En Favori Güzel - 2017 l Final l Beren Saat - Serenay Sarıkaya

Hangi güzel "En Favori Güzel 2017" olsun?

• Beren Saat

Oy: 18 51.4%
  • Serenay Sarıkaya

Oy: 17 48.6%

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dosi konuya bekleniyorsun beroşum seni bekliyor :)
şimdi ikilemde kaldım dermişim @Bully çiftetelli oynar tabi :)) tabikide beren saat başka ne olabilirki cevap yalnız ben bully nin oyunu merak ediyorum berenden vazgeçerse sümüklü için direk kafasına silah dayayıp intihar etsin daha iyi :)

@Çiğdem- i hiç çağırmıyorum zaten direk beren saat diyeceğine o kadar eminimki :) demezse saçını başını yolarım zaten :)

beren dersen jesica jones izlerim demezsen bir daha çağırma konuya pis gaga :)
Genelde söz verirsen tutarsın ( gerçi zor söz verirsin tutacağın için oda ayrı :A ) O yüzden sana güveniyorum ama bilemedim izlersin dimi verirsem. :(:(

ben şok 😱 kız @Çiğdem- bombelere gel güzelim cıvıl cıvıl aslı, bodur beroşa nasıl elenir😱
onu geç sıla nasıl lenmiş marul lobisi bitmiş arkadaş:A neyse sevindim serenayın çıkmasına oyum tabisi de serenay:bhr:
topaç sen ne zamandan beri beroş düşmanı oldun iyice bozulmuşsun valla:) senden bir hayır gelmez artık :)

şimdi ikilemde kaldım dermişim @Bully çiftetelli oynar tabi :)) tabikide beren saat başka ne olabilirki cevap yalnız ben bully nin oyunu merak ediyorum berenden vazgeçerse sümüklü için direk kafasına silah dayayıp intihar etsin daha iyi :)

@Çiğdem- i hiç çağırmıyorum zaten direk beren saat diyeceğine o kadar eminimki :) demezse saçını başını yolarım zaten :)

HHAHA ayy 100 kere söyledim bugün berene kullandım diye hala @sokak sanati ile anlamıyorsunuz ayoll :A :A :A

Genelde söz verirsen tutarsın ( gerçi zor söz verirsin tutacağın için oda ayrı :A ) O yüzden sana güveniyorum ama bilemedim izlersin dimi verirsem. :(:(
tabiki hatta hızımı alamayıp ikinci baskı yapmış olacağım ilk üç bölümü falan izlemiştimde jessica gidip luce cage dallamasıyla oynaşmaya başlayınca vazgeçtim :)

HHAHA ayy 100 kere söyledim bugün berene kullandım diye hala @sokak sanati ile anlamıyorsunuz ayoll :A :A :A
zaten dedim hiç çağırmayayım hogathayı zaten o beroşa oy verecektir :)

tabiki hatta hızımı alamayıp ikinci baskı yapmış olacağım ilk üç bölümü falan izlemiştimde jessica gidip luce cage dallamasıyla oynaşmaya başlayınca vazgeçtim :)

zaten dedim hiç çağırmayayım hogathayı zaten o beroşa oy verecektir :)
AAA bu fşnalmıs ayoll ben aslı evner beren sanıyorum yok buna kullanmadım @sokak sanati :A :A :A

ŞİMDİ beren diyorum :A

Tabii ki Serenay Sarıkaya gençliği ve güzelliği ile herkesi büyülüyor. :Z

Beren artık 40 yaş kategorisinde yarışmalı Deniz Çakır vs. orta yaşa yakın isimler olmalı rakipleri çünkü bu eşleşme Beren açısından hiç adil değil. :A

AAA bu fşnalmıs ayoll ben aslı evner beren sanıyorum yok buna kullanmadım @sokak sanati :A :A :A

ŞİMDİ beren diyorum :A
keşke saf bir kıza asılıyor olmasaydım :) nerdeyse beroşum bir oydan olacaktı :)

Tabii ki Serenay Sarıkaya gençliği ve güzelliği ile herkesi büyülüyor. :Z

Beren artık 40 yaş kategorisinde yarışmalı Deniz Çakır vs. orta yaşa yakın isimler olmalı rakipleri çünkü bu eşleşme Beren açısından hiç adil değil. :A
dur ben bu mesajları biriktiriyorum :) tamda final yaklaşmışken zeki amcada stres atacağım :)

Serenay Sarıkaya dedim ve birazdan Fi'nin yeni bölümlerini izlemeye gideceğim :Z
sıvacıların yüzkarası keşke kafana meteor düşse :)

keşke saf bir kıza asılıyor olmasaydım :) nerdeyse beroşum bir oydan olacaktı :)

dur ben bu mesajları biriktiriyorum :) tamda final yaklaşmışken zeki amcada stres atacağım :)

Hhaha aa ne bileyim şimdi fark ettim final oldunu aslı grubu sanıyorum sen demesen kullanmıcaktım evet :A

@Bully un serenayı bu çirkinlikle 1.olursa ayy düşünmek isitemiyorum .A

Ama öyle bakar mısın? :) Kadın yaşlandı artık işte FARKI. :A

Beren-Saat-makyajs%C4%B1z-ile-makyajl%C4%B1-hali-kar%C5%9F%C4%B1la%C5%9Ft%C4%B1rmas%C4%B1.jpg

Ya ben çok ikilemde kaldım, ikisi de benim prenseslerim :(

Oylamanın gidişatına göre oy versem desem sonuçları da göremiyorum, napacam ben şimdi. ss

Oylamanın gidişatına göre oy versem desem sonuçları da göremiyorum, napacam ben şimdi. ss
direk beren saat de işte oylamayıda görürsün net bir şekilde şuanda beren bir puan geride senin oyunla beraberlik gelecek :)

Bu ne yaa. Sen elin sümüklüsü ile Beren'i eşit mi tutuyorsun. Seni Bihter Ziyagil Fanliğından atıyorum

Hhaha aa ne bileyim şimdi fark ettim final oldunu aslı grubu sanıyorum sen demesen kullanmıcaktım evet :A

@Bully un serenayı bu çirkinlikle 1.olursa ayy düşünmek isitemiyorum .A
senin pörsüğü gönderdik zaten hogatha :) şimdi sümüklüyü şutlama zamanı :))

@MEnes @Tolstoyevski beren saat diyecekseniz konuya davet ediyorum:) yok illaki biz sümüklüye oy vereceğiz diyorsanız hiç buralara adım atmayın çok feci bozuşuruz :)

Görülen şeyi dile getiriyorum.. Tuba'm gelse neyse de Beren maalesef hafif kalmış Serenay karşısında bu BİR GERÇEK..!!!
sana ters pandik rekoru kırdırtacağım sen yazmaya devam et :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...