@Tolstoyevski kusura bakmasın artık yani ödül büyük olunca erkin amcayı emekliye ayırmanın vakti geldi benceErkin yeter ki elensin, @destere'ye forum tarihinde bugüne kadar verilmiş en şaşalı ünvanı takdim ederim![]()
@Tolstoyevski kusura bakmasın artık yani ödül büyük olunca erkin amcayı emekliye ayırmanın vakti geldi benceErkin yeter ki elensin, @destere'ye forum tarihinde bugüne kadar verilmiş en şaşalı ünvanı takdim ederim![]()
Daha oyunu vermedi@Tolstoyevski kusura bakmasın artık yani ödül büyük olunca erkin amcayı emekliye ayırmanın vakti geldi bencehem bugüne kadar verdiğim yüksek puanlar neyine yetmiyor kredimiz var yani o yüzden 1 puanım erkin kertenkelesine gidiyor sanırım
![]()
Sertab Erener - Everyway That I Can ,,, hareketli güzel bir şarkı
Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım ...herzamanki gibi yıldız teyze döktürüyor belkide içlerinden en güzeli
Mustafa Sandal ft Natalia - Aşka Yürek Gerek ....natalia aşkına puanı kaptı benden
İzel - Şak ... güzel hareketli bir şarkı
Nazan Öncel ft Tarkan - Nereye Böyle ... tarkana rağmen şarkı güzel
Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var... emre altuğa rağmen şarkı güzel
Şebnem Ferah - Ben Şarkımı Söylerken... şebnem klas olarak diğerlerinden farklı bir yerde benim açımdan
mfö - Tam Ortasındayım .... ustalara saygı göstermek lazım![]()
Daha oyunu vermedi@Bully
@destere şarkımı beğeniyormuş zaten tam puan vereceğinden şüphem yokvermedim oyumu ama her an verebilirim![]()
lady gaga sanırım horluyor fosur fosur@Harunnn60 nezaman başlıyor ve nekadar sürüyor? Dinleyipmi ankette oy kulanacağız?
evet ne demezsin bayıldım şarkıya o yüzden tam puan vereceğim yoksa ben bir ödül için erkin amcayı şutlarmıyım hiç bana yakışmaz@destere şarkımı beğeniyormuş zaten tam puan vereceğinden şüphem yok![]()
Bende Sıla ve Simge'nin yariştigi anket gibi sanmistimlady gaga sanırım horluyor fosur fosuronun yerine ben cevaplayayım
şimdi aynı @tolgab ın oylamasındaki gibi dinliyoruz oy veriyoruz ama burda gruplara ayrılıyor şarkıcılar her grupta belli puanları toplayanlar üst tura çıkıyor
evet ne demezsin bayıldım şarkıya o yüzden tam puan vereceğim yoksa ben bir ödül için erkin amcayı şutlarmıyım hiç bana yakışmazama mecburen bu hafta berbat gelmiş o yüzden sonunculukta yer alacak
bu arada @MasacRE- sanırım artık ununu eledi eleğini duvara astı umududa kalmadı reklamını bile yapmıyor ağaçkakanın
![]()
aynen öyle işte doğru sanmışsın onlarda guruplara ayrılıyorduBende Sıla ve Simge'nin yariştigi anket gibi sanmistim![]()
Erkin Amca'yı şutla gitsin zaten ahı gitmiş vahı kalmışlady gaga sanırım horluyor fosur fosuronun yerine ben cevaplayayım
şimdi aynı @tolgab ın oylamasındaki gibi dinliyoruz oy veriyoruz ama burda gruplara ayrılıyor şarkıcılar her grupta belli puanları toplayanlar üst tura çıkıyor
evet ne demezsin bayıldım şarkıya o yüzden tam puan vereceğim yoksa ben bir ödül için erkin amcayı şutlarmıyım hiç bana yakışmazama mecburen bu hafta berbat gelmiş o yüzden sonunculukta yer alacak
bu arada @MasacRE- sanırım artık ununu eledi eleğini duvara astı umududa kalmadı reklamını bile yapmıyor ağaçkakanın
![]()
sen puan falan deyince kafam karıştıaynen öyle işte doğru sanmışsın onlarda guruplara ayrılıyordu![]()
@Çiğdem- eski günlerin hatrına bana özel puan gönderme şansı tanısınErkin Amca'yı şutla gitsin zaten ahı gitmiş vahı kalmış
Finale çıkamayacağını biliyor işte pes etmiş demek ki @MasacRE-Sen tam puanı Emre'ye ver, onlara da nasıl dağıtırsan dağıt
![]()
@Çiğdem- eski günlerin hatrına bana özel puan gönderme şansı tanısınböyle 3 puan çok az kime dağıtayım 10 puandan başlayıp aşağı inmem lazım
![]()
@MasacRE- kullandı yarışmacıdan sadece sen kullanmadın bully sanırımErkin Amca'yı şutla gitsin zaten ahı gitmiş vahı kalmış
Finale çıkamayacağını biliyor işte pes etmiş demek ki @MasacRE-Sen tam puanı Emre'ye ver, onlara da nasıl dağıtırsan dağıt
![]()
Calvinin yanında bi kere Rihanna olacaklisteleri nasıl oluşturacaksın orasıda önemli bence @Çiğdem- le @sokak sanati nin zaynlı maynlı parlaklarını hiç listelere koyma birde onlarla uğraşmak istemiyorum@Forumdash ın calvinide olmasın mümkünse
o konuya girmek istemiyorum içim kararıyor![]()
o zaman olur tabikiCalvinin yanında bi kere Rihanna olacak![]()
Ben oy toplamaya kalksam senin Beren-Serenay olayına döner iş, iyi puan verecek olanlar da sırf benim inadıma düşük verirler o yüzden en iyisi akışına bırakmaklady gaga sanırım horluyor fosur fosuronun yerine ben cevaplayayım
![]()
Vallaha hep @destere yüzünden
destere anlatmış bana bir şey bırakmamış.@Harunnn60 nezaman başlıyor ve nekadar sürüyor? Dinleyipmi ankette oy kulanacağız?
konular açılmış sanırım briazdan tek tek kurcalarım şarkıları
senin yokluğunu aratmadıkdestere anlatmış bana bir şey bırakmamış.Nasıl Simge-Sıla finali oldu onun gibi. İlk gruplar sonra çeyrek en son final..
![]()
benim bişey söylememe gerek yokki @MasacRE- biliyor zaten hain olduğunu sıvacıların yüzkarasıVallaha hep @destere yüzündenBiz buralarda yokken neler karışıyorsa kim bilir adımızı çıkartıyor hain ortalığa sıvıyor sonra ceremesini biz çekiyoruz
![]()