Ben cevaplayayım mı![]()
Sen sorgu odasında ki kişi değilsin cevaplama.
Ben cevaplayayım mı![]()
Ne oldu la ciddiyetsiz kişiliğin ciddiyet kazanmışSen sorgu odasında ki kişi değilsin cevaplama.
Ben son soruya doğru cümle kurdum diye düşünüyorumbenim özel gördüğüm kişilere ne benim ilgim azaldı nede onların bana ilgisi azaldı öyle birşey söz konusu olmadıkı ayoll
![]()
![]()
aa bak haha benim küfürlerim daha çok hakaret tarzında gerizekalı salak falanhani erkeklerin meşhur sözü vardır hiç kullanmadım şuankı kullanan 2000li ergen kızlardanda nefret ediyorum erkek kadın sadece organdan değil kişiliktende ayrılmalı
![]()
herkes kişiliğine yugun emojiyi sever benim kişiliğime kvga gürültü tersdir bence dis gözlük emojileri gıcık emojiler bana uymuyor bana gülme emojisi uyuyor belkide tek kullandığım emojidir dis ve gözlüğü genelde ciddi insanlar sever benim ciddilikle bir alakam yokİlk soruya cevabımı aldım. Cevap vermek istemiyorsun neyse.
Son sorunun cevabı bu değil. Hamle yapar mısın yapmaz misin. Forumu önemsiyorsun bildiğim kadarı ile. Böyle ilginin senden azalıp başka bir üyeye döndüğünü düşündüğün an bir hamle yapar mısın mesela foruma daha sık girmek vs gibi?
Kullanmama sebebini soruyorum. Sebebi bu mu yani soğuk gelmesi mi? İnsansın netice de. Senin hakkında yapılan olumsuz eleştiri yada senin hoşuna gitmeyen bir davranışa neden disslike atmıyorsun. Atmama sebebin forumda iyi kalpli güzel kız imajının zarar görebileceğini düşünmen mi yoksa başka bir şey mi var?
Bu soruları soruyorum ama biliyorsun ben dobra biriyim umarım alınmazsın seni fena halde sıkıştırma isteği oluştu bir anda.![]()
Ne oldu la ciddiyetsiz kişiliğin ciddiyet kazanmış![]()
haha yok cnm ben ne olursa olsun kişiliğimi bozmam aynen devam ederim tırnak kadar değişiklik olmazOlursa diye konuşuyoruz zaten Çiğdem. Velev ki oldu. Yapar mısın dediğim hamleleri? Mrt-06 esin gay çıkarsa falan diye soru sormuş onun gibi geleceğe dair sorular bunlar?
herkes kişiliğine yugun emojiyi sever benim kişiliğime kvga gürültü tersdir bence dis gözlük emojileri gıcık emojiler bana uymuyor bana gülme emojisi uyuyor belkide tek kullandığım emojidir dis ve gözlüğü genelde ciddi insanlar sever benim ciddilikle bir alakam yok
![]()
![]()
![]()
haha yok cnm ben ne olursa olsun kişiliğimi bozmam aynen devam ederim tırnak kadar değişiklik olmaz![]()
![]()
![]()
Bu şununla alakalı nasıl birisiyle kavga etmiyorsam görmezden geliyorsam dis olayınıda öyle yanı o 3 smile benden umut bağlamasın umut se oluyorsun söyle onlara kullanmıcamCiddiyet ile alakası yok olayın. Hoşuna gitmeyen hiç mi bir şey olmadı. Hoşuna gitmeyen şeyi beğenme gülme emojileri vermezsin zannımca. Neden diss atmıyorsun?
Hangi meşhur sözümüz?Ben son soruya doğru cümle kurdum diye düşünüyorumbenim özel gördüğüm kişilere ne benim ilgim azaldı nede onların bana ilgisi azaldı öyle birşey söz konusu olmadıkı ayoll
![]()
![]()
aa bak haha benim küfürlerim daha çok hakaret tarzında gerizekalı salak falanhani erkeklerin meşhur sözü vardır hiç kullanmadım şuankı kullanan 2000li ergen kızlardanda nefret ediyorum erkek kadın sadece organdan değil kişiliktende ayrılmalı
![]()
aa bak ben forumun zaten 3.5 yıldır en aktif üyesiyim 2016 da aktif üye seçildim ve 5 yıldır üyeden forumda kalma süresini hesaplayalım ozan dısında en çok ben forumda bulunmusumdur mecburi ara dısında ayrılmadım 30 günü bulmaz sanırım 3.5 yılda zaten ozanı saymazsak forumun en aktif üyesi benimCiddiyet ile alakası yok olayın. Hoşuna gitmeyen hiç mi bir şey olmadı. Hoşuna gitmeyen şeyi beğenme gülme emojileri vermezsin zannımca. Neden diss atmıyorsun?
Kişiliğini bozmazsın peki funda daha aktif olup onlar ile daha çok iletişime geçmek ister misin?
yokmu cnm sürekli bir küfürü kullanıyorsunuzya ergen kızların ağzınada dolanmıs a ile başlayanHangi meşhur sözümüz?![]()
Heee onu diyorsun.aa bak ben forumun zaten 3.5 yıldır en aktif üyesiyim 2016 da aktif üye seçildim ve 5 yıldır üyeden forumda kalma süresini hesaplayalım ozan dısında en çok ben forumda bulunmusumdur mecburi ara dısında ayrılmadım 30 günü bulmaz sanırım 3.5 yılda zaten ozanı saymazsak forumun en aktif üyesi benim
ben normal takılmaya devam ederim önceden napıyorsam
yokmu cnm sürekli bir küfürü kullanıyorsunuzya ergen kızların ağzınada dolanmıs a ile başlayano tarz hiçbir kelime kurmadım yazmadımda
![]()
ben o kelime yerine ayoll kullanıyorum mesala en iyi tepki kelimesi odur ayollHeee onu diyorsun.
Hiç sevmem ben de hele benim bazı arkadaşlar her kelime başında o lafı kullanıyor, sinir oluyorum neden herkes benim gibi beyefendi değil.![]()
Abla kardeş yine muhteşem uyumumuzu konuşturuyoruz.ben o kelime yerine ayoll kullanıyorum mesala en iyi tepki kelimesi odur ayoll![]()
afferim ebnim kardeşime bu yakısır![]()
Kızı şoka sokacaksın, bir şey olursa üzülürsün.Devamrdeyim istiyorsa edebilirim @Çiğdem- aklımda 3-5 konu daha var![]()
Abla kardeş yine muhteşem uyumumuzu konuşturuyoruz.
Kızı şoka sokacaksın, bir şey olursa üzülürsün.![]()
Devamrdeyim istiyorsa edebilirim @Çiğdem- aklımda 3-5 konu daha var![]()
hahhaha samimi şekilde hepsini cevapladım vlla baskası olsa pencereden aşşağı atardı
destere konusunda sıkıştır daha çokDevamrdeyim istiyorsa edebilirim @Çiğdem- aklımda 3-5 konu daha var![]()
Abla kardeş yine muhteşem uyumumuzu konuşturuyoruz.
Kızı şoka sokacaksın, bir şey olursa üzülürsün.![]()
hahhaha samimi şekilde hepsini cevapladım vlla baskası olsa pencereden aşşağı atardı
![]()
![]()
![]()