Fav10 Sorgu Odası - Hafta 60 - Sorgudaki İsim: Çiğdem-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen yorulduğunu hissettiğin anlar oluyor mu? Yorulmaktan kastım ev işleri değil. :A Ruhen filan. Hani bazen bi tatile çıkmak istersin.. Pek forumda bunu hissettirmiyorsun ama özel yaşantıdan nasıl peki?(b) @Çiğdem-
aa vlla bir sağlık sıkıntısı yaşamadığım yada yakınlarıma birşey olmadığı sürece pek yaşamıyorum çünkü benim enerjim kolay kolay düşmüyor :A

aşktan uzak duranlar daha az yoruluyor gerçekten :A :A :A

Alttan da mesaj veriyorsun.:kiki:
hhahah aa milletin sıkıntılarının %90 aşk konularından yanı aşk yaşamayana güzel bu dünya :A :A :A

yabancıyla gelinde kiminle geliyorsanız olur ayoll renk katıyor zaten yine dengeli sezon olur :A :A :A

@S.G.A.T. aa yok zirayetçi önceden takılmadım ben vadi forumlarında sadece takılan birisiydim oralara tövbe edince bu formu ozaman keşfettim ve hemen üye oldum :A

@mrt-06 aa evet lisede çok popülerdim aslında orta okulda popülerdim lisede hemen karşımızda orasıda beni tanıdığından oradada yabancılık çekmedim :A zaten 3 defa çıktım ikisi lisede oldu :A :A :A
Lisede çıkma teklifi aldın mı? Popüler bir kız mıydın okulda? :A
sorunu cevapladım cnm gitmemiş olabilir gözden kaçırdım sanma :A

Son düzenleme:
Normalde klasik soruyu sorardım ama şimdi satıcı, kurdoğlu vs diyeceğini bildiğim için sormuyorum :A bu yüzden seni terletecek sorular sorucam. :Z

Belli yerleri işgal etmiş ve adaleti, doğruluğu, dürüstlüğü, hakkı ve hukuku savunduğunu söyleyenler... Adaleti, doğruluğu, dürüstlüğü, hakkı ve hukuku savunan sıradan birini neden sevmezler çikocum seni dinliyoruz. :A

erkek istemem bizim burada erkek oldumu kıza yer vermiyorlar şimdi kalacak bana :A kız olabilirdi aslında en azından paylasabiliyoruz çıkarcı açıdan oldu ama olsun ayoll :F

ben senin hakkında kısaca düşüncemi belirteyim yinede farklı soruda istersen bekleriz :A

çok konuştuğum birisi değilsin ama değerli bir jurimsin :Z öyle kavga ederken kimseyle görmedim seni ama uysal şekilde konusurkende görmedim :F yanı yarışmalar dısında diğer konulardada biraz iletişimi sağlarsan daha keyif alırsın forumdan :Z

eski vadi kesinlikle 2003-2005 :love1: ama pusu mu ertuğrulmu dersen ertuğrul derim özellikle son 3 sezonumuzdan iyi pusu bozuldu ama eski vadi kemal sunal filmleri gibidir benim gözümde tabi ertuğrulun 2.sezonuda öyle gözümde :bhr:

aa vlla öyle çok sohbetimiz olmadı yarışmalarda jurim oluyorsun öyle konusuyoruz :A onuda kestin çeyrek finale oyunu bekleriz yakalamışken ee sunucular böyle :A

benden 1 yas küçükmüşsün 40 yas gibi takılıyorsun az daha şey ol bence sonucta 40 yasa geldinmi 25 i ararsın :A

QUOTE="pompy, post: 3052358, member: 87145"]Sihirli annemin pazar sabah 10 da konulması ve saat 10 da kaç kişi televizyon başında dizide 45 dk
@Çiğdem- star tv doğru medya planlaması yapmışmı
yeni version sanırım yazık etmişler diziye ben hiç tvde denk bile geldimi bilmiyorum yazık oldu keşke filmi çekilseydi oda iptal olmuş :( @pompy[/QUOTE]

Şeytanlar bizi kaçırdı ve sana iki kişinin yaşaması için hak veriyor @Bully @Yiğitt @destere @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06 hangimizi kurtarırdın? :A İki kişi seçcen diğerleri ölecek.

Mutlaka kurtarmak için iki kişi seçmen lazım seçmezsen tüm sevdiklerin ölecek. :A @Çiğdem-
Tek çocuk olmanın da rahatlıkları var tabii haklısın :A

Vaovv Atacan'ım feci bir soru olmuş :A Cevaplarken iyi terleyeceksin belli :A

Bir soru da ben sorayım o zaman. Evlendikten sonra aramızda olmaya devam edecek misin :A

Mesajları silerken neden hep "NEDENI YOK" yazıyorsun? :A

Şeytanlar bizi kaçırdı ve sana iki kişinin yaşaması için hak veriyor @Bully @Yiğitt @destere @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06 hangimizi kurtarırdın? :A İki kişi seçcen diğerleri ölecek.

Mutlaka kurtarmak için iki kişi seçmen lazım seçmezsen tüm sevdiklerin ölecek. :A @Çiğdem-

şeytanlara @xemrexxx e istediğinizi yapın diyeceğimi bildiği için onu eklememiş @mrt-06
:F :F :F @Bully

atlamısım bu soruyu :A

ay vlla herşeyi kabul ederimde bunu etmem laz kızı olarak önce kıçından tüfekle vurur sonra boşarım :A :A :A

haha aa @destere herzaman bu fırsat eline geçmez merak ettiklerini sor ayoll en azından hakkında ne düşünüyorum tabi öğrenmek istememeklede haklısın :A

sende eğlenceli bir üyesin ve cins üye tabirimi kullanabilirim ama kötü anlamda değil öyle kişileri severim ben :A geldiğinden beridir hep birşeyler yapmaya çalısıyorsun sabırlı olup biraz yavas sunabilseydin çok daha iyi olurdu tabi senle zaten baska bir derdimiz yok kişiliğinle alakalı bir tartısmam olmaz :A mod olmak yaradı sana bu dalda başarılar :bhr:

2- aa vlla 3.5 yıldır aktşf olarak hep forumdayım mecburi durum olmadıkça kişişel olarak kimseyle çok şükür tartışmam bile olmadı :bhr: yarışmacı olarak ciddiye aldığımız için ufak tefek yarışmalarda ve kurtlar vadisini önemsedim için orada ufak tefek oldu ama onlarda yarışmalarda dizilerde fikir ayrılılından normal şeyler :A birisiyle kişiliğine laf ederek kavgam olmaması en önemlisi :bhr: neşeli oldumdan sanırım sürekli şakaya alan gülen birine kavga edemezsin birde sabırda var kırıcı laf olsada ben yine gülerek cevaplarım :A

MS 7.sezon ağustos gibi olucak atacanın o şarkı benim 2.sezonundan sonra 1 sezon daha çıkar sizden yabancı şarkılar bekliyorum harun umut senden :A sonrada 8.sezon 2.all star olarak veda sezonu olur :( benim albümümde 4.sezon normal sezon olarak biraz oyalanırız sıladan dolayı all star yapmaya gerek yok ona :A
inadına sormuyorum çatla hogatha :))

Mesajları silerken neden hep "NEDENI YOK" yazıyorsun? :A
hhaha forumda hesap silerken yada mesaj silerken nedeni yok yazarım sizede tavsiye ederim ayoll neden dersen nedeni yok adı üstünde :F

@Bully çok kötü alıntı yapmıs alıntı bozulmus benim yaptım alıntıda bozuldu :A :A :A

Ben de öyle tahmin ediyorum. :) Sen neden soru sormadın?

Bence tatlı bir herif eltim ya @destere sıfata baksana şundan kime zarar gelir? :A
bu sıfat mı:A
maxresdefault.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...