Güneş, Sırma'nın öz kızıymış işte. Yani hani Seyit taş işlemek için evlerine gitti ya o kızGüneş kimdi deniz![]()
Güneş, Sırma'nın öz kızıymış işte. Yani hani Seyit taş işlemek için evlerine gitti ya o kız![]()
Sen izliyor muydunŞu dizide çalan jenerik müziği harika ya ayrıca Zühre Seyit uyumu çok iyi olmuş![]()
Arada bakıyorum ama diziye her baktığımda o kadar iyi sahneye denk geliyorum ki ekranda kilitlenip kalıyorum,ilk bölümleri tekrardan baktım sonraki bölümleri kısa kısa baktım.şükrü Özyıldızın tartışmasız oynadığı en iyi diziSen izliyor muydun
Kesinlikle Harika bir bölüm izledik. Zühre ve Seyit arasında keskin geçişler olacak bakalım neler olacak![]()
Anladım. Bu bölüm özellikle muazzamdı bayağı kırılma noktası yaşanan bölüm oldu. Yarın umarım artık 5,50 civarı alırArada bakıyorum ama diziye her baktığımda o kadar iyi sahneye denk geliyorum ki ekranda kilitlenip kalıyorum,ilk bölümleri tekrardan baktım sonraki bölümleri kısa kısa baktım.şükrü Özyıldızın tartışmasız oynadığı en iyi dizi![]()
Bölümün sonlarını yakaladım ama sahne o kadar iyiydi bu dahi yetti diziye bakmaya Seyitin sözleri izleyicinin içini burkmuştur,inşallah reyting oranları dediğin şekilde olur dizi bu oranları hak ediyorAnladım. Bu bölüm özellikle muazzamdı bayağı kırılma noktası yaşanan bölüm oldu. Yarın umarım artık 5,50 civarı alır![]()
Anladım. Bu bölüm özellikle muazzamdı bayağı kırılma noktası yaşanan bölüm oldu. Yarın umarım artık 5,50 civarı alır![]()
Bölümün sonlarını yakaladım ama sahne o kadar iyiydi bu dahi yetti diziye bakmaya Seyitin sözleri izleyicinin içini burkmuştur,inşallah reyting oranları dediğin şekilde olur dizi bu oranları hak ediyor![]()
YouTube sahnelere bakarsın ya da özetini izlersin haftayaYarım yamalak izledim ama izlediğim kısımlar güzeldi tamamlarım inşallah![]()
YouTube sahnelere bakarsın ya da özetini izlersin haftaya![]()
Bakıyorum evet açık![]()