DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,127
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Senin kadar mutlu olsam yeter.Yaşasın 2 puanım oldu
Senin kadar mutlu olsam yeter.Yaşasın 2 puanım oldu
Olm ben buralara gelene kadar ne çileler çektim biliyon mu sen Her hafta son sıralarda kalmaktan stres oluştu ömrümden ömür gitti bu yarışma yüzündenSenin kadar mutlu olsam yeter.
Bu şarkıda muhteşem bir sesi var özellikle Emre'nin. Beni her dinlediğimde efkarlandırır bayaplan bozmamakla en iyisini yaptın final turu bileti almakta önemli birşey ms de
final şarkılarında birbirinden kaliteli zaten
Konuklar muazzam oldu. Çekemeyen anten taksın ranga.
@sokak sanati abartma ne 50 yılı taş çatlasa 40 yıl sonrası, o boyalı kadınların görünüşüne aldanma.
@Tolstoyevski senin sanat anlayışın sadece dış görünüş mü?
@Çiğdem- bi tanem emeğine sağlık şimdiden.
Bu sarki senden Deniz maruluna gelsin , neticede sila sizi ayirdiBu haftaki şarkımız Şimdi Uzaklardasın...
Şimdi uzaklardasın gönül hicranla doldu
Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu
Sevda bahçelerinin çiçekleri hep soldu çiçekleri hep soldu
Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu!
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-
İlk sayfadaki fotolara bak ben seçtim.Bu sarki senden Deniz maruluna gelsin , neticede sila sizi ayirdi
Bu haftaki şarkımız Şimdi Uzaklardasın...
Şimdi uzaklardasın gönül hicranla doldu
Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu
Sevda bahçelerinin çiçekleri hep soldu çiçekleri hep soldu
Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu!
Gençlerimizi alkole özendirmeyelim lütfen.Ah be Halil abi...
İlk sayfadaki fotolara bak ben seçtim.
Abla siz de her şeyden alınganlık çıkarıyorsunuz bana da soran olmadı ki kendim talep ettim.Ne güzell konuklar seçmişsin öyle valla bize soran yok ki bizde sunucu isteyelim
Abla siz de her şeyden alınganlık çıkarıyorsunuz bana da soran olmadı ki kendim talep ettim.
Maalesef beğendimÇeyrek final öncesi şarkımız büyük beğeni toplayan, sözleriyle de oldukça anlamlı bir şarkı olan "Vefası Eksik Yarim" olacak. Umarım beğenirsiniz.
@mrt-06 @turkuazz @MasacRE- @Bully @Tolstoyevski @destere @Harunnn60 @sokak sanati @Çiğdem- @MEnes @tolgab @ozmoturk @vadikızı @EFE UYSAL @Yiğitt @mesmeso61 @Sherlock @xemrexxx @cookies @Maskeli Fedai @berkann @dreamy @Doğu @Billy Kane @DarkLeqenD @OzaN @S.G.A.T.
O zaman şahane puanına talibimbu sarkinin sozleri çok güzel ya.Çok cool havasi var.İyi hafta girmişim olaya @denizz19
O zaman şahane puanına talibim