Bunca senedir izliyorum ama Lena dışında aklımda kalan bir isimleri olmadı. Özellikle son yıllarda iyice berbat.şarkı berbattı kıza yazık oldu almanların arada bir güzel şarkıları çıkıyorda o araya denk gelmek nasip olmadı bir türlü
Bunca senedir izliyorum ama Lena dışında aklımda kalan bir isimleri olmadı. Özellikle son yıllarda iyice berbat.şarkı berbattı kıza yazık oldu almanların arada bir güzel şarkıları çıkıyorda o araya denk gelmek nasip olmadı bir türlü
Belçika klipte iyiydi de canlı performansı düşük.Ve Belçika geliyooor.
Umarım bu sefer iyi okur.
O da bizim şansımıza geldi olmasa 1.ydik.Bunca senedir izliyorum ama Lena dışında aklımda kalan bir isimleri olmadı. Özellikle son yıllarda iyice berbat.
Şarkısı tanıdık zaten bir yerden esinlenilmiş..Belçika klipte iyiydi de canlı performansı düşük.
Yarı finalde berbat okumuştu, yine pek iyi deil.Belçika klipte iyiydi de canlı performansı düşük.
belçikalı kız adelvari şarkı söylemeye çalışıyor ama olmamış tabi vari duruyor sadeceBunca senedir izliyorum ama Lena dışında aklımda kalan bir isimleri olmadı. Özellikle son yıllarda iyice berbat.
kızın tipine uygun değilmiş şarkı kız çok civelek ama şarkı çok hüzünlü tezatlar uyum sağlayamamışYarı finalde berbat okumuştu, yine pek iyi deil.
Ama ilk 5 kesin.
uyku için iyidirNeyse Belçika sakin sakin iyi geliyor kulağa