Fav10 Sorgu Odası - Hafta 60 - Sorgudaki İsim: Çiğdem-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Survivor ve Acundan gıcık kapmanın sebebi nedir? :A

erkek istemem bizim burada erkek oldumu kıza yer vermiyorlar şimdi kalacak bana :A kız olabilirdi aslında en azından paylasabiliyoruz çıkarcı açıdan oldu ama olsun ayoll :F

ben senin hakkında kısaca düşüncemi belirteyim yinede farklı soruda istersen bekleriz :A

çok konuştuğum birisi değilsin ama değerli bir jurimsin :Z öyle kavga ederken kimseyle görmedim seni ama uysal şekilde konusurkende görmedim :F yanı yarışmalar dısında diğer konulardada biraz iletişimi sağlarsan daha keyif alırsın forumdan :Z

eski vadi kesinlikle 2003-2005 :love1: ama pusu mu ertuğrulmu dersen ertuğrul derim özellikle son 3 sezonumuzdan iyi pusu bozuldu ama eski vadi kemal sunal filmleri gibidir benim gözümde tabi ertuğrulun 2.sezonuda öyle gözümde :bhr:

aa vlla öyle çok sohbetimiz olmadı yarışmalarda jurim oluyorsun öyle konusuyoruz :A onuda kestin çeyrek finale oyunu bekleriz yakalamışken ee sunucular böyle :A

benden 1 yas küçükmüşsün 40 yas gibi takılıyorsun az daha şey ol bence sonucta 40 yasa geldinmi 25 i ararsın :A

QUOTE="pompy, post: 3052358, member: 87145"]Sihirli annemin pazar sabah 10 da konulması ve saat 10 da kaç kişi televizyon başında dizide 45 dk
@Çiğdem- star tv doğru medya planlaması yapmışmı
yeni version sanırım yazık etmişler diziye ben hiç tvde denk bile geldimi bilmiyorum yazık oldu keşke filmi çekilseydi oda iptal olmuş :( @pompy[/QUOTE]
Sihirli annemin yeni versiyonunu saat kaça koyardın kanalın olsa

@sokak sanati çok fırlama çok hınzır v2 de bence imana gelirdi sürekli iyilikten çiçekten böcekten bahseden hafız ourdu bence bizleri toparlama kendine getirme görevide onda olurdu buda başka ilginç birşey :F

@Yiğitt ekavganın nara atmanın kötü birşey oldunu söyler ağzını kapatır
@Bully a saygı duydunu söyler kalbini kırmadan vazgeçirmeye o taytını çıakrtmaya çalısrdı :F @mrt-06 senin ağzına her sigara aldında alırdı içki aldında elinden çeker alırdı sen tekrar yedeklerden almaya çalısırdın öyle giderdiniz :A

banada sanırım kavgayı bıraktırmaya hanımhanımcık evde kocamı bekleyen biri olmama kafamı ütüler dayak yerdi :A
bartinli_hafiz_enes_dubaide_gonulleri_fethetti_h9335.jpg

Bu bahsettiğin kişiyi benimle nasıl bağladın.:F Neyse ben halimden memnunum. @Yiğitt 'te gurur duyuyor benimle.:A

yeni version sanırım yazık etmişler diziye ben hiç tvde denk bile geldimi bilmiyorum yazık oldu keşke filmi çekilseydi oda iptal olmuş :( @pompy
Sihirli annemin yeni versiyonunu saat kaça koyardın kanalın olsa[/QUOTE]
@pompy hergünse gündüz saati olur en haberlerden önceye koyardım 19 mu haber 18:00 hergün yapardım okuldakılerde izlerdi asıl kitlesi o :A

Survivor ve Acundan gıcık kapmanın sebebi nedir? :A
hhaha programalrını 1.sezonları izleyp bıraktım oda tadında bırakıcaktı 10 yıldır aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp veriyor bir süre sonra kapat baska yarışma bul öyle etse devam ederdim ama survivor çocuğumda izleyecek böyle giderse :A

40 yaş mı naptın ya 28-30 diyen oldu da 40 çok oldu. :A Valla olgun olduğumu söylerler de bu kadarını düşünmemiştim. :D Olgun olmayı daha çok seviyorum böyle iyi. :A

Ayol lafını çok kullandığını düşünüyor musun? Şahsen sinir olurum bu kelimeye. :D
hhaha aa bu forumda içi geçmiş çok kişi var malesef :A

erkeklerin lanlı lunlu yada bilindik küfürü gibi birşey aslında nasıl her kelime sonuna erkek koyar onları biz kadınlarda ayoll kelimesini koyarız sinirlendimiğimizde tepki için yada şaşırdığımızda onu ifade etmek için her türlü duyguyu yansıtıyor tabi 2000li kızların küfür etmesini ele alırsak benimki daha iyi ayoll :A

2014 - 2015 - 2016 - 2017 favori Fav10'un hangi yıl? :)

FavoriForumum mu Fav10 mu? İsim olarak hangisi daha güzel?

