En Favori Güzel - 2017 l Çeyrek Final l GRUP 1

Hangi güzel yarı finale çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal olsun umarım meyvesini alırsın :A @destere seni kandırmıştı Kemal konusunda unutma :A Mert'e oy verir mi şüpheli bence :A

Emir psikopatı kazanacağına Mert psikopatı kazansın :A
bizde söz ağızdan bir kere çıkar söz verdik artık vazgeçmem imkansız:) birde çok pis yemin ettim merte oy vermeyen aha böyle olsun dedim ki yani sözümden dönmem zor:) @Çiğdem- in endişe etmesine grek yok :)

Bir şeyi de Sıla kazanmayıversin :)
Merve Boluğur dedim :)

aaa @destere daha oyun oynayamaz bana ayoll yoksa bu sefer foruma geri dönemez
:A :A :A
Aman dönmesin zaten ne gerek var :A Az kaldı kendisinden kurtulmamıza, çok güzel bir uğurlama yapacağım ona :Z

bizde söz ağızdan bir kere çıkar söz verdik artık vazgeçmem imkansız:) birde çok pis yemin ettim merte oy vermeyen aha böyle olsun dedim ki yani sözümden dönmem zor:) @Çiğdem- in endişe etmesine grek yok :)
Aha böyle olsun çok da tatmin edici bir yemin değil bence :A Dop olsun desen bir nebze içim rahatlardı :A

Aman dönmesin zaten ne gerek var :A Az kaldı kendisinden kurtulmamıza, çok güzel bir uğurlama yapacağım ona :Z
sözünün eridir :bhr::bhr::bhr:

aha böyle olsun derken avatarınımı kast ediyorsun ayoll :F keşke olsan tam aradığım model şapşal şapşal bakıyor :A :A :A

images (6).jpg
@denizz19 :A

Arkadaşlar lütfen.:A Şarkı neyse de konu güzellik yani. Şunu şöyle bırakayım.:A

Ekli dosyayı görüntüle 55428

Arkadaşlar lütfen diyorum.:A

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...