2017 En Favori Dizi Karakteri Sona Erdi! | Kazanan: Mert (İçerde)

Gerçek bizin izin verdiği kadarsın artık bunu kabul edersin. :A

Tebrikler Mert, kesinlikle hak etti. :Z

Öncelikle Mert'i tebrik ederim, gönül isterdi ki Sarp kazansın ama en azından İçerde ekibinden biri kazandı, güzel de oldu :A Finalde de açık ara ağır basıyordu zaten, neyse ki bir kaza olmadı :A

Elbisemi giymek için senin gelmeni bekliyordum. ss

Giydik bakalım hayırlısı olsun :F Nasıl, yakıştı mı :A

Forumun en şık erkeği oldun sayemde :A :A :A

@Bully un yeni tarzı nasıl çocuklar @MasacRE- @mrt-06 @Doğu @sokak sanati @xemrexxx @Yakamoz-Asi @turkuazz @destere @Harunnn60 @cookies @EFE UYSAL @Yiğitt :Z:Z:Z

@Yakamoz-Asi @sokak sanati @EFE UYSAL

İddiaya mı girmiştiniz? :A

Emire emrtte yenilecek yenerse avatarını koyarım demişti bende ben seçecem dedim 1 haziran kadar kalacak @mrt-06 :A :A :A

artık sarpı böyle översiniz @MasacRE- :A :A :A
İddia sayılmaz aslında, ben bir an gaza geldim Mert kazanırsa avatarımı Mert yapacam dedim Çiğdem'e, sonuç da bu işte :A Cadı bu resmi bulmuş biz de kabul ettik, baktıkça gülebilirsiniz :A

Haftaya İçerde'yi böyle yorumlayacaz artık, sonra da değiştiririm avatarı :A

Sizin bu iddialarınıza bayılıyorum. :A

Çok yakışmış canım. :A @Bully
Teşekkürler canım :A Kazanan gerçek siz oldu :A

Alışmaya çalışıyorum şu an, avatara bakıp da gülmemek çok zor çünkü :A

İddia sayılmaz aslında, ben bir an gaza geldim Mert kazanırsa avatarımı Mert yapacam dedim Çiğdem'e, sonuç da bu işte :A Cadı bu resmi bulmuş biz de kabul ettik, baktıkça gülebilirsiniz :A

Çok yakışmış @Çiğdem- iyi avatar tercihi olmuş ya:D

Aras Bulut İynemli -akranlarını baz alırsak- Türkiyenin en iyi oyuncusudur. Taaa öbgzk zamanında insanların gönlüne taht kurdu. Hatta İçerde'nin başrolü bence Çağtay Ulusoy değil Aras'tır. Tabii Çetin Tekindor üstadtan sonra :)

Sizin bu iddialarınıza bayılıyorum. :A

Çok yakışmış canım. :A @Bully

Teşekkürler canım :A Kazanan gerçek siz oldu :A

Alışmaya çalışıyorum şu an, avatara bakıp da gülmemek çok zor çünkü :A
1 haziran hangi güne geliyorsa ozaman değiştiricen :A

hem tüm forum beğendi ayoll ne o karabasan gibi üstüne çöken şeyler kullanıyordun bak ne güzel oldun forumun delisi kısmında @sokak sanati ve @Yiğitt i şuan geçtin
:A :A :A

Beğenmene sevindim Mehmet :A Keşke finalde Mert deseydin sen de :A

hem tüm forum beğendi ayoll ne o karabasan gibi üstüne çöken şeyler kullanıyordun bak ne güzel oldun forumun delisi kısmında @sokak sanati ve @Yiğitt i şuan geçtin
Avatarıma uygun davranışlar sergilemem gerekiyor tabii, 1 Haziran'a kadar her türlü manyaklığı yapabilirim :A

Avatarıma uygun davranışlar sergilemem gerekiyor tabii, 1 Haziran'a kadar her türlü manyaklığı yapabilirim :A
Ben beğenmedim, Emir'i koysun profiline.

Hhaha bir an unutuyorum avatarını diğerleriyle konusurken sonra seni gördükçe gülesim geliyor :F :F :F