FF Online Futbol Ligi / Kapılarını Açtı, Sizleri Bekliyor !

Sorun olmaz. Sorunu çözemedim. Şu an hepiniz ligde var gözüküyorsunuz ama takımlarınız seçili gözükmüyor. İlginç yani...

Sen halldersin adminim bu akşam sorunu...Neyse ben çıkmak zorundayım...Herkese iyi geceler...Adminim sanada kolay gelsin...

Arkadaşlar, oyunda sezon bileti alanlara öncelik verilmiş 1 gün. O yüzden 1 gün boyunca katılamayacaksınız. Yarın takımlarınızın başında olacaksınız. Ama şu an maç falan olmadığı için hiçbir kaybınız olmayacak :)

BesaleT, Neferet, cevaa, OsmanAslan, emreemreu, Duygusuz, SaMeT, bedbaht, Lightning Thief başvurusu kabul edilen kişiler. Geri kalanlar da başvursun lütfen :)

Ozan hata verdi: Özür dileriz, şuan hiçbir takım size görev için sıcak bakmıyor.

Lütfen 1 gün menajerlik teklifi almanız için bekleyin.

Bu ligde Sezon Bileti sahiplerine öncelik tanınıyor ve bu yüzden şuan bu ligden hiçbir takım seçemezsiniz. diye bir hata

Edit: Tamam Anlaşıldı :)

Son düzenleme:
ben yok muyum admiim
Şimdi kabul edildin sen de.
bnm nixikm enez1999
Reddettim ben seni :D Tekrar başvur.
Ozan hata verdi: Özür dileriz, şuan hiçbir takım size görev için sıcak bakmıyor.

Lütfen 1 gün menajerlik teklifi almanız için bekleyin.

Bu ligde Sezon Bileti sahiplerine öncelik tanınıyor ve bu yüzden şuan bu ligden hiçbir takım seçemezsiniz. diye bir hata

Edit: Tamam Anlaşıldı :)
Anlaşıldıysa problem yok. 1 gün bekleyecek herkes :)

adminim cenation başvuru yapmamış ben trabzonspor olarak başvurdum kabul olur mu ?

Bu arada nickim alem buysa kral benim99