Forum yönetiminde olsaydın neler yapardın?

Forum yönetimini beğeniyor musun eksileri, artıları neler? Mutlaka eksilerini söyle ama. :A
2014 ü çok özlüyorum hep söylüyorum çünkü yarışma 2015 te geldi ne yarışma vardı yanı tamamen millet birbiriyle sohbet etmek için forumda olurdu herkesin mesaj sayıları uçardı aa yarışma yok nasıl okadar yazardınız derdi şuan yeni üyeler o ortam özleniyor :(

yönetimde olsam yine katkı sağlamaya çalısırım aslında benim sizlerden farkım yok gizli yönetici gibiyim ben herşeyden haberim var etkinlikler yürütüyorum rütbe yazmıyor sadece ben gizli yöneticiyim :A :A :A forumda olma amacımız eğlence önemli olan :Z

yönetimin eksileri 2014 de vardı eski yönetimde konuda sohbet ediyorduk mesaj siliniyordu , cezalar çok kolay veriliyordu ünlüye birşey diyince yanı o serbestlik yoktu benimde foruma gelmemle sizinde yönetime gelmenizle daha özgür sohbet ortamında yanı daha ailesel olduk yoksa 3.5 yıl kalamazdım yine taşınırdım :A

@Çiğdem- Buradaki en tecrübeli insanlardan birisin; biz gençlere evde kalmamak ile ilgili öğütler verseydin bunlar neler olurdu?
hhahah aa vlla herkesi red etmeyin kısaca benim yaptıklarımı yapmayın evde kalmazsınız sanırım :F :F :F

Bu bahsettiğin kişiyi benimle nasıl bağladın.:F Neyse ben halimden memnunum. @Yiğitt 'te gurur duyuyor benimle.:A
ZIT demek istedim v2 baska bir paralel evrnde baska hallerimiz olsa dedi atacan bende genelde olunanın zıttı oluyor dedim yiğite külhan beyi atacana ayyaş bana serseri kız kaana balarin dedim :A sen nasıl olurdun dedi umut yanı sende çok hınzır fırlamasın seninde zıttın başka bir evrende hafız olurdun dedim :F :F :F

Sihirli annemin yeni versiyonunu saat kaça koyardın kanalın olsa
@pompy hergünse gündüz saati olur en haberlerden önceye koyardım 19 mu haber 18:00 hergün yapardım okuldakılerde izlerdi asıl kitlesi o :A

hhaha programalrını 1.sezonları izleyp bıraktım oda tadında bırakıcaktı 10 yıldır aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp veriyor bir süre sonra kapat baska yarışma bul öyle etse devam ederdim ama survivor çocuğumda izleyecek böyle giderse :A

hhaha aa bu forumda içi geçmiş çok kişi var malesef :A

erkeklerin lanlı lunlu yada bilindik küfürü gibi birşey aslında nasıl her kelime sonuna erkek koyar onları biz kadınlarda ayoll kelimesini koyarız sinirlendimiğimizde tepki için yada şaşırdığımızda onu ifade etmek için her türlü duyguyu yansıtıyor tabi 2000li kızların küfür etmesini ele alırsak benimki daha iyi ayoll :A

2014 ü çok özlüyorum hep söylüyorum çünkü yarışma 2015 te geldi ne yarışma vardı yanı tamamen millet birbiriyle sohbet etmek için forumda olurdu herkesin mesaj sayıları uçardı aa yarışma yok nasıl okadar yazardınız derdi şuan yeni üyeler o ortam özleniyor :(

yönetimde olsam yine katkı sağlamaya çalısırım aslında benim sizlerden farkım yok gizli yönetici gibiyim ben herşeyden haberim var etkinlikler yürütüyorum rütbe yazmıyor sadece ben gizli yöneticiyim :A :A :A forumda olma amacımız eğlence önemli olan :Z

yönetimin eksileri 2014 de vardı eski yönetimde konuda sohbet ediyorduk mesaj siliniyordu , cezalar çok kolay veriliyordu ünlüye birşey diyince yanı o serbestlik yoktu benimde foruma gelmemle sizinde yönetime gelmenizle daha özgür sohbet ortamında yanı daha ailesel olduk yoksa 3.5 yıl kalamazdım yine taşınırdım :A

hhahah aa vlla herkesi red etmeyin kısaca benim yaptıklarımı yapmayın evde kalmazsınız sanırım :F :F :F

ZIT demek istedim v2 baska bir paralel evrnde baska hallerimiz olsa dedi atacan bende genelde olunanın zıttı oluyor dedim yiğite külhan beyi atacana ayyaş bana serseri kız kaana balarin dedim :A sen nasıl olurdun dedi umut yanı sende çok hınzır fırlamasın seninde zıttın başka bir evrende hafız olurdun dedim :F :F :F

