avustralya bile eurovisiondaTenekeye senin gözünle bakamayız ama.
Ergen gibi arka plana resimlerini koymuş.
avustralya bile eurovisiondaTenekeye senin gözünle bakamayız ama.
Kaşlarını yaptırmış doğal durmuyor.Avustralya, çocuğum arkadaki ekrana kendini koyacak kadar ne yaşadın? :/
avutralyalı tam @Çiğdem- in dişine göreymişTenekeye senin gözünle bakamayız ama.
Bi 10 şarkı kalmıştır. Çok hızlı gidiyo yarışmaya ya. Geçen sene de böyleydi.avutralyalı tam @Çiğdem- in dişine göreymiş
kaç şarkıcı kaldı şimdi yeni açtım bari bir 10 şarkı izleyelim
Ben izlemiyorum ama azeri kardeşelrimiz kazanır inşavutralyalı tam @Çiğdem- in dişine göreymiş
kaç şarkıcı kaldı şimdi yeni açtım bari bir 10 şarkı izleyelim
azeri ye bir göz ucuyla bakmam lazım öyle peşin destek yok bizdenBen izlemiyorum ama azeri kardeşelrimiz kazanır inş
dişe dokunur bişey kaçırdımmı acabaBi 10 şarkı kalmıştır. Çok hızlı gidiyo yarışmaya ya. Geçen sene de böyleydi.
5 - Avusturalya
her ülke için bir kümesmi yapmışlar stüdyoda @xemrexxx
azeri ye bir göz ucuyla bakmam lazım öyle peşin destek yok bizden
geçen yıl izlemiştim şarkıcıları koşturuyordular ayoll şarkısı biten koşa koşa gidiyor diğeri koa koşa geliyorBi 10 şarkı kalmıştır. Çok hızlı gidiyo yarışmaya ya. Geçen sene de böyleydi.
5 - Avusturalya
Dikkat etmedim.Kaşlarını yaptırmış doğal durmuyor.
göze dokunur bişi geliyor sanki yunanistanlaher ülke için bir kümesmi yapmışlar stüdyoda @xemrexxx
azeri ye bir göz ucuyla bakmam lazım öyle peşin destek yok bizden
dişe dokunur bişey kaçırdımmı acaba
hepimiz yunanlıyız muhteşemmiş şarkı )göze dokunur bişi geliyor sanki yunanistanla
baya iyi bence de 9 pointhepimiz yunanlıyız muhteşemmiş şarkı )
şimdide aç izle bak her ülke için stüdyoda bir kümes yapmışlar kümeste iki horoz üç tavık duruyorgeçen yıl izlemiştim şarkıcıları koşturuyordular ayoll şarkısı biten koşa koşa gidiyor diğeri koa koşa geliyor
hatta şarkıyı bile hızlı hızlı söylüyorlardı sözlerde koşusuyordu
dur daha puan vermem için diğer çıkacakları bekleyeyim iki tane izledim şu anda favorim yunanistanbaya iyi bence de 9 point