NOW Çoban Yıldızı - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen izliyor muydun :D

Kesinlikle Harika bir bölüm izledik. Zühre ve Seyit arasında keskin geçişler olacak bakalım neler olacak :(
Arada bakıyorum ama diziye her baktığımda o kadar iyi sahneye denk geliyorum ki ekranda kilitlenip kalıyorum,ilk bölümleri tekrardan baktım sonraki bölümleri kısa kısa baktım.şükrü Özyıldızın tartışmasız oynadığı en iyi dizi:)

Arada bakıyorum ama diziye her baktığımda o kadar iyi sahneye denk geliyorum ki ekranda kilitlenip kalıyorum,ilk bölümleri tekrardan baktım sonraki bölümleri kısa kısa baktım.şükrü Özyıldızın tartışmasız oynadığı en iyi dizi:)
Anladım. Bu bölüm özellikle muazzamdı bayağı kırılma noktası yaşanan bölüm oldu. Yarın umarım artık 5,50 civarı alır :(

Anladım. Bu bölüm özellikle muazzamdı bayağı kırılma noktası yaşanan bölüm oldu. Yarın umarım artık 5,50 civarı alır :(
Bölümün sonlarını yakaladım ama sahne o kadar iyiydi bu dahi yetti diziye bakmaya Seyitin sözleri izleyicinin içini burkmuştur,inşallah reyting oranları dediğin şekilde olur dizi bu oranları hak ediyor:)

Bölümün sonlarını yakaladım ama sahne o kadar iyiydi bu dahi yetti diziye bakmaya Seyitin sözleri izleyicinin içini burkmuştur,inşallah reyting oranları dediğin şekilde olur dizi bu oranları hak ediyor:)

Yarım yamalak izledim ama izlediğim kısımlar güzeldi tamamlarım inşallah:D

Bölüm çok iyi gidiyor.

Seyit intikam duygusuyla bir yolun içine girdi ama umarım Zühre ile yollarını daha da ayıracak bir şeylere girmez.

Lansman gösterisi başladı şimdi hem Karakayalar hem de Seyit ve ailesi karşı karşıya. Sırma dizinin kilit isimlerinden biri şu aşamada.