İçerde 35. Bölüm Fragmanı

gelecek bölümün olayı gibi geldi bu bana bu bölümün fragmanalrı bitti sonucta :A @Bully

artık @Bully ile sarılıp ağlarsınız:A
Özetin sonunda büyük sürpriz yazıyordu, bu bölümde açığa çıkacak mı acaba sır :Z 3.fragman çıkar inşallah bugün :Z

Abi - kardeş nasıl da sarılmışlar, gel de ağlama şimdi bu sahnede :(

Özetin sonunda büyük sürpriz yazıyordu, bu bölümde açığa çıkacak mı acaba sır :Z 3.fragman çıkar inşallah bugün :Z

Abi - kardeş nasıl da sarılmışlar, gel de ağlama şimdi bu sahnede :(
merte süpriz telefon diyordu coşkunun diyeceğini tahmin ediyordum belkide celala ile konusma anında mertta orda olur dinler :A

son sahnedir büyük ihtimalle 24:00 da veriliyor son sahne 23:00 kadar konsantre olamıcaz ms sonucları var ama asıl olaylar 23:00 den sonra olur sanırım bu sahneyi konstre şekilde bakarız :A :A :A @MasacRE-

Burda değilim çıkacağım az sonra. Yarın 7.30 da kalkacağım. :A
verde yat işte çeyrek finale etkin olsun :A

merte süpriz telefon diyordu coşkunun diyeceğini tahmin ediyordum belkide celala ile konusma anında mertta orda olur dinler :A

son sahnedir büyük ihtimalle 24:00 da veriliyor son sahne 23:00 kadar konsantre olamıcaz ms sonucları var ama asıl olaylar 23:00 den sonra olur sanırım bu sahneyi konstre şekilde bakarız :A :A :A @MasacRE-

Tam ms zamanını bulmuşsun yani İçerde varken ms mi olurmuş :A

Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut paylaşmış twitter ve instagramlarından. Ne olduğu belli değil galiba şu anda :D Bir 3. fragman çıksa netleşir durum :D
Hadi bakalım benim baştan beri beklediğim oyunculuk şovu olacak dediğim sahne, gelsin de izleyelim. :D

İşlerim var işte şuan halledemem ama yarın yollarım oyları meraklanma. :A

Hadi bakalım benim baştan beri beklediğim oyunculuk şovu olacak dediğim sahne, gelsin de izleyelim. :D

İşlerim var işte şuan halledemem ama yarın yollarım oyları meraklanma. :A
Ayy öyle desene bee yarında olur :A :A :A

@Bully UN yeni tipi nasıl :F :F :F

Dizi varken fazla bakabileceğimi sanmıyorum :A Umarım fazla mesaj yazmadım diye şutlamazsın yarışmadan :A
ELENİRSEN bu sebeptendir şimdiden söyliyim :A :A :A

Yok artık. 😱

Bence yarınki bölüm için özette bahsedilen sürpriz buydu. Kardeş olacakları yarınki bölümde açığa çıkacak olmasa yayınlanmazdı bu video. Büyük ihtimalle Coşkun tüm gerçekleri açıklayacak yarınki bölümde, yoksa Celal'in karşısına çıkamazdı zaten. Büyük merakla bekliyorum yeni bölümü.

Ve fragman geldi. Büyük sır açığa çıkıyor!

@Yakamoz-Asi @Bully @Çiğdem- @eskici @MEnes @sürgünüm @MasacRE- @batuhankaralar @sokak sanati @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @WesTxCoasT @sürgünüm @Doğu @Forumdash @mesmeso61 @Polat Şaşmaz

Son düzenleme:
Yok artık. 😱

Bence yarınki bölüm için özette bahsedilen sürpriz buydu. Kardeş olacakları yarınki bölümde açığa çıkacak olmasa yayınlanmazdı bu video. Büyük ihtimalle Coşkun tüm gerçekleri açıklayacak yarınki bölümde, yoksa Celal'in karşısına çıkamazdı zaten. Büyük merakla bekliyorum yeni bölümü.

@Yakamoz-Asi @Bully @Çiğdem- @eskici @MEnes @sürgünüm @MasacRE- @batuhankaralar @sokak sanati @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @WesTxCoasT @sürgünüm @Doğu @Forumdash @mesmeso61 @Polat Şaşmaz

@Çiğdem- 'in arasına girmek istediği ikili olmuş.:A

Yok artık. 😱

@Çiğdem- 'in arasına girmek istediği ikili olmuş.:A
39 DA BİTECEK SANIRIM kardeş olarak tam 4 bölüm izleyecez ayoll bu son sahnedir zaten 36.bölümü birlikte izlemek lazım hatta kalan 4 bölümüde :Z:Z:Z @Bully @mrt-06 @xemrexxx

39 DA BİTECEK SANIRIM kardeş olarak tam 4 bölüm izleyecez ayoll bu son sahnedir zaten 36.bölümü birlikte izlemek lazım hatta kalan 4 bölümüde :Z:Z:Z @Bully @mrt-06 @xemrexxx
Aynen son sahne olur, yarın büyük ters köşeler olacak :Z Ah sonuçlar başkana güne denk gelemedi mi :(

Kalan bölümleri tabii ki TV'den izleyeceğiz, aksi düşünülemez bile, dediğin gibi Sarp ve Mert'i 4 bölüm birlikte izlemek harika olacak :Z