Mert'ime laf yok@Çiğdem-
Sonunda beklenilen an geliyor, göz yaşları sel olacak![]()
Yılmaz brothers birlik olup Kebapçı Celal'i bitirmeye geliyor
![]()
Fark ettim Çiğdem elden gitmiş Bully.
Mert'ime laf yok@Çiğdem-
Sonunda beklenilen an geliyor, göz yaşları sel olacak![]()
Yılmaz brothers birlik olup Kebapçı Celal'i bitirmeye geliyor
![]()
Yok artık. 😱
Bence yarınki bölüm için özette bahsedilen sürpriz buydu. Kardeş olacakları yarınki bölümde açığa çıkacak olmasa yayınlanmazdı bu video. Büyük ihtimalle Coşkun tüm gerçekleri açıklayacak yarınki bölümde, yoksa Celal'in karşısına çıkamazdı zaten. Büyük merakla bekliyorum yeni bölümü.
Ve fragman geldi. Büyük sır açığa çıkıyor!
@Yakamoz-Asi @Bully @Çiğdem- @eskici @MEnes @sürgünüm @MasacRE- @batuhankaralar @sokak sanati @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @WesTxCoasT @sürgünüm @Doğu @Forumdash @mesmeso61 @Polat Şaşmaz
Böyle denk geldi malesef ama 23:00 geçeriz yorum konusuna bu sahneyi birlikte yorumlarız merak etme izlersin herhaldeAynen son sahne olur, yarın büyük ters köşeler olacakAh sonuçlar başkana güne denk gelemedi mi
Kalan bölümleri tabii ki TV'den izleyeceğiz, aksi düşünülemez bile, dediğin gibi Sarp ve Mert'i 4 bölüm birlikte izlemek harika olacak![]()
Böyle denk geldi malesef ama 23:00 geçeriz yorum konusuna bu sahneyi birlikte yorumlarız merak etme izlersin herhalde![]()
kullan kız bu gece sonra unutursunSonuçlar yarındı dimi yaa ben daha oy kullanmadım yaa![]()
kullan kız bu gece sonra unutursun![]()
bir kendi ruh bunaltıcı avatarına birde insana pozitij enerji veren @Bully avatarına bakFark ettim Çiğdem elden gitmiş Bully.![]()
![]()
Sonuçları takip ederken bir yandan Show TV açık olur tabii, 23:00'dan sonra da yorumlarız birlikteBöyle denk geldi malesef ama 23:00 geçeriz yorum konusuna bu sahneyi birlikte yorumlarız merak etme izlersin herhalde![]()
hhaha aa tabi öncelik ms bu dizi haftayada geliyor sonucta bizim çeyrek final 1 defaSonuçları takip ederken bir yandan Show TV açık olur tabii, 23:00'dan sonra da yorumlarız birlikte
Tabii ben bölümü baştan sona netten izlerim yine, MusicSurvivor stresinden diziye pek konstantre olabileceğimi sanmıyorumBen yarı finale çıkmış olsam bile, sen sonlara kadar o heyecanı yaşatırsın illa ki
![]()
@Yakamoz-Asi abi sen Yusuf Müdür'e gülerken iyiydi, oh olsun şimdi sanahhaha aa tabi öncelik ms bu dizi haftayada geliyor sonucta bizim çeyrek final 1 defa
asıl bölüm haftadan itibaren zaten onları birlikte izleriz![]()