başkasıdır o
Valla fena ters köşe olabiliriz bu konuda![]()
Merakla bekliyoruzTers köşe olabilir ama ben Zühre olacağını sanmıyorum bakalım görecez![]()
Merakla bekliyoruzYok artık bir de Rüveyda çıkmasın
![]()
Senin oy açıklandı mı ms deDeniz Turaldan komple teorilerii Rüveyda ne alaka çıkmaz o ya
Senin oy açıklandı mı ms de![]()