Hhhha o vmpirkenki haalimnormal hlimde böyle evet @desterekızın normali bu çiğdem kıskançlıktan o pozu aramış da koymuştur
![]()
Hhhha o vmpirkenki haalimnormal hlimde böyle evet @desterekızın normali bu çiğdem kıskançlıktan o pozu aramış da koymuştur
![]()
h
hhhahh vaampir sonucta korkutucu olmalı ayoll ama vmpir değilken NORMAL HALİMDEYİM![]()
bak buda camille den daha aşağı değil yanikızın normali bu çiğdem kıskançlıktan o pozu aramış da koymuştur
![]()
Şirketimiz sırf filmini çekecek diye bende madonna kitabını aldım25de duruyor hala
![]()
gölgeyi kadının yüzü sandım kim şişirdi meryoşu diyecektimki son anda gölge olduğunu farkettik![]()
universitede bende okumak zorunda kalmistimHarry Potter bile okudum. mecburi bir kursdu
![]()
çiğdem bir oğlan daha kaybetti sarp akkaya da evlenmişhaahaha aa ne çabuk büyüdü bu kız ayoll daha dün konuşuyorduk doğdu diye![]()
Mutluluklar dilerim Tefo'yaçiğdem bir oğlan daha kaybetti sarp akkaya da evlenmişdüğünden fotolar @Harunnn60 @gizem ak @Bully @mrt-06 @Aserat @cookies @vadikızı @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 55476 Ekli dosyayı görüntüle 55477 Ekli dosyayı görüntüle 55478 Ekli dosyayı görüntüle 55479 Ekli dosyayı görüntüle 55480 Ekli dosyayı görüntüle 55481
çiğdem bir oğlan daha kaybetti sarp akkaya da evlenmişdüğünden fotolar @Harunnn60 @gizem ak @Bully @mrt-06 @Aserat @cookies @vadikızı @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 55476 Ekli dosyayı görüntüle 55477 Ekli dosyayı görüntüle 55478 Ekli dosyayı görüntüle 55479 Ekli dosyayı görüntüle 55480 Ekli dosyayı görüntüle 55481
hhahah aa anlamıyorum ben ünlülerin düğünlerini sarp akkaya evlenmiş ama onun dısında herkes var fotoda
haziranda burak özçivit ağustosta barış arduç evleniyormuş bu yazı yine zararda kapatıcanhhahah aa anlamıyorum ben ünlülerin düğünlerini sarp akkaya evlenmiş ama onun dısında herkes var fotoda
şu 2 parmak işareti yapan adam damat sanır gören![]()
![]()
![]()
İkisi birden gidiyor demek.haziranda burak özçivit ağustosta barış arduç evleniyormuş bu yazı yine zararda kapatıcan@Yiğitt ile sen
![]()
Ünlüler basmış düğünü, Tolga Sarıtaş falan da vardı.hhahah aa anlamıyorum ben ünlülerin düğünlerini sarp akkaya evlenmiş ama onun dısında herkes var fotoda
şu 2 parmak işareti yapan adam damat sanır gören![]()
![]()
![]()
sen nasıl yoksun oradaİkisi birden gidiyor demek.
Ünlüler basmış düğünü, Tolga Sarıtaş falan da vardı.![]()
işte senin gibi kem gözlülerimn nazarı değmesin diye foto çekinmemiş adam
Beni almadılar, erkekler için tehlikeymişim @Çiğdem-sen nasıl yoksun orada
işte senin gibi kem gözlülerimn nazarı değmesin diye foto çekinmemiş adam![]()
Oha bir ben yokmuşum resmen, herkes düğünde. 😱
dizide berk oktayla gerçekte arasla pek yakın yıldız çağrı atiksoy ayyy senle @Çiğdem- e ortak düşman buldum resmen birlikte kızı yolarsınız sizOha bir ben yokmuşum resmen, herkes düğünde. 😱
dizide berk oktayla gerçekte arasla pek yakın yıldız çağrı atiksoy ayyy senle @Çiğdem- e ortak düşman buldum resmen birlikte kızı yolarsınız siz
Ekli dosyayı görüntüle 55487
Barış falay varmıydı gördüysemde unttum şuan tefo ile efsane ikiliydi sonuctaOha bir ben yokmuşum resmen, herkes düğünde. 😱
Görmedim ama vardır.Barış falay varmıydı gördüysemde unttum şuan tefo ile efsane ikiliydi sonucta![]()
hhahah aa bu kadında tüm arapları toplamıs ayollkız bak meryoşum vampir avcısı blade ile de foto çekinmiş seni avlaması için gönderir inşallah
Ekli dosyayı görüntüle 55488