Hee zıttı tamam.:F Balerin çok iyiymiş.:A

flash gibi v2 olsaydı oradakı hallerimiz nasıl olurdu ben öyle söyliyeyim ozaman cnm :A

genele v2 lerde zıt karakterlerimiz olur @Yiğitt buradakı yumusak hallerine nazaran sempatik falan bunların zıttına külhanbeyi olurdu sanırım :A
kulhanbeyi.jpg

@Bully içki içen kas çalısan biraz kalıplı sert kişi olmasınına karsın yine sporla uğraşır ama biraz süt kuzusu balerin olurdu gibi sankı daha estetik :A
depositphotos_57889607-stock-photo-male-ballet-dancer-showing-flexibility.jpg

@mrt-06 sigaraya içkiye bukadar karşı çıkan biri herhalde v2 de ayyaş olmak istemez :A
sarhos-fakir-evsiz-cenaze-coban.jpg

ben ise eğlenceli kavgasız yapıma karşın sinirli kısaca kötü,serseri kız olurdum sanırım :A
Burcu-Esmersoy-kotu-kiz-oldu-7387.jpeg
bu mesajıma baksan daha iyi anlarsın olayı @sokak sanati :F

fantasti dizi izleye izleye kafa gitti :F

Ablam bu soruyu atlamışsın. :A @Çiğdem-
Kanal D, ATV, Show, Star, Fox, TV8, TRT1 hepsini en çok sevdiğinden en az sevdiğine doğru sıralar mısın? :A

Birde @sokak sanati'nın raporlu deli olduğunu düşünüyorum diyordun hala aynı düşüncede misin? :A

Durmak yok :A
Quaresma mı Ronaldo mu? :A
@EFE UYSAL ile bu sorunuzu görmemişim @mrt-06 hak geçmesin diye sırasıyla cevaplıyorum alıntıdan sonra hangi cevapta kalmıstım diye bakıyorum inş daha atladığım olmamıstır :A

@EFE UYSAL aaa çok zor soru :( Beşiktaşımda diye qurezma diyeyim torpil olsun hem yakındanda gördüm maçlarda :A

aslında atv dzilerimin çoğu diğer kanalalrda tek tük ama 90ı yılları çocukluğumu göz önünde alarak kanal d , show ve star atv üstüne koydum :A
1 Kanal D
2 Show Tv
3 Star
4 Atv
5 Trt 1
6Fox

@sokak sanati raporluk deliden normale dönermi vlla başka evren nasıl olurdu diye düşledik hepimiz berbatız umut iyi konumda demekki bu dünyada deli olmanın faydası varmış paralel diğer dünyalarda :A :A :A

konuğun muhteşem :) @Çiğdem- gibi muhteşem bir konuk bulmuşsun ama yinede hogathaya tek bir soru sormayacağım :) nasıl olsa hakkındaki herşeyi biliyorum bilmediklerimide ilerde öğrenirim nede olsa bir yastıkta buruşacağız :))

1- Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun?
2- Yarışmalarda ufak şeyler hariç seninle hiç tartışmadık ve genelde seninde kimseyle büyük bir tartışman yok forumda, bunu nasıl başarıyorsun?
3- MS'de 7.Sezon yapacak mısın,yoksa direkt Allstar mı?

Sorular bu kadar sonra sorarım daha. :)

Evlendiğin adam ilerde seni aldatırsa tepkin ne olur?(b)(b)
atlamısım bu soruyu :A

ay vlla herşeyi kabul ederimde bunu etmem laz kızı olarak önce kıçından tüfekle vurur sonra boşarım :A :A :A

konuğun muhteşem :) @Çiğdem- gibi muhteşem bir konuk bulmuşsun ama yinede hogathaya tek bir soru sormayacağım :) nasıl olsa hakkındaki herşeyi biliyorum bilmediklerimide ilerde öğrenirim nede olsa bir yastıkta buruşacağız :))

haha aa @destere herzaman bu fırsat eline geçmez merak ettiklerini sor ayoll en azından hakkında ne düşünüyorum tabi öğrenmek istememeklede haklısın :A

1- Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun?
2- Yarışmalarda ufak şeyler hariç seninle hiç tartışmadık ve genelde seninde kimseyle büyük bir tartışman yok forumda, bunu nasıl başarıyorsun?
3- MS'de 7.Sezon yapacak mısın,yoksa direkt Allstar mı?

