Bunca senedir izliyorum ama Lena dışında aklımda kalan bir isimleri olmadı. Özellikle son yıllarda iyice berbat.şarkı berbattı kıza yazık oldualmanların arada bir güzel şarkıları çıkıyorda o araya denk gelmek nasip olmadı bir türlü
![]()
Bunca senedir izliyorum ama Lena dışında aklımda kalan bir isimleri olmadı. Özellikle son yıllarda iyice berbat.şarkı berbattı kıza yazık oldualmanların arada bir güzel şarkıları çıkıyorda o araya denk gelmek nasip olmadı bir türlü
![]()
Belçika klipte iyiydi de canlı performansı düşük.Ve Belçika geliyooor.
Umarım bu sefer iyi okur.
O da bizim şansımıza geldi olmasa 1.ydik.Bunca senedir izliyorum ama Lena dışında aklımda kalan bir isimleri olmadı. Özellikle son yıllarda iyice berbat.![]()
Şarkısı tanıdık zaten bir yerden esinlenilmiş..Belçika klipte iyiydi de canlı performansı düşük.![]()
Yarı finalde berbat okumuştu, yine pek iyi deil.Belçika klipte iyiydi de canlı performansı düşük.![]()
belçikalı kız adelvari şarkı söylemeye çalışıyor ama olmamış tabi vari duruyor sadeceBunca senedir izliyorum ama Lena dışında aklımda kalan bir isimleri olmadı. Özellikle son yıllarda iyice berbat.![]()
kızın tipine uygun değilmiş şarkı kız çok civelek ama şarkı çok hüzünlü tezatlar uyum sağlayamamışYarı finalde berbat okumuştu, yine pek iyi deil.
Ama ilk 5 kesin.
uyku için iyidirNeyse Belçika sakin sakin iyi geliyor kulağa![]()