Kezban
Sende saçma sapan resimler koyuyorsun. O gözlükle kim güzel görünür.
Kezban
sen berene oy vermişmiydin eyy hain birde tereyağı gibi su üstüne çıkıyor la önce yediğin hurmalardan bahset sonra hakkını araSizi çatlatıyor ya bu güzel
Senin az önce yakışıklı dediğin adamı görünce güzele Sıla demeyeceğin aşikar
@destere hain .ss
@turkuazz @vadikızı @Dosi @Since2011 Sılaya destek
beroşum her haliyle güzel altını çamura bulasanda altındır değerini yitirmez çekemeyenler anten taksınBu ne. Pikseli 1 falan sanırım kameranın. Bence güzel. Burun aynı dudaklar aynı. Her şeyi ile muhteşem @destere
sen berene oy vermişmiydin eyy hain birde tereyağı gibi su üstüne çıkıyor la önce yediğin hurmalardan bahset sonra hakkını ara
hem mervenin olduğu yerde sıla diyemem
beroşum her haliyle güzel altını çamura bulasanda altındır değerini yitirmez çekemeyenler anten taksın
istersen soyunup taksimden istiklal boyu tünele kadar koştur hiç umrumda olmaz @Çiğdem- e söz verdim bir kere mert diyeceğim sözlerimi genelde tutmamda sözkonusu hogathaysa tutmak mecburiyetindeyim malesefEmir demezsen Çok pis şeyler yaparım şimdiden söylim. Artık sense8 izlemeyebilirim
istersen soyunup taksimden istiklal boyu tünele kadar koştur hiç umrumda olmaz @Çiğdem- e söz verdim bir kere mert diyeceğim sözlerimi genelde tutmamda sözkonusu hogathaysa tutmak mecburiyetindeyim malesef
sen önce emir kertenkelesini kurtar bakalım nasıl kurtaracaksın gelen giden emire pandik atıp geçmişTers pandiği hakettin iyi kullan
işte sözünün eri bir herif @mrt-06 @Bully @MasacRE- @sokak sanatiistersen soyunup taksimden istiklal boyu tünele kadar koştur hiç umrumda olmaz @Çiğdem- e söz verdim bir kere mert diyeceğim sözlerimi genelde tutmamda sözkonusu hogathaysa tutmak mecburiyetindeyim malesef
Hadi bakalım bekliyoruz oyu, ben de tebrik edeceğim o zaman
Konuya girince bu mesaj geldi aklıma ee ne diyordunKim daha riskte acaba Bi tarafta yıllara çakal Deniz olarak geçen ben varım diğer tarafta turşu bidonu sen
Ben çakallık yapmadım sana ama tam puan verdim ama sen ikidir berbat puan vererek sinsilik peşindesin. Evet bu sözü de unutma ben hala çakalım Önümüzdeki oylarda göreceksin.Konuya girince bu mesaj geldi aklıma ee ne diyordun
Ben çakallık yapmadım sana ama tam puan verdim ama sen ikidir berbat puan vererek sinsilik peşindesin. Evet bu sözü de unutma ben hala çakalım Önümüzdeki oylarda göreceksin.
Senin de gerçek yüzünü gördük Tabi Sılaya oy atarsan bir şeyler düşünürüz bu sinsiliği unuturuz sineye gömerimYahu ne sinsiliği yapacağım, ben zaten Zeki Müren'i de Erkin Koray'ı da daha çok seviyorum, bu yeni bir şey değil ki. Rafet El Roman da aynı şekilde. Ben geçen hafta da Rafet'e 6 puan verdim. Sinsilik peşinde olsam ona 1 puan verirdim. Mirkelam'ın bu haftaya şarkısı kalmayacaktı haftayı rahat geçirecektim. Ben hesap peşinde falan koşmam yani emin ol neyse şarkının hakkı odur
Senin de gerçek yüzünü gördük Tabi Sılaya oy atarsan bir şeyler düşünürüz bu sinsiliği unuturuz sineye gömerim
Yaran var ki gocunuyorsun o yaranı sökeceğimiz zaman da gelecek Sıla dersen merhem oluruz o yarayaSinsi olmadığımı hakkı olana oy verdiğimi burada Sıla'ya oy atmayarak sana kanıtlayacağım Sinsilik peşinde koşsaydım senden oy almak için Sıla'ya oy verirdim
Yaran var ki gocunuyorsun o yaranı sökeceğimiz zaman da gelecek Sıla dersen merhem oluruz o yaraya
@berkann Sıla diyoruz Afitap
ShÖp la bu Sıla de Saray'larda yaşatayım seniBen bu grupta nasıl Sıla'ya oy verebilirim ki Bir tarafta dünyanın en güzel Ayşegül'ü Burçin Terzioğlu diğer tarafta Adriana Lima ile fotoğraf çekilip ondan daha güzel çıkmış milli gururumuz Merve Boluğur var
ShÖp la bu Sıla de Saray'larda yaşatayım seni