Ohaa bu ne laa nerden çıktı bu sahne. Bu bölümde mi yoksa?Anlaşılan o beklenen an geliyor
Video da bu arkadaşlar
@Bully @Çiğdem- @MEnes @Sherlock @batuhankaralar @sokak sanati @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @WesTxCoasT @Forumdash @mesmeso61 @Doğu @Polat Şaşmaz @sürgünüm
Anlaşılan o beklenen an geliyor
Video da bu arkadaşlar
@Bully @Çiğdem- @MEnes @Sherlock @batuhankaralar @sokak sanati @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @WesTxCoasT @Forumdash @mesmeso61 @Doğu @Polat Şaşmaz @sürgünüm
Ohaa bu ne laa nerden çıktı bu sahne. Bu bölümde mi yoksa?
siz hazır burdayken oylarınız verin bakayımartık @Bully ile sarılıp ağlarsınız
Video da bu arkadaşlar
gelecek bölümün olayı gibi geldi bu bana bu bölümün fragmanalrı bitti sonucta @Bully
Özetin sonunda büyük sürpriz yazıyordu, bu bölümde açığa çıkacak mı acaba sır 3.fragman çıkar inşallah bugünartık @Bully ile sarılıp ağlarsınız
Ohaa bu ne laa nerden çıktı bu sahne. Bu bölümde mi yoksa?
Burda değilim çıkacağım az sonra. Yarın 7.30 da kalkacağım.siz hazır burdayken oylarınız verin bakayım
merte süpriz telefon diyordu coşkunun diyeceğini tahmin ediyordum belkide celala ile konusma anında mertta orda olur dinlerÖzetin sonunda büyük sürpriz yazıyordu, bu bölümde açığa çıkacak mı acaba sır 3.fragman çıkar inşallah bugün
Abi - kardeş nasıl da sarılmışlar, gel de ağlama şimdi bu sahnede
verde yat işte çeyrek finale etkin olsunBurda değilim çıkacağım az sonra. Yarın 7.30 da kalkacağım.
merte süpriz telefon diyordu coşkunun diyeceğini tahmin ediyordum belkide celala ile konusma anında mertta orda olur dinler
son sahnedir büyük ihtimalle 24:00 da veriliyor son sahne 23:00 kadar konsantre olamıcaz ms sonucları var ama asıl olaylar 23:00 den sonra olur sanırım bu sahneyi konstre şekilde bakarız @MasacRE-
verde yat işte çeyrek finale etkin olsun
senin yarı finalin daha önemli bunlardanTam ms zamanını bulmuşsun yani İçerde varken ms mi olurmuş
Hadi bakalım benim baştan beri beklediğim oyunculuk şovu olacak dediğim sahne, gelsin de izleyelim.Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut paylaşmış twitter ve instagramlarından. Ne olduğu belli değil galiba şu anda Bir 3. fragman çıksa netleşir durum
İşlerim var işte şuan halledemem ama yarın yollarım oyları meraklanma.merte süpriz telefon diyordu coşkunun diyeceğini tahmin ediyordum belkide celala ile konusma anında mertta orda olur dinler
son sahnedir büyük ihtimalle 24:00 da veriliyor son sahne 23:00 kadar konsantre olamıcaz ms sonucları var ama asıl olaylar 23:00 den sonra olur sanırım bu sahneyi konstre şekilde bakarız @MasacRE-
verde yat işte çeyrek finale etkin olsun
senin yarı finalin daha önemli bunlardan
Ayy öyle desene bee yarında olurHadi bakalım benim baştan beri beklediğim oyunculuk şovu olacak dediğim sahne, gelsin de izleyelim.
İşlerim var işte şuan halledemem ama yarın yollarım oyları meraklanma.
ELENİRSEN bu sebeptendir şimdiden söyliyimDizi varken fazla bakabileceğimi sanmıyorum Umarım fazla mesaj yazmadım diye şutlamazsın yarışmadan
Video da bu arkadaşlar
Yok artık. 😱
Bence yarınki bölüm için özette bahsedilen sürpriz buydu. Kardeş olacakları yarınki bölümde açığa çıkacak olmasa yayınlanmazdı bu video. Büyük ihtimalle Coşkun tüm gerçekleri açıklayacak yarınki bölümde, yoksa Celal'in karşısına çıkamazdı zaten. Büyük merakla bekliyorum yeni bölümü.
Ve fragman geldi. Büyük sır açığa çıkıyor!
@Yakamoz-Asi @Bully @Çiğdem- @eskici @MEnes @sürgünüm @MasacRE- @batuhankaralar @sokak sanati @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @WesTxCoasT @sürgünüm @Doğu @Forumdash @mesmeso61 @Polat Şaşmaz
Yok artık. 😱
Bence yarınki bölüm için özette bahsedilen sürpriz buydu. Kardeş olacakları yarınki bölümde açığa çıkacak olmasa yayınlanmazdı bu video. Büyük ihtimalle Coşkun tüm gerçekleri açıklayacak yarınki bölümde, yoksa Celal'in karşısına çıkamazdı zaten. Büyük merakla bekliyorum yeni bölümü.
Ve fragman geldi. Büyük sır açığa çıkıyor!
@Yakamoz-Asi @Bully @Çiğdem- @eskici @MEnes @sürgünüm @MasacRE- @batuhankaralar @sokak sanati @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @WesTxCoasT @sürgünüm @Doğu @Forumdash @mesmeso61 @Polat Şaşmaz
39 DA BİTECEK SANIRIM kardeş olarak tam 4 bölüm izleyecez ayoll bu son sahnedir zaten 36.bölümü birlikte izlemek lazım hatta kalan 4 bölümüde @Bully @mrt-06 @xemrexxx@Çiğdem- 'in arasına girmek istediği ikili olmuş.
Mert'ime laf yok @Çiğdem-
aldınmı ağzının payını @Yakamoz-Asi artık Bully da bizden 1 hazirana akdarda olsaMert'ime laf yok @Çiğdem-
Sonunda beklenilen an geliyor, göz yaşları sel olacak Yılmaz brothers birlik olup Kebapçı Celal'i bitirmeye geliyor
Aynen son sahne olur, yarın büyük ters köşeler olacak Ah sonuçlar başkana güne denk gelemedi mi