WWE Sevenlerine Büyük Müjde!!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,864
Puanı
1,051
EFE UYSAL yeni bir haber konusu açtı

WWE Sevenlerine Büyük Müjde!!

IMG_20170516_153657.jpg

Bir zamanlar Türkiye de çok izlenen net üzerinden ilgiyle takip edilen Amerikan Güreşi Smackdown olarak bilenen WWE tekrar Türkiye'de ekranlara geliyor.

John Cena, Under Taker, Rey Mysterio gibi birçok güreşçinin bulunduğu Türk gençlerinin çok sevdiği ilgiyle takip ettiği WWE Smackdown artık S Sport ekranlarında olacak.

WWE çok yakında S Sport'da.
Orijinal formatta oku

Zaten geçen cumartesi yayına başladı ancak keşke yayınlanmasaydı. Saçma sapan anlatmayı bilmeyen bir herif anlatıyor. Keşke TV 8.5'ta olsaydı en azından Bilgehan Demir anlatırdı.

TV8 de yayınlansa benim için bir anlamı olurdu, güzel şovları 2. Kez izlerdim ama şifreli kanaldayen bir anlamı yok.

Konuyu düzenleyelim lütfen @EFE UYSAL . Undertaker, John Cena, Rey Mysterio silip yerlerine Aj Styles, Shinsuke Nakamura, Randy Orton yazarsak daha iyi olur. Çünkü yazılan kişilerin hiçbiri SD de değil.

RAW yok mu?

Zamanında 1 dönem ben de takip etmiştim ama sonradan soğudum. Gerçekçi olmaması bir yana, kaslı ve çıplak adamları izlemek eğlenceli gelmiyor hiç :A Dünyada en nefret ettiğim sporlar Türk güreşi ve Amerikan güreşidir.
En sevdiğim üyelerden birisin ama bu yorumun çok cahilce. Kusura bakma.

Zaten geçen cumartesi yayına başladı ancak keşke yayınlanmasaydı. Saçma sapan anlatmayı bilmeyen bir herif anlatıyor. Keşke TV 8.5'ta olsaydı en azından Bilgehan Demir anlatırdı.
Bu işi zaten kaliteli bir şekilde yaparsa Acun yapar. Bilerek mi almadı yoksa almak mı istemedi bilmiyorum.

TV8 de yayınlansa benim için bir anlamı olurdu, güzel şovları 2. Kez izlerdim ama şifreli kanaldayen bir anlamı yok.

Konuyu düzenleyelim lütfen @EFE UYSAL . Undertaker, John Cena, Rey Mysterio silip yerlerine Aj Styles, Shinsuke Nakamura, Randy Orton yazarsak daha iyi olur. Çünkü yazılan kişilerin hiçbiri SD de değil.

RAW yok mu?

En sevdiğim üyelerden birisin ama bu yorumun çok cahilce. Kusura bakma.

Bu işi zaten kaliteli bir şekilde yaparsa Acun yapar. Bilerek mi almadı yoksa almak mı istemedi bilmiyorum.

Kaslı ve çıplak adamları izlemek hoşuma gitmiyor dedim, bunun neresinde cehalet ya da bilgili bir yargı var ki? :A