Sorular bu kadar sonra sorarım daha. :)
sende eğlenceli bir üyesin ve cins üye tabirimi kullanabilirim ama kötü anlamda değil öyle kişileri severim ben :A geldiğinden beridir hep birşeyler yapmaya çalısıyorsun sabırlı olup biraz yavas sunabilseydin çok daha iyi olurdu tabi senle zaten baska bir derdimiz yok kişiliğinle alakalı bir tartısmam olmaz :A mod olmak yaradı sana bu dalda başarılar :bhr:

2- aa vlla 3.5 yıldır aktşf olarak hep forumdayım mecburi durum olmadıkça kişişel olarak kimseyle çok şükür tartışmam bile olmadı :bhr: yarışmacı olarak ciddiye aldığımız için ufak tefek yarışmalarda ve kurtlar vadisini önemsedim için orada ufak tefek oldu ama onlarda yarışmalarda dizilerde fikir ayrılılından normal şeyler :A birisiyle kişiliğine laf ederek kavgam olmaması en önemlisi :bhr: neşeli oldumdan sanırım sürekli şakaya alan gülen birine kavga edemezsin birde sabırda var kırıcı laf olsada ben yine gülerek cevaplarım :A

MS 7.sezon ağustos gibi olucak atacanın o şarkı benim 2.sezonundan sonra 1 sezon daha çıkar sizden yabancı şarkılar bekliyorum harun umut senden :A sonrada 8.sezon 2.all star olarak veda sezonu olur :( benim albümümde 4.sezon normal sezon olarak biraz oyalanırız sıladan dolayı all star yapmaya gerek yok ona :A

Son düzenleme:
atlamısım bu soruyu :A

ay vlla herşeyi kabul ederimde bunu etmem laz kızı olarak önce kıçından tüfekle vurur sonra boşarım :A :A :A

haha aa @destere herzaman bu fırsat eline geçmez merak ettiklerini sor ayoll en azından hakkında ne düşünüyorum tabi öğrenmek istememeklede haklısın :A

sende eğlenceli bir üyesin ve cins üye tabirimi kullanabilirim ama kötü anlamda değil öyle kişileri severim ben :A geldiğinden beridir hep birşeyler yapmaya çalısıyorsun sabırlı olup biraz yavas sunabilseydin çok daha iyi olurdu tabi senle zaten baska bir derdimiz yok kişiliğinle alakalı bir tartısmam olmaz :A mod olmak yaradı sana bu dalda başarılar :bhr:

2- aa vlla 3.5 yıldır aktşf olarak hep forumdayım mecburi durum olmadıkça kişişel olarak kimseyle çok şükür tartışmam bile olmadı :bhr: yarışmacı olarak ciddiye aldığımız için ufak tefek yarışmalarda ve kurtlar vadisini önemsedim için orada ufak tefek oldu ama onlarda yarışmalarda dizilerde fikir ayrılılından normal şeyler :A birisiyle kişiliğine laf ederek kavgam olmaması en önemlisi :bhr: neşeli oldumdan sanırım sürekli şakaya alan gülen birine kavga edemezsin birde sabırda var kırıcı laf olsada ben yine gülerek cevaplarım :A

MS 7.sezon ağustos gibi olucak atacanın o şarkı benim 2.sezonundan sonra 1 sezon daha çıkar sizden yabancı şarkılar bekliyorum harun umut senden :A sonrada 8.sezon 2.all star olarak veda sezonu olur :( benim albümümde 4.sezon normal sezon olarak biraz oyalanırız sıladan dolayı all star yapmaya gerek yok ona :A

Bu kızı düşünüyorum.:A

Herkes Foruma üye olmadan önce bir süre misafir üye dönemi geçirmiştir.En çok kimi merak etmiştin mesajlarıyla falan?)

Lisede çıkma teklifi aldın mı? Popüler bir kız mıydın okulda? :A

Lisede çıkma teklifi aldın mı? Popüler bir kız mıydın okulda? :A
Herkes Foruma üye olmadan önce bir süre misafir üye dönemi geçirmiştir.En çok kimi merak etmiştin mesajlarıyla falan?)

Bu kızı düşünüyorum.:A
yabancıyla gelinde kiminle geliyorsanız olur ayoll renk katıyor zaten yine dengeli sezon olur :A :A :A

@S.G.A.T. aa yok zirayetçi önceden takılmadım ben vadi forumlarında sadece takılan birisiydim oralara tövbe edince bu formu ozaman keşfettim ve hemen üye oldum :A

@mrt-06 aa evet lisede çok popülerdim aslında orta okulda popülerdim lisede hemen karşımızda orasıda beni tanıdığından oradada yabancılık çekmedim :A zaten 3 defa çıktım ikisi lisede oldu :A :A :A

Bazen yorulduğunu hissettiğin anlar oluyor mu? Yorulmaktan kastım ev işleri değil. :A Ruhen filan. Hani bazen bi tatile çıkmak istersin.. Pek forumda bunu hissettirmiyorsun ama özel yaşantıdan nasıl peki?(b) @Çiğdem-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...