Pes etmiyorum çünkü konu kapandı.Sen pes edince tartışma sonlanmış olacak
Pes etmiyorum çünkü konu kapandı.Sen pes edince tartışma sonlanmış olacak
Yarışmacılar tamamlanmadığı için net bir tarih veremiyorum, ama 1 hafta 10 gün gibi bir sürede başlayabilir.Tam olarak ne zaman başlıyor ve kaç hafta sürecek. @Aserat
Pes etmiyorum çünkü konu kapandı.
Kara Sevda'yı kabul edemiyorum kurallar gereği üzgünüm.Son kez bi düşüneceğim.
Yok abi Kara Sevda ile yarısında daha çok zevk alacağım. Ben Kara Sevda istiyorum. Hem gelecek sezon olur diyorsan Oluru vardır bu işin. Kırma beni oldur bu işi.
Kara Sevda'yı kabul edemiyorum kurallar gereği üzgünüm.
Şimdi sana izin versem diğer yarışmacılar da aynı şeyi ister, bu sezonun duyurusunu çoktan yaptık. Ama 5. sezonda (yine bu yaz olacak) KS ile yarışmanı sağlayabilecek bir kural değişikliği yapılabilir. Ya da gelecek sezon All-Star olursa o zaman katılabilirsin.Gelecek sezon kurallar mi değişecek yine aynı kurallar olacak. Kabul edebilirsin sanki senin elinde. 3 hafta yarısı elenmiş hiç bir şey kullanmamışlar.
Şimdi sana izin versem diğer yarışmacılar da aynı şeyi ister, bu sezonun duyurusunu çoktan yaptık. Ama 5. sezonda (yine bu yaz olacak) KS ile yarışmanı sağlayabilecek bir kural değişikliği yapılabilir. Ya da gelecek sezon All-Star olursa o zaman katılabilirsin.
bilmiyorum niçindir ama 5.sezonda sanki sana daha uğurlu olacakmış Kara Sevda bir anda bu hissiyata kapıldımSon kez bi düşüneceğim.
Yok abi Kara Sevda ile yarısında daha çok zevk alacağım. Ben Kara Sevda istiyorum. Hem gelecek sezon olur diyorsan Oluru vardır bu işin. Kırma beni oldur bu işi.
bence şu şekilde yapın 5.sezonda KS ile yarışsınŞimdi sana izin versem diğer yarışmacılar da aynı şeyi ister, bu sezonun duyurusunu çoktan yaptık. Ama 5. sezonda (yine bu yaz olacak) KS ile yarışmanı sağlayabilecek bir kural değişikliği yapılabilir. Ya da gelecek sezon All-Star olursa o zaman katılabilirsin.
bilmiyorum niçindir ama 5.seszonda sanki sana daha uğurlu olacakmış Kara Sevda bir anda bu hissiyata kapıldım
Son kararı kaknem @Aserat verdi.:s.z
Valla inatçılığı değil sadece kurallar ne diyorsa aynen onu yapıyorum. O zaman hayırlı uğurlu olsun.oda çok inatçı çıktı aslında
Valla inatçılığı değil sadece kurallar ne diyorsa aynen onu yapıyorum. O zaman hayırlı uğurlu olsun.
Karadayı yarışmıştı ama.Yapım şirketimizin güzide dizisi Karadayı ile katılıyorum, yarışmacılara başarılar
Hadi ya Neyse o zaman Kavak Yelleri'ni alayımKaradayı yarışmıştı